عصر کرد

آخرين مطالب

نوروز امسال فرصتی برای تحول و پیشرفت است سیاسی

نوروز امسال فرصتی برای تحول و پیشرفت است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه در سخنان نوروزی خود، هم‌زمانی سال تحویل را با شب‌های قدر را مهم دانست و گفت: امیدوارم سال جدید سالی پر از پیشرفت، رونق اقتصادی و انسجام اسلامی باشد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری امروز _ پنجشنبه سی ام اسفند _ در جمع خبرنگاران به مناسبت آغاز سال 1404 شمسی، ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید به ملت شریف ایران، به‌ویژه مردم شهیدپرور، مؤمن و انقلابی استان کرمانشاه، برای همگان سالی پر از خیر، برکت، پیشرفت و تعالی در تمامی عرصه‌های زندگی مادی و معنوی آرزو کرد.
وی در ادامه اظهار کرد: امیدوار است مردم در فرصت‌های باقیمانده از ماه مبارک رمضان بتوانند توفیقات بیشتری در عبادات و اطاعت از پروردگار متعال کسب کنند و سال جدید برای آنها سالی سرشار از رحمت و برکت باشد.
نوروز امسال با شب‌های قدر مصادف شده است امام‌جمعه کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود، به تقارن نوروز امسال با شب‌های قدر و سالروز شهادت امام علی (ع) اشاره کرد و این موضوع را بسیار مهم و معنادار دانست.
وی با بیان اینکه این تقارن باعث ایجاد انتظاری برای رعایت حرمت ماه مبارک رمضان و روزهای شهادت امیرالمؤمنین (ع) شده است، از مردم مؤمن و ولایت‌مدار کرمانشاه خواست که همچون گذشته، حرمت این ایام را حفظ کنند.
حجت‌الاسلام غفوری یادآور شد: مردم ایران سال گذشته نیز هم‌زمانی روز طبیعت با سالروز شهادت امام علی (ع) را به‌خوبی رعایت کردند و نشان دادند که ملتی مؤمن و متدین هستند.
وی این رفتار را شایسته تقدیر و تحسین دانست و ابراز امیدواری کرد: امسال نیز مردم عزیز کرمانشاه حرمت این روزهای بزرگ را در زندگی خود حفظ کنند و از برکات معنوی آن بهره‌مند شوند.
شهادت‌های سال گذشته، عامل انسجام امت اسلامی شد نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه در ادامه سخنان خود، با اشاره به حوادث و شهادت‌های بزرگی که در سال گذشته رخ داد، به‌ویژه شهادت رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان، و همچنین شهادت سید مقاومت، شهید سید حسن نصرالله، تأکید کرد: این شهادت‌ها امت اسلامی را داغدار کرد، اما در عین حال، زمینه‌ساز وحدت، انسجام و یکپارچگی بیشتر میان مسلمانان شد.
وی به حضور بی‌نظیر مردم کشورهای اسلامی در مراسم بدرقه پیکر سید مقاومت در بیروت اشاره کرد و گفت: این اجتماع عظیم، نشان‌دهنده عزم جدی ملت‌های مسلمان برای مقابله با استکبار جهانی بود.
حجت‌الاسلام غفوری تصریح کرد: این وحدت و همبستگی، نویدبخش پیروزی‌های بزرگی در آینده است و در سال پیش رو، امت اسلامی شاهد پیشرفت و موفقیت‌های بزرگی در عرصه‌های مختلف خواهد بود.
تأکید بر حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم وی یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم را مسائل اقتصادی و معیشتی دانست و گفت که این موضوع همواره مورد تأکید و توجه رهبر معظم انقلاب بوده است.
امام جمعه کرمانشاه با اشاره به شرایط اقتصادی کشور، مطرح کرد: مشکلات معیشتی مردم باید در اولویت برنامه‌های دولت و مسئولان قرار گیرد، همت و تلاش مضاعف مسئولان در این زمینه، می‌تواند نویدبخش بهبود شرایط اقتصادی کشور باشد.
ظرفیت‌های اقتصادی کرمانشاه و فرصت‌های توسعه‌ای حجت الاسلام غفوری در ادامه سخنان خود، با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی گسترده استان کرمانشاه، خاطرنشان کرد: این استان به دلیل موقعیت جغرافیایی ویژه خود، در مسیر تبادلات اقتصادی مهمی با کشورهای همسایه و اقلیم کردستان عراق قرار دارد.
وی بر اهمیت استفاده بهینه از این فرصت‌ها تأکید کرد و گفت: گسترش تعاملات تجاری و سرمایه‌گذاری‌های جدید در استان، می‌تواند زمینه‌ساز تحول اقتصادی و ایجاد اشتغال برای جوانان کرمانشاهی شود.
امام جمعه کرمانشاه در ادامه به برنامه‌های سرمایه‌گذاری جدید در استان اشاره کرد و گفت: تشویق سرمایه‌گذاران و حمایت از فعالیت‌های اقتصادی می‌تواند موجب افزایش تولید، اشتغال‌زایی و بهبود معیشت مردم شود.
وی ابراز امیدواری کرد: در سال جدید، شاهد اجرای طرح‌های توسعه‌ای بیشتری در استان باشیم و کرمانشاه در مسیر پیشرفت و آبادانی قرار گیرد.
ضرورت هم‌افزایی و همکاری مسئولان برای پیشرفت استان حجت‌الاسلام غفوری در بخش دیگری، بر اهمیت همکاری، انسجام و یکدلی میان مسئولان استان تأکید کرد و گفت: هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و تلاش برای تحقق برنامه‌های توسعه‌ای، می‌تواند نویدبخش روزهای بهتر برای مردم کرمانشاه باشد.
وی از مسئولان خواست که باهمت و تلاش مضاعف، مشکلات استان را برطرف کنند و در مسیر پیشرفت و توسعه گام بردارند.
نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه از خداوند متعال درخواست کرد که سال جدید، سالی سرشار از برکت، عزت، سربلندی، پیشرفت و موفقیت برای ملت ایران و مردم کرمانشاه باشد. وی تأکید کرد که با بهره‌گیری از معنویت ماه مبارک رمضان و توسل به امام علی (ع)، می‌توان شاهد پیشرفت‌های معنوی، فرهنگی، اقتصادی و معیشتی در جامعه بود.
وی ضمن آرزوی سلامتی، سعادت و کامیابی برای همه مردم، ابراز امیدواری کرد که سال 1444 شمسی، سالی پر از خیر، برکت، صلح، آرامش و موفقیت برای ایران اسلامی و ملت شریف ایران باشد.
کد خبر 850984

