دنیا به برنامه ها و سخنان بی پایه و اساس ترامپ می خندند
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله غفوری در خطبه های نماز عید فطر که صبح امروز در مسجد جامع شهر کرمانشاه برگزار شد ضمن تبریک این عید بزرگ در سخنانی اظهار داشت: ملت ایران به خوبی می دانند که قاتل سردار دلها؛ حاج قاسم سلیمانی، ترامپ؛ رئیس جمهور فعلی آمریکاست و هرگز این جنایت او را فراموش نخواهند کرد.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه افزود: امروز ترامپ با به قدرت رسیدن کشورهای جهان همانند کانادا، چین، کشورهای اروپایی، لبنان، یمن و ایران را تهدید می کند که این نشان می دهد که ترامپ شخصیتی بی ثبات و نامتعادل دارد.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه افزود: امروز دنیا به برنامه ها و سخنان بی پایه و اساس ترامپ می خندند زیرا سخنانی که وی به زبان می آورد هیچ پایه علمی و سیاسی ندارند.
امام جمعه کرمانشاه بیان داشت: مقام معظم رهبری پاسخگویی به دولت فعلی آمریکا و حتی دولت قبلی آمریکا را شایسته نظام ما ندانسته و نمی دانند و امروز هم سخنان بی پایه و اساس ترامپ برای ملت ایران قابل قبول نیست.
حجت الاسلام والمسلمین غفوری یادآور شد: دشمن تلاش دارد که به هر شیوه ممکن مذاکره را بر ملت ایران تحمیل کند بنابراین تمام امکانات خود را بسیج کرده است که این خواسته شیطانی خود را محقق کند.
وی ادامه داد: با این وجود هنوز ملت ایران و دیگر کشورهای آزاده تسلیم تهدیدات آمریکایی ها نشده اند و بی شک این تهدیدات راه به جایی نخواهد برد.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبریک عید سعید فطر و همچنین فرا رسیدن 12 فروردین؛ روز جمهوری اسلامی، یادآور شد: در روز عید فطر ملائکه ندا سر می دهند که مومنین برای دریافت جایزه خود راهی مصلی های نماز شوند.
انتهای پیام/
-
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲:۲۷
-
۷ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/979834/