عصر کرد

آخرين مطالب

تأکید بر توسعه سرمایه‌گذاری و تسریع پروژه‌های کلان کرمانشاه سیاسی

تأکید بر توسعه سرمایه‌گذاری و تسریع پروژه‌های کلان کرمانشاه
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ‌به گزارش خبرنگار مهر، در پنجمین روز از نوروز 1404، استاندار کرمانشاه به همراه نماینده مردم کرمانشاه در مجلس، فرمانده ارتش منطقه‌ای غرب، معاونان استانداری و جمعی از مدیران کل استان با حجت الاسلام غفوری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه، دیدار و گفت‌وگو کردند.
در این دیدار منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه، ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، گزارشی از عملکرد 100 روزه خود، خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی و برنامه‌های تدوین‌شده برای سال 1404 ارائه کرد.
تحولات استان و ضرورت جذب سرمایه‌گذاری
حجت الاسلام غفوری در این نشست با اشاره به گزارش ارائه‌شده از سوی استاندار، اظهار داشت: این گزارش از نظر جامعیت و دقت بسیار کامل بود و تحولات اخیر استان را به‌خوبی منعکس کرد. اقدامات انجام‌شده و پیگیری‌های مستمر استاندار، نویدبخش فصلی جدید در توسعه استان کرمانشاه است.
وی با تأکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری در استان، خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری در تولید، در امتداد شعار سال گذشته یعنی "جهش تولید با مشارکت مردم" است. سرمایه‌های خرد مردمی اگر در مسیر تولید قرار گیرند، علاوه بر سودآوری برای مردم، موجب اشتغال‌زایی، توسعه کشور و کاهش مشکلات اقتصادی خواهد شد. در مقابل، هدایت این سرمایه‌ها به سمت ارز، طلا و زمین، به بحران‌های اقتصادی و تورم دامن می‌زند.
امام‌جمعه کرمانشاه با اشاره به تجارب موفق برخی استان‌ها در جذب سرمایه‌های مردمی، تصریح کرد: در برخی مناطق، تمامی واحدهای صنعتی با سرمایه‌های مردم شکل گرفته و باعث خودکفایی کشور شده‌اند. حتی در حوزه ساخت ماشین‌آلات صنعتی نیز تحولاتی رخ داده که وابستگی به واردات را کاهش داده است.
لزوم تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری و اجرای سریع پروژه‌ها
حجت الاسلام غفوری یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت در جذب سرمایه‌گذار را روان‌سازی فرایندها دانست و گفت: اگر دستگاه‌های اجرایی با هم متحد باشند و از ایجاد موانع غیرضروری پرهیز کنند، سرمایه‌گذاران با اطمینان بیشتری در استان فعالیت خواهند کرد. متأسفانه مواردی وجود دارد که سرمایه‌گذار پس از مواجهه با موانع متعدد، به استان دیگری منتقل شده و در آنجا با تسهیلات ویژه، طرح خود را اجرایی کرده است. این نشان می‌دهد که سرعت و تسهیل‌گری در فرآیند سرمایه‌گذاری، نقش کلیدی در توسعه استان دارد.
وی با اشاره به مدیریت استاندار کرمانشاه در بخش‌های مختلف، ابراز امیدواری کرد که در سایه مدیریت قوی و فراگیر دکتر حبیبی، اقدامات مؤثری در حوزه سرمایه‌گذاری و تولید انجام شود.
نماینده ولی‌فقیه در استان همچنین به ظرفیت‌های کرمانشاه در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر اشاره کرد و گفت: کرمانشاه از استان‌هایی است که ظرفیت بالایی برای تولید انرژی خورشیدی دارد. سرمایه‌گذاری در این بخش می‌تواند تحول بزرگی در اقتصاد استان ایجاد کند.
وی همچنین تسریع در اجرای پروژه راه‌آهن کرمانشاه – خسروی را ضروری دانست و اظهار کرد: این مسیر، در واقع راه‌آهن اتصال‌دهنده ایران به کربلای معلی است و اهمیتی استراتژیک دارد. مقام معظم رهبری نیز با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی برای این پروژه موافقت کرده‌اند که نشان از اشراف و تأکید ایشان بر اهمیت این طرح دارد. این پروژه نه‌تنها موجب تسهیل سفر زائران، بلکه زمینه‌ساز رشد اقتصادی و گسترش روابط تجاری با عراق خواهد شد.
تأکید بر سرعت در اجرای طرح‌های عمرانی و اقتصادی
آیت‌الله غفوری در پایان با تأکید بر لزوم شتاب‌بخشی به اجرای پروژه‌های عمرانی و اقتصادی، گفت: رهبر معظم انقلاب بر ضرورت سرعت عمل در اجرای طرح‌ها تأکید دارند. برنامه‌ریزی، ایده‌پردازی و تصمیم‌گیری نباید اجرای پروژه‌ها را به تأخیر بیندازد. همه مدیران و کارکنان باید با رویکرد جهادی، زمان‌بندی‌ها را به حداقل ممکن برسانند و از فرصت‌ها به بهترین شکل استفاده کنند.
کد خبر 6417183

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/977330/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مربیانی که بالاترین دستمزد را دریافت می‌کنند

تصمیم عجیب اماراتی‌ها؛ اخراج بنتو با وجود پیروزی برابر کره شمالی

صعود جوکوویچ به یک‌ چهارم نهایی مسترز میامی

آرژانتین با تحقیر برزیل فاتح سوپرکلاسیکو شد

حضور بهترین‌های سابر جهان در مجارستان

محافظ مارادونا بازداشت شد

باشگاه پرسپولیس: برای اخذ مجوز حرفه‌ای بدهی بین‌المللی نداریم

واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به درخواست بیرانوند

بازتاب هفتمین صعود ایران به جام جهانی در الریاضیه عربستان

صعود فوتبال ایران به رده هفدهم رده‌بندی فیفا

وقوع بیش از 30 هزار تصادف از 25 اسفند؛ فوت 271 تن در صحنه تصادف

حادثه آتش سوزی در رباط کریم + تعداد مصدومان

پیش بینی آب و هوای کردستان برای فردا پنجشنبه 7 فروردین 1404

سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور به کرمانشاه

قمار بزرگ ترامپ بر سر آینده تجارت جهانی؛ رمزگشایی از پلن جاه‌طلبانه واشنگتن/ سلاح پنهان آمریکا علیه چین رو شد

اردوغان برای نجات لیر دست به جیب شد

قیمت جهانی طلا امروز 1404/01/06

سفر قریب‌الوقوع رئیس جمهور به کرمانشاه + برنامه ها

سفر قریب‌الوقوع پزشکیان به کرمانشاه

حجت الاسلام عبدی: قدس همچنان در مرکز توجه مسلمانان و آزادگان جهان است

پیش بینی آب و هوای کرمانشاه برای فردا پنجشنبه 7 فروردین 1404

حبیبی: سفر هیات دولت فرصتی مهم برای تصویب پروژه‌های کلان استان است

ادای احترام معاون اول رئیس جمهور به شهدای گمنام و شهید سلامت در جزیره کیش

داستانک/ قضاوت کار ما نیست!

اقتصاد اسلامی ـ 42| آیا «پارادایم اقتصاد اسلامی» وجود دارد؟

تجارت آزاد با اوراسیا مهمترین اتفاق و فرصت برای اقتصاد ایران

اردوغان با سرکوب معترضان اقتصاد ترکیه را نابود می‌کند

پاسخ سخنگوی دولت در خصوص معرفی وزیر اقتصاد + فیلم

مهاجرانی: دولت ترجیح می دهد بدون شتابزدگی وزیر جدید اقتصاد را معرفی کند

سفر قریب‌الوقوع رئیس جمهور به کرمانشاه

تبریک نوروزی فارسی‌آموزان قزاقستان

تعطیلات نوروز تئاتر خوب کجا ببینیم؟

کاهش 20 درصدی بارندگی‌ها در کردستان

دیدار نوروزی استاندار و مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده شهدا

بازدید مدیرعامل سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر از هتل کوثر رامسر

تقویت حسابرسی سیستمی، راهکار مهم رشد سرمایه‌گذاری به نفع تولید

عواملی که قتل‌های خیابانی را رقم می‌زند/ آمار 11 درصدی قتل‌های کشور در صحنه‌های درگیری خیابانی

ناتوانی در مدیریت ریسک مانع سرمایه‌گذاری در کشور

تحلیل فنی: چرا بازی ایران با ازبکستان گره خورد

مسلمانان باید شناخت بیشتری از ماهیت رژیم نامشروع صهیونیستی پیدا کنند

احترام به مالکیت خصوصی شرط مهم برای جذب سرمایه‌گذاری

برای تحقق شعار سال، می‌بایست بازار سرمایه به محور تامین مالی تبدیل شود/ در سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» اقتصاد بانک‌محور، باید به سمت بورس‌محور شدن حرکت کند

(تصاویر) سراب روانسر در نوروز 1404

گردشگران نوروز 1404 در خانه‌های تاریخی سنندج

شما مخاطبان بگویید ،ناترازی اصلی در مصرف انرژی است یا شیوه‌ی مدیریت صاحب‌منصبان

مدیر اطلاعات ملی آمریکا: احتمالا ایران به مقابله با اسرائیل ادامه دهد/ چین، روسیه، ایران و کره شمالی فعالیت‌هایی می‌کنند که چالشی برای امنیت و اقتصاد ما است

نظارت جاده‌ای ایام نوروز در کردستان تشدید شود

درخشش آزادکاران جوان ایرانی در تورنمنت ارمنستان

بورس 1404 را صعودی استارت زد

موضع دولت گران کردن سوخت نیست/ برای معرفی کردن وزیر اقتصاد به مجلس عجله نمی‌کنیم

ویکی پدیاجستجو