توسعه صنایع دانشبنیان، راهبردی برای اقتصاد مقاومتی و کاهش وابستگی
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش علی کشوری افزود: «صنایع دانشبنیان، به دلیل ارزش افزوده بالا و نیاز کمتر به منابع طبیعی، میتوانند بهعنوان موتور محرک اقتصاد کشور عمل کنند. سرمایهگذاری در تحقیق و توسعه، حمایت از استارتآپها و شرکتهای فناور، و گسترش مراکز نوآوری، از جمله اقداماتی است که باید در اولویت قرار گیرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
» وی با اشاره به اهمیت حمایت از نخبگان و شرکت های دانش بنیان، افزود: «متأسفانه، به دلیل کمبود حمایتهای مالی و زیرساختی، بسیاری از نخبگان کشور به خارج مهاجرت میکنند. اگر زمینههای لازم برای فعالیت علمی و اقتصادی این افراد در داخل کشور فراهم شود، میتوانیم شاهد تحولات بزرگی در بخش تولید و فناوری باشیم.»
نماینده مردم قائمشهر در مجلس همچنین بر لزوم تسهیل قوانین برای فعالیت شرکتهای دانشبنیان تأکید کرد و گفت: «مجلس باید قوانینی وضع کند که فرآیند دریافت مجوزها، جذب سرمایه و ورود به بازار برای شرکتهای نوپا تسهیل شود. در غیر این صورت، فرصتهای زیادی را از دست خواهیم داد.»
کشوری تأکید کرد: «سرمایهگذاری در صنایع دانشبنیان، نهتنها به رشد اقتصادی کشور کمک میکند، بلکه ما را در برابر تحریمها مقاومتر میسازد و وابستگی کشور به صادرات مواد خام را کاهش میدهد.»
وی ادامه داد: شعار سال از آن جهت بسیار مهم است که تأکید بر نقش مردم در تولید و اقتصاد کشور و تحقق آن نیاز به سرمایهگذاری و ایجاد انگیزه در دولت و مردم وجود دارد.
این نماینده مجلس تصریح کرد: اگر دولت بهعنوان تسهیلکننده عمل کند و موانع را بردارد، میتوانیم شاهد جهش تولید باشیم.
رهبر انقلاب در بخش دیگری از پیام نوروزی، با اشاره به نامگذاری سال 1403 به «جهش تولید با مشارکت مردم»، حوادث سال قبل را با وجود تلاشهای دولت، مردم و بخش خصوصی مانع از تحقق کامل این شعار خواندند و افزودند: بنابراین امسال شعار و مسئله اصلی همچنان اقتصادی و ناظر به مسئله سرمایهگذاری است چرا که جهش تولید و برطرف کردن مشکلات معیشتی در گرو تحقق سرمایهگذاری در تولید است.
ایشان با تأکید بر نقش زمینهساز دولت برای سرمایهگذاری مردم در بخش تولید گفتند: البته در جایی که مردم انگیزه یا توان سرمایهگذاری ندارند دولت میتواند به عنوان جایگزین و نه رقیب مردم، وارد میدان شود و سرمایهگذاری کند.
حضرت آیتالله خامنهای لازمه تحقق سرمایهگذاری در تولید را ایجاد عزم و انگیزه جدی در دولت و مردم دانستند و گفتند: کار دولت، زمینهسازی و برداشتن موانع تولید و کار مردم، وارد کردن سرمایههای خرد و کلان خود در راه تولید است که در این صورت سرمایهها دیگر به سمت امور مضرّ همچون ارز و طلا نخواهد رفت و در این زمینه بانک مرکزی و دولت نقش مؤثری دارند.
رهبر انقلاب با این مقدمه، شعار سال 1404 را «سرمایهگذاری برای تولید» خواندند و ابراز امیدواری کردند با برنامهریزی دولت و مشارکت مردم، گشایشی در امر معیشت ایجاد شود./پایان پیام
-
يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۴:۲۸
-
۸ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/979516/