عصر کرد

آخرين مطالب

واقعیت تلخ برای بارسا؛ فلیک ماندنی نیست اقتصادی

واقعیت تلخ برای بارسا؛ فلیک ماندنی نیست
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 / هانسی فلیک آماده است تا برای تمدید قراردادش با بارسلونا وارد مذاکره شود اما مدت زمان قرارداد جدید او هم تنها یک سال خواهد بود.
قطعا توافقی به وجود خواهد آمد، اما باید صبر کنیم و ببینیم. بارسلونا اقداماتی برای تمدید قرارداد فلیک خواهد داشت، هرچند که این مربی آلمانی ترجیح می‌دهد در پایان فصل و پس از رسیدن به اهدافش با مدیران این باشگاه صحبت کند.
فلیک به طور کامل اولویت را به وضعیت حال حاضر تیم می‌دهد و با قراردادی که تا 30 ژوئن 2026 امضا کرده، احساس راحتی می‌کند. او عجله‌ای ندارد، هرچند که مدیران ورزشی بارسلونا نمی‌خواهند که او وارد سال آخر قراردادش شود بدون این که برای تمدید توافق کرده باشند.
روزنامه اسپورت مدعی شده است که همه چیز به طور طبیعی پیش خواهد رفت چون رابطه بسیار خوبی بین طرفین وجود دارد و همه می‌خواهند پروژه‌ای را که برای آینده بسیار بسیار خوب به نظر می‌رسد ادامه دهند. بارسلونا به مربی آلمانی حقوق بیشتری خواهد داد - او تابستان گذشته با تقریباً تمام چیزی که می‌توانستند به او پیشنهاد دهند وارد این تیم شد - و به او جایگاهی متناسب با سوابق و نتایجش خواهد داد. این موضوع قطعی است.
مربی آلمانی طرفدار قراردادهای طولانی مدت نیست و خودش را درازمدت در کنار این تیم نمی‌بیند، بنابراین توافق تنها برای یک فصل دیگر خواهد بود تا همه احساس راحتی کنند و هرگونه بحث احتمالی در طول فصل بعد حل شود. امضای قرارداد با فلیک تصمیم بسیار شخصی از سوی خوان لاپورتا بود. رییس این باشگاه پس از اخراج ژاوی هرناندز ریسک کرد و پینی زهاوی، مدیر برنامه این مربی، کمک کرد که این کار آسان‌تر شود. فلیک بعضی پیشنهادات ضعیف‌تر را رد کرد، خودش را در دسترس قرار داد و شرایط مالی بارسلونا را که در بهترین وضعیت قرار نداشت پذیرفت.
توافقی در زمینه مالی وجود داشت که این مربی تلاش زیادی برای آن کرد و همچنین در زمینه ورزشی: فلیک هیچ خواسته‌ای نداشت و تنها دنی اولمو را به دلیل ریسکی که برای ساخت بارسلونا با جوانان لاماسیا به عنوان بازیگران اصلی انجام می‌داد به تیم آورد و برای همه واضح است که این روند باید ادامه یابد.
بازار
فلیک با این تعهد موافقت می‌کند چون ثبات بیشتری به تیم و باشگاه خواهد بخشید و همچنین مایل است منابع پرورش یافته در خانه را به جای خرید با چک بانکی ترجیح دهد. با این حال، این مربی به وضوح می‌داند که بعضی موقعیت‌ها نیاز به بهبود و تقویت دارند و باشگاه قول داده که هر آنچه را که ممکن است برای راضی کردن او انجام دهد، به شرطی که اقتصاد و سقف دستمزد شناخته شده اجازه دهد.
کاملاً واضح است که مهم‌ترین نکته حفظ هسته اصلی تیم قبل از رفتن به بازار نقل‌وانتقالات است و به همین دلیل همه تمدیدهای ممکن در حال نهایی شدن است و تمدیدهای بیشتری هم در راه است. فلیک خوشحال است. او در بارسلونا بسیار خوشحال است و عملاً با آنچه که در اختیار داشته کار کرده است.
این مربی قانع شده بود که با این تیم می‌توان عناوین قهرمانی مختلفی را به دست آورد و در مسیر درستی قرار دارد. فلیک معتقد است که آینده بهتر خواهد بود اما همه چیز حد و مرزهایی دارد. او مانند فرگوسن نیست و آینده‌اش در این باشگاه به سه یا چهار سال دیگر محدود خواهد شد، قبل از این که بتواند دور از فوتبال استراحت کند. این دیدگاه او است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/977268/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داستانک/سیرت زیبا

