اسکان بیش از 28 هزار مسافر نوروزی در مدارس کردستان
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر کرد - مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: آمار اسکان مسافران نوروزی در مدارس تحت پوشش آموزش و پرورش استان کردستان به 6610 خانوار شامل 28 هزار و 496 نفر تا دهم فروردین سال جاری رسید.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، هاشم ناظمیجلال امروز _سهشنبه دوازدهم فروردین_ در جمع خبرنگاران با مطلوب ارزیابی کردن استقبال مسافران نوروزی، اظهار کرد: از بیستوهشتم اسفند سال گذشته تا دهم فروردین سال جاری، 6610 خانوار شامل 4534 خانوار فرهنگی به تعداد 18 هزار و 913 نفر و 2076 خانوار غیرفرهنگی به تعداد 9583 نفر در ستادهای اسکان نوروزی فرهنگیان در سراسر استان پذیرش شده و در مدارس کردستان اسکان یافتهاند.
وی افزود: بر این اساس آمار اسکان مسافران نوروزی در مدارس تحت پوشش آموزش و پرورش کردستان به 6610 خانوار، 28 هزار و 496 نفر و 51 هزار و 293 نفر روز مسافر تا دهم فروردین سال جاری رسید.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان خاطرنشان کرد: ستادهای اسکان آموزش و پرورش استان تا چهاردهم فروردین سال جاری فعالیت داشته و پذیرای کارکنان فرهنگی و مسافران نوروزی در قالب 11 پایگاه اسکان، 96 مدرسه با 726 اتاق با سطوح ویژه، الف، ب و ج خواهند بود.
ناظمی جلال گفت: مراکز رفاهی آموزش و پرورش استان نیز در این ایام بهصورت شبانهروزی پذیرای مسافران نوروزی هستند.
کد خبر 854120
-
سه شنبه ۱۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳:۴۳
-
۸ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/980147/