عصر کرد

آخرين مطالب

توسعه صنایع دانش‌بنیان، راهبردی برای اقتصاد مقاومتی و کاهش وابستگی سیاسی

توسعه صنایع دانش‌بنیان، راهبردی برای اقتصاد مقاومتی و کاهش وابستگی
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش علی کشوری افزود: «صنایع دانش‌بنیان، به دلیل ارزش افزوده بالا و نیاز کمتر به منابع طبیعی، می‌توانند به‌عنوان موتور محرک اقتصاد کشور عمل کنند. سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه، حمایت از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های فناور، و گسترش مراکز نوآوری، از جمله اقداماتی است که باید در اولویت قرار گیرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
» وی با اشاره به اهمیت حمایت از نخبگان و شرکت های دانش بنیان، افزود: «متأسفانه، به دلیل کمبود حمایت‌های مالی و زیرساختی، بسیاری از نخبگان کشور به خارج مهاجرت می‌کنند. اگر زمینه‌های لازم برای فعالیت علمی و اقتصادی این افراد در داخل کشور فراهم شود، می‌توانیم شاهد تحولات بزرگی در بخش تولید و فناوری باشیم.»
نماینده مردم قائمشهر در مجلس همچنین بر لزوم تسهیل قوانین برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کرد و گفت: «مجلس باید قوانینی وضع کند که فرآیند دریافت مجوزها، جذب سرمایه و ورود به بازار برای شرکت‌های نوپا تسهیل شود. در غیر این صورت، فرصت‌های زیادی را از دست خواهیم داد.»
کشوری تأکید کرد: «سرمایه‌گذاری در صنایع دانش‌بنیان، نه‌تنها به رشد اقتصادی کشور کمک می‌کند، بلکه ما را در برابر تحریم‌ها مقاوم‌تر می‌سازد و وابستگی کشور به صادرات مواد خام را کاهش می‌دهد.»
وی ادامه داد: شعار سال از آن جهت بسیار مهم است که تأکید بر نقش مردم در تولید و اقتصاد کشور و تحقق آن نیاز به سرمایه‌گذاری و ایجاد انگیزه در دولت و مردم وجود دارد.
این نماینده مجلس تصریح کرد: اگر دولت به‌عنوان تسهیل‌کننده عمل کند و موانع را بردارد، می‌توانیم شاهد جهش تولید باشیم.
رهبر انقلاب در بخش دیگری از پیام نوروزی، با اشاره به نامگذاری سال 1403 به «جهش تولید با مشارکت مردم»، حوادث سال قبل را با وجود تلاش‌های دولت، مردم و بخش خصوصی مانع از تحقق کامل این شعار خواندند و افزودند: بنابراین امسال شعار و مسئله اصلی همچنان اقتصادی و ناظر به مسئله سرمایه‌گذاری است چرا که جهش تولید و برطرف کردن مشکلات معیشتی در گرو تحقق سرمایه‌گذاری در تولید است.
ایشان با تأکید بر نقش زمینه‌ساز دولت برای سرمایه‌گذاری مردم در بخش تولید گفتند: البته در جایی که مردم انگیزه یا توان سرمایه‌گذاری ندارند دولت می‌تواند به عنوان جایگزین و نه رقیب مردم، وارد میدان شود و سرمایه‌گذاری کند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای لازمه تحقق سرمایه‌گذاری در تولید را ایجاد عزم و انگیزه جدی در دولت و مردم دانستند و گفتند: کار دولت، زمینه‌سازی و برداشتن موانع تولید و کار مردم، وارد کردن سرمایه‌های خرد و کلان خود در راه تولید است که در این صورت سرمایه‌ها دیگر به سمت امور مضرّ همچون ارز و طلا نخواهد رفت و در این زمینه بانک مرکزی و دولت نقش مؤثری دارند.
رهبر انقلاب با این مقدمه، شعار سال 1404 را «سرمایه‌گذاری برای تولید» خواندند و ابراز امیدواری کردند با برنامه‌ریزی دولت و مشارکت مردم، گشایشی در امر معیشت ایجاد شود./پایان پیام

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/979516/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«زن گفت، مرد گفت»؛ نگاهی به روابط آدم‌های زیر یک سقف

تعجب مودریچ از پنالتی جنجالی رئال: این خطا بود!