جشن و پایکوبی در آزادی پس از صعود ملی پوشان به جام جهانی

خلاصه بازی ایران و ازبکستان

امیر قلعه‌نویی: کار ما برای جام جهانی تازه شروع می‌شود

علیرضا جهانبخش: خدا رو شکر مردم دست خالی از استادیوم نرفتند و صعود به جام جهانی را به آنها تبریک می‌گویم

علیرضا بیرانوند لحظاتی پس از گریه کردن، در میانه زمین به رقص درآمد

سعید عزت‌اللهی: باوجود مصدومیت تمام تلاشم را کردم به بازی ازبکستان برسم

طارمی بهترین بازیکن میدان شد

کاپادزه: تساوی بازی با ایران عادلانه بود

طارمی: روی اتفاقات 2 گل خوردیم؛ اما با صعود دل مردم را شاد کردیم

جهانبخش: همیشه از تیم ملی حمایت کرده ام حتی زمانی که نبودم

سریع‌ترین صعود تاریخ یوزها به جام‌جهانی؛ طارمی قلق ازبک‌ها را بلد بود

کشتی فرنگی قهرمانی آسیا؛ علیرضا عبدولی صاحب مدال نقره شد

با متخلفان و زمین خواران رودخانه قشلاق سنندج برخورد قانونی می شود

کشتی فرنگی قهرمانی آسیا؛ علیرضا عبدولی صاحب مدال نقره شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

کردستان در روزهای آینده شرایط جوی نسبتا آرامی دارد

جاده‌های کردستان زیر نظر 500 چشم نامحسوس پلیس راهور در نوروز

بازدید مدیرعامل بانک اقتصاد نوین از واحدهای ستادی در نخستین روز کاری سال نو

غزلی زیبا از مولانا

بیرانوند ضربه سر شوکوروف را به کرنر فرستاد

موقعیت خوب گلزنی برای ایران که قایدی از دست داد

تک به تکی که سردار آزمون از دست داد

شوت سردار آزمون از کنار دروازه ازبکستان به بیرون رفت

گل دوم ازبکستان که به دلیل آفساید مردود شد

والی دیدنی؛ گل اول ایران توسط مهدی طارمی

فاجعه در خط دفاعی؛ گل دوم ازبکستان به ایران

گزارش زنده؛ ایران 1 - 2 ازبکستان

این فرصت‌سوزی از سردار بعید بود!

2 طلا و 2 برنز آزادکاران جوان ایران در 5 وزن نخست تورنمنت ارمنستان

2 طلا و 2 برنز آزادکاران جوان ایران در تورنمنت ارمنستان

گل به خودی مردم ایران در 1404 / همین حالا طلاهای خود را بفروشید

بازار سرمایه مهم‌ترین بستر تحقق شعار امسال است

کارگاه گردی مسافران نوروزی از کارگاه‌های صنایع‌دستی گلستان

آمریکا: اقدامات چین، روسیه و ایران امنیت و اقتصاد ما را تهدید می‌کند

کرمانشاه در جایگاه اول جذب گردشگران نوروزی

خدمت در هلال احمر مصداق بارز عمل صالح است

رشد 20 درصدی مصرف سوخت در کردستان

حکایتی شنیدنی از شهید بلخی

بازدید بازیکنان ازبکستان از زمین

حضور هواداران ازبکستان در طبقه دوم ورزشگاه آزادی

عکس یادگاری تیم داوری بازی در ورزشگاه آزادی

کارتال همراه دستیارانش در استادیوم آزادى حاضر شد

شوت سردار آزمون به شکل خطرناکی از کنار دروازه ازبکستان به بیرون رفت

ضربه سر جهانبخش با واکنش گلر ازبکستان روبرو شد

اشتباه مهلک خلیل‌زاده؛ گل اول ازبکستان تویط ارگینوف

خشمگین‌ترین ورژن قلعه‌نویی؛ چرا توپ را نزدی!

گزارش زنده؛ ایران 0 - 1 ازبکستان

تلاش دلالان تلگرامی برای نرخ‌سازی در تعطیلات نوروزی

عاشق و بیمار کیستی؟

ترکیب ایران و ازبکستان مشخص شد