88 هزار مراجعه به اورژانس کرمانشاه در تعطیلات نوروز
اجتماعی و فرهنگی
بزرگنمايي:
عصر کرد - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در نیمه اول تعطیلات نوروزی امسال، بیش از 88 هزار نفر به اورژانس بیمارستانهای کرمانشاه مراجعه کردهاند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، علی سروش امروز _ نهم فروردین _ در جمع خبرنگاران با اشاره به تداوم فعالیتهای مراکز درمانی استان در ایام نوروز اظهار کرد: تعداد مراجعین به اورژانس بیمارستانهای استان از بیستوپنجم اسفندماه سال 1403 تا ششم فروردینماه 1404، 88 هزار و 206 نفر هست، همچنین در این مدت 31 هزار و 623 نفر به درمانگاه مراجعه کردهاند.
وی با بیان اینکه 26 بیمارستان فعال در سطح استان بهصورت روزانه در ایام نوروز پایش میشوند افزود: هیچگونه کمبود اقلام دارویی اورژانسی و سایر داروها در بیمارستانهای استان وجود ندارد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: تعداد مصدومین چهارشنبه آخر سال 26 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است و متأسفانه امسال تعداد این مصدومین به 351 مورد رسید که 71 درصد مصدومین زیر 20 سال بودند و هشت مورد نیز منجر به قطع عضو گردید، این در حالی است که در حوادث چهارشنبهسوری سال گذشته شش مورد قطع عضو ثبت شده است.
سروش مطرح کرد: در این مدت تعداد 4 هزار و 12 مورد عمل جراحی در بیمارستانهای استان انجام شده است و 3 هزار و 189 مورد نیز دیالیز داشتهایم.
وی اضافه کرد: تعداد مصدومین حوادث ترافیکی در این مدت 948 مورد بوده است و 7 نفر نیز در حوادث ترافیکی جان خود را از دست دادند.
کد خبر 853523
-
شنبه ۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۲:۱۵
-
۱۱ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/979152/