جاودانگی لواندوفسکی؛ درخشش در 36 سالگی

صعود 68 پله‌ای هدایی در رنکینگ جهانی

پینگ پنگ بازان کره ای، حریف ملی پوشان ایران در فیدر اسلوونی

کابوس قدیمی بر سر سرمربی پرسپولیس!

اکبر زبردست مدیر فنی مس رفسنجان شد

برگزاری نوروزگاه در کاروانسرای «رباط قلی»+تصاویر

عذرخواهی تلویزیون به خاطر پخش یک صحنه مستهجن

7.5 میلیون تردد نوروزی در جاده‌های کردستان رقم خورد

ضرورت مدیریت کردن زمان بازگشت از مسافرت

لزوم مدیریت پسماند و حفاظت از محیط زیست در روز طبیعت

دعوت از مردم کرمانشاه برای اهدای خون

وضعیت آب و هوا کرمانشاه فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی کرمانشاه 24 ساعت آینده | آب و هوای کرمانشاه در روز سیزده بدر

قتل یک جوان در زندان مرکزی کرمانشاه!

قتل یک جوان در زندان مرکزی کرمانشاه صحت دارد؟

ماجرای قتل یک جوان در زندان مرکزی کرمانشاه!

دعوت مربی و بوکسور کردستانی به اردوی تیم ملی

دعوت مربی و بوکسور کردستانی به اردو تیم ملی نوجوانان کشور

بخشی از کتاب/ زمین انسان ها

افزایش بازیکنان خارجی در لیگ قطر به 10 نفر

سایه غول فوتبال ترکیه روی ستاره پرسپولیس افتاد

نتیجه اعتماد به کشتی‌گیران جوان؛ قهرمانی در آسیا

ادامه میراث مارسلو؛ انزو ستاره رئال می‌شود

دروازه بان سابق فوتبال ایران درگذشت

اعتراف پوستکوگلو به اشتباهات بزرگ تاتنهام

2 نمایش تازه در مرکز تئاتر مولوی روی صحنه می‌رود.

تلویزیون به خاطر پخش یک صحنه غیراخلاقی عذرخواهی کرد

اسکان بیش از 28 هزار مسافر نوروزی در مدارس کردستان

بیش از 51 هزار مسافر نوروزی در اماکن اقامتی آموزش و پرورش کردستان اسکان یافتند

مرز بین‌المللی باشماق نقش کلیدی در تسهیل تردد مسافران دارد

846 میلیون دلار کالا از مرزهای کردستان صادر شد

دغدغه دولت بر رفع موانع سرمایه‌گذاری‌ها/ مازندران از استان‌های برجسته در اقتصاد دریامحور

عبور ضریب گازرسانی استان کرمانشاه از 99 درصد

کرمانشاه قطب صادرات صنایع‌دستی کشور می شود

سیزده‌به‌در بارانی برای کرمانشاه

حفظ طبیعت در روز سیزده‌به‌در مسئولیتی همگانی است

کرمانشاه قطب صادرات صنایع‌دستی کشور می‌شود

ضریب گازرسانی استان کرمانشاه از 99 درصد عبور کرد

محکومیت 70 میلیارد ریالی قاچاقچی خودرو در مریوان

نیکلسون، خاور شناسی که هرگز به شرق سفر نکرد

خشم لیورپولی‌ها از آرنولد، بی‌منطق است!

همشهری علی دایی در روسیه می‌درخشد!

ورژن خطرناک استقلالِ بوژوویچ

12 عنوان شکایت و 8 پنجره بسته در فوتبال ایران

دعوت از 29 دانشجو به دومین اردوی انتخابی تیم ملی تکواندو

نوجوان فوتبال ایران در بین بازیکنان آینده دار از نگاه AFC

ورود سامانه بارشی به کردستان از امشب/ فردا بارندگی است

مسافران در کردستان زمان بازگشت خود را مدیریت کنند

12 فروردین محصول همبستگی همیشگی مردم با نظام است