مبلغ زکات فطریه برای مردم استان کرمانشاه اعلام شد
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه مبلغ زکات فطره را در استان 75 هزار تومان اعلام کرد و گفت: مبلغ فطریه هر نفر معادل یک سال یا سه کیلو طعام و قوت غالب است که میتواند گندم، نان، برنج و نظایر آن باشد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، حجتالاسلام حبیب الله غفوری در ارتباط با مبلغ فطریه برای هر نفر اظهار کرد: فطریه هر نفر سه کیلو طعام و قوت غالب است، این قوت غالب میتواند گندم و نان و برنج و نظایر آن باشد که قیمت آن را نیز میشود به فقرا و به نیازمندان پرداخت کرد.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه افزود: برای استان کرمانشاه که مجموعه موسسه موضوع شناسی کارشناسی کردند، برای هر نفر با رعایت احتیاط آن براساس آنچه دفتر مقام معظم رهبری اعلام کردند، 75 هزار تومان پرداخت کنید.
امام جمعه کرمانشاه گفت: دفتر آیتالله العظمی مکارم شیرازی برای هر نفر 80 هزار تومان اعلام کردند و دفتر حضرت آیتالله العظمی سیستانی نیز برای هر نفر 100 هزار تومن اعلام کردند.
غفوری افزود: در صورتی که قوت غالب شخصی برنج باشد و قصد داشته باشد برنج ایرانی محاسبه و پرداخت کند، برای هر نفر در مورد زکات فطره 350 هزار تومان و اگر قصد داشت برنج خارجی محاسبه کنند، حدود 240 هزار تومن را برای هر نفر باید ملاک قرار دهد.
وی بیان کرد: در زمینه کفاره غیر عمد یعنی شخصی که احیاناً در اثر بیماری و مسافرت و نظایر آن روزه نگرفته است، اگر تا سال بعد ماه مبارک رمضان قضای روزه خود را گرفت، کفارهای بر عهده آن نیست.
نماینده ولی فقیه در استان افزود: اگر تا سال بعد به هر دلیلی نتوانست قضای روزه خود را به جای آورد و وارد ماه رمضان سال بعد شد، برای هر روز یک مُد طعام که معادل 750 گرم طعام و تقریباً 17 هزار تومان با محاسبه نان برای هر نفر است و در کفاره عمد نیاز است که همین مبلغ در 60 ضرب شود.
غفوری با بیان اینکه فرق کفاره با زکات فطره این است که میشود پول زکات فطره را محاسبه کرد و به فقیر داد، گفت: در مورد کفاره حتماً باید طعام تهیه شود و به فقیر داده شود و پرداخت مبلغ قابل قبول نیست.
وی با اشاره به روزه مادران شیرده و مادران باردار گفت: این گروه اگر نتوانند روزه بگیرند قضای آن بر عهده آنها است و کفارهای نیز معادل یک مُد طعام یعنی معادل 750 گرم که رقمی حدود 17 هزار تومان میشود، برعهده آنها است که باید پس از ماه مبارک رمضان پرداخت شود.
انتهای پیام/
-
يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۷:۰۴
-
۷ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/979481/