عصر کرد

آخرين مطالب

لابی دقیقه 90 انتخابات فدراسیون فوتبال؛ نشست‌