عصر کرد

آخرين مطالب

آمریکا رکورد‌دار کسری تجاری است سیاسی

آمریکا رکورد‌دار کسری تجاری است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، واردات کالای بزرگترین اقتصاد جهانی، حدود 1.1 تریلیون دلار از آنچه صادر می‌کند، بیشتر است. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، کسری تجاری را به عنوان یک مسئله کلیدی، در اولویت قرار داده و این اقدام، ممکن است پویایی تجارت جهانی را دستخوش تغییر کند.
کسری تجاری به تفاوت منفی بین ارزش واردات و ارزش صادرات یک کشور در یک بازه زمانی معین اشاره دارد.
به عبارت دیگر، هنگامی که میزان واردات کالاها و خدمات به یک کشور از میزان صادراتش، بیشتر شود، دچار کسری تجاری می‌شود و معمولا به آن تراز منفی تجاری هم گفته می‌شود.

عصر کرد

بسیاری از اقتصادهای بزرگ از هند گرفته تا ژاپن، مانند آمریکا، کسری تجاری دارند که تحت تاثیر مجموعه‌ای از عوامل مانند آنچه این کشورها تولید می‌کنند و مصرف داخلی قوی، قرار دارد.
آمریکا به دلیل عواملی نظیر تقاضای داخلی قوی برای کالاهایی مانند لوازم الکترونیکی، نفت خام، دستگاه‌های برقی و خودروها، بزرگترین کسری تجاری را در جهان دارد. سایر عوامل تاثیرگذار بر کسری تجاری آمریکا، اقتصاد رو به رشد و دلار قوی است که محصولات خارجی را ارزان‌تر می‌کند. درآمد رو به رشد هم به مصرف‌کنندگان، امکان خرید بیشتر کالاهای خارجی را فراهم می‌کند.
این نمودار که فهرست کشورهای دارای بزرگترین کسری تجاری در جهان را نشان می‌دهد، بر اساس آمار سال 2023 بانک جهانی است که جدیدترین آمار موجود تا مارس سال 2025 است.
در میان کشورهای دارنده بزرگترین کسری تجاری، هند تحت تاثیر اقتصاد برخوردار از رشد پرشتاب خود، در رتبه دوم قرار دارد. کسری تجاری هند هنگامی که به عنوان سهمی از تولید ناخالص داخلی سنجیده شود، حدود چهار برابر بالاتر از آمریکاست.
از سال 2023، تقاضای رو به رشد برای طلا، کسری تجاری هند را در بحبوحه ناملایمات ژئوپلیتیکی، تشدید کرده است. قیمت‌های بالای انرژی هم در افزایش اخیر کسری تجاری این کشور نقش داشته است. در مجموع، چین، بزرگترین شریک تجاری هند است و کسری تجاری‌اش، به میزان 75 درصد از سال 2020 رشد کرده است.
ژاپن که چهارمین اقتصاد بزرگ جهان در سال 2023 بود، مازاد تجاری با آمریکا و تعدادی از کشورهای اروپایی گزارش کرد. با این حال، این مازاد با کسری تجاری با کشورهایی مانند عربستان سعودی، امارات عربی متحده و استرالیا جبران شد. خودرو و مدارهای یکپارچه، بزرگترین صادرات این کشور و نفت خام، بزرگترین وارداتش است.
بر اساس گزارش ویژوال کپیتالیست، اروپا با حضور پنج کشور اروپایی در فهرست کشورهای رکورددار کسری تجاری شامل انگلیس (233.1 میلیارد دلار) و فرانسه (82.3 میلیارد دلار)، در میان مناطق جهان، از نظر کسری تجاری، صدرنشین است.
منبع خبر
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! نستله و معمای سرمایه‌گذاری خارجی؛ فرصت یا تهدید برای اقتصاد ملی؟

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/976255/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مگه میشه کسی در رنج نباشه؟

انتقال بزرگ والیبال ایران در لباس تیم جدید

به استقبال چهارمین صعود متوالی فوتبال ایران

زلزله در چلسی؛ خداحافظی با استمفورد بریج

گل اول ایران به امارات توسط رضا امیری‌زاده

گل اول امارات به ایران توسط علی محمد

گل دوم ایران به امارات توسط محمد معصومی‌زاده

گل دوم امارات به ایران توسط عباس البلوشی

گل سوم ایران به امارات توسط علی میرشکاری

گل چهارم ایران به امارات توسط موحد محمدپور

گل سوم امارات به ایران توسط ولید سالم

رسانه ازبکی: احتمال حضور اورونوف در بازی با ایران قوت گرفت

منطقه آزاد کردستان محصور ‌نیست!

صادرات 20 میلیون دلاری پتروشیمی کردستان

کشف 20 هزار لیتر سوخت قاچاق در قروه کردستان

شناسایی 1197 طرح نیمه‌تمام کشاورزی در کردستان

پیش بینی هوای کردستان فردا چهارشنبه 6 فروردین 1404

تحقق شعار امسال و حرکت اقتصاد از مسیر رونق بورس

برای کاهش تورم هیچ راهی جز سرمایه‌گذاری در تولید وجود ندارد

اکرمی: بازار سرمایه باید به سمت پویایی و ثبات حرکت کند | اولویت دولت در سال جدید: رشد اقتصادی و تقویت بازار سرمایه

شعار سرمایه گذاری برای تولید نقشه راه خدمتگزاری در سال جدید است

لزوم ایجاد زیرساخت‌های لازم برای جذب سرمایه‌های جدید

کشف 31 هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرشیرین

رشد 28 درصدی ورود خودروهای غیربومی به کرمانشاه از آغاز سفرهای نوروزی

سرقت موبایل با موتورسیکلت پلاک مخدوش در کرمانشاه

یک کشته و 151 مجروح در حوادث جاده‌ای استان کرمانشاه

کرمانشاه؛ شهر خوراک‌های خوشمزه

جدول محاسبه حقوق کارگران در سال جدید منتشر شد

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

ساده از دست ندادم دل پر مشغله را!

تبرئه دو هوادار بارسا در پرونده وینیسیوس

ناراحتی لواندوفسکی: به خاطر بارسا از تیم ملی نزدم

واقعیت تلخ برای بارسا؛ فلیک ماندنی نیست

آلگری به میلان پاسخ منفی داد

تمام گل‌های کیلیان امباپه برای رئال مادرید

حذف زودهنگام دادمرز از کشتی مسابقات قهرمانی آسیا

آماده‌ترین والیبالیست‌های جهان به هم رسیدند

دعوت از بازیکنان فوتسال بانوان برای تورنمنت تایلند

دو خبر خوش به هانسی فلیک رسید

دیوار بتنی قلعه‌نویی ازبک‌ها را ترساند

سردار گودرزی: امنیت پایدار در مرزهای ما برقرار است

سرمایه گذار باید مورد حمایت قرار گیرد

کشف 24 میلیارد فرار مالیاتی کردستان

معافیت 10 ساله مالیاتی برای سرمایه‌گذاران در کردستان

حفظ سلامت و امنیت مسافران نوروزی در کردستان

کاهش 40 درصدی تلفات جاده‌ای در کردستان

رشد 16 درصدی جذب گردشگر در کردستان‌

کشف 24 میلیارد فرار مالیاتی در کردستان

کشف 24 میلیارد ریال فرار مالیاتی در کردستان

نقشه راه دولت برای توسعه سواحل مکران؛ گذار از توسعه سرزمینی خشکی‌محور به دریامحور

ویکی پدیاجستجو