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/975350/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مارک کلاتنبرگ، کارشناس داوری انگلیسی برنامه فردوسی پور تکلیف 3 صحنه جنجالی بازی پرسپولیس و سپاهان با ملوان و نساجی را روشن کرد

آیا آبی که می‌نوشیم از بدن دایناسورها عبور کرده است؟

خلاصه بازی تیم عربستان مقابل چین + مقدماتی جام جهانی 2026

فریاد عجیب لوکیتا بر سر کیلین!

فتح ایتالیا توسط آلمان، فرار اسپانیا و شکست فرانسه و پرتغال

گل سوم اوکراین به بلژیک توسط ایلیا زابارنی در دقیقه 78

گل دوم اسپانیا به هلند توسط میکل مرینو در دقیقه 90+3

هلند 2-2 اسپانیا؛ دوئلی به رنگ تاریخ، بی‌برنده اما باشکوه

دانمارک 1-0 پرتغال؛ موج‌های والهالا، کشتی سرخ را به اعماق تاریکی برد

ایتالیا 1-2 آلمان؛ حملات هوایی آن‌ها هنوز هم ترسناک است

خلاصه بازی کرواسی 2 - فرانسه 0

گل اول اوکراین به بلژیک توسط هوتسولیاک در دقیقه 66

تیموریان: قطعی برق در حیطه وظایف من نیست

دو موقعیت عالی ایتالیا؛ ایتالیا 1-1 آلمان

تعویض ناگلزمان در یک دقیقه جواب داد!

رنار با برانکو دست به یقه شد

گل دوم آلمان به ایتالیا توسط لئون گورتسکا در دقیقه 76

گل اول دانمارک به پرتغال توسط راسموس هویلوند در دقیقه 78

عربستان 1-0 چین: سعودی‌ها در رویای صعود

بازار سرمایه در سال 1403؛ از ناامیدی تا امیدواری/ بورس در سال 1404 صعودی می‌شود؟

محبی: امیدوارم این فیفادی را با 6 امتیاز به اتمام برسانیم

گل اول بلژیک به اوکراین توسط روملو لوکاکو در دقیقه 40

گل اول کرواسی به فرانسه توسط آنته بودیمیر در دقیقه 26

گل دوم کرواسی به فرانسه توسط ایوان پریشیچ در دقیقه 45

مهدی طارمی: یک بار درباره دلار 90 تومانی صحبت کردم تمام رسانه های ورزشی من را زدند

با رئیس جمهور پس از پیروزی برابر امارات

گل دوم هلند به اسپانیا توسط تیانی ریندرز در دقیقه 46

توضیحات نبی درباره بازی‌های تدارکاتی ایران در راه جام جهانی

گل اول آلمان توسط کلین داینشت در دقیقه 49

اظهارات جنجالی مهدی طارمی درباره قطعی برق ورزشگاه آزادی

گل اول ایتالیا به آلمان توسط تونالی در دقیقه 9

گل اول اسپانیا به هلند توسط نیکو ویلیامز در دقیقه 9

گل اول هلند به اسپانیا توسط کودی خاکپو در دقیقه 28

واکنش قلعه نویی به حضور پزشکیان در ورزشگاه آزادی برای تماشای دیدار ایران و امارات

محمد محبی: بازیکنان امارات می گفتند شما در اینجا برق ندارید؟

قلعه نویی: با یک جلسه کار تاکتیکی به دیدار امارات رفتیم

پیروزی قطر، عربستان، اردن و توقف عراق

جهانبخش: باید هدف‌مان صعود به مرحله حذفی جام جهانی باشد

حرفهای جنجالی طارمی درباره ورزشگاه آزادی؛برای مسئولان متاسفم

مهدی طارمی: باید از لحاظ ساختار تیمی شرایط را بهتر کنیم

قلعه‌نویی: امارات فقط یک موقعیت داشت

عصبانیت شدید بیرانوند: حرف نزن میلاد!

برد تیم ملی مقابل امارات در طولانی‌ترین بازی سال در آزادی جنجالی

برد تیم ملی ایران مقابل امارات در طولانی‌ترین بازی سال

احیای 11 واحد تولیدی با اقدامات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری مازندران

اولین واکنش وزیر صمت به تعیین شعار سال 1404

دبدار نوروزی مدیرعامل منطقه آزاد کیش با نوروزبانان بی نوروز در ایستگاه آتش‌نشانی

دیدگاه نظامی در مورد جاودانه بودن سخن آدمی از زبان بهمن بنی‌هاشمی

داستانک/ امید آدم ها

خلاصه بازی ایران و امارات