ستاره پرسپولیس و آرزوی قهرمانی برای ارومیه
ورزشي
بزرگنمايي:
عصر کرد - ورزش 3 /بازیکن تیم پرسپولیس از تیم والیبال شهرداری ارومیه حمایت کرد.
تیم والیبال شهرداری ارومیه برای حضور در نیمهنهایی و فینال لیگ برتر والیبال ایران راهی تهران شده تا تمرینات خود را برای دیدار مقابل فولاد سیرجان ایرانیان در این شهر ادامه دهد.
به محض ورود این تیم به تهران، فرشاد احمدزاده بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس که خودش ارومیهای است برای حمایت از تیم شهرداری ارومیه به سراغ اعضای این تیم رفت و برای آنها آرزوی موفقیت کرد.
احمدزاده در استوری اینستاگرام خود با تگ کردن عبدالرضا علیزاده سرمربی شهرداری ارومیه نوشت: "دمت گرم با این بودجه کم، تیم را تا اینجا آوردی، به امید قهرمانی، بچهها موفق باشین."
همچنین فرشاد احمدزاده ستاره باشگاه پرسپولیس یک عکس یادگاری با عبدالرضا علیزاده، پوریا فیاضی و دیگر اعضای کادر فنی شهرداری ارومیه گرفت و آن را به اشتراک گذاشت. احمدزاده در سالهای قبل نیز بارها حمایت خود را از این تیم ابراز کرده بود.

بازار
-
پنجشنبه ۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۳:۵۰
-
۱۳ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/978230/