باتشوایی در فوتبال جهان تاریخساز شد!
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - ورزش 3 /میچی باتشوایی، ستاره سابق چلسی، با بازی در آینتراخت فرانکفورت در لیگ اروپا رکورد جالبی را شکسته است.
پس از اینکه میچی باتشوایی در سوپرلیگ ترکیه پیراهنهای بشیکتاش و فنرباغچه را به تن کرد، در ابتدای فصل راهی گالاتاسرای شد. اما دوران او در تیم زرد و قرمز کوتاه بود و در نقل و انتقالات زمستانی به تیم آینتراخت فرانکفورت در بوندسلیگا منتقل شد.
مهاجم بلژیکی در بازی برگشت مرحله یکهشتم نهایی لیگ اروپا مقابل آژاکس، برای تیم آلمانی به میدان رفت و موفق شد به یک دستاورد بینظیر دست یابد.
باتشوایی به اولین فوتبالیست تاریخ تبدیل شد که با 9 تیم مختلف در مسابقات اروپایی به میدان رفته است و با این دستاورد، نیکولاس آنلکا را پشت سر گذاشته و به یک رکورد جالب رسیده است.
باتشوایی در طول دوران حرفهای خود با تیمهای استاندارد لیژ، مارسی، چلسی، بوروسیا دورتموند، والنسیا، بشیکتاش، فنرباغچه، گالاتاسرای و فرانکفورت در مسابقات اروپایی حضور داشته است. او در مجموع 79 بازی در این رقابتها، موفق به زدن 24 گل شده است.
-
دوشنبه ۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶:۴۳
-
۱۱ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/976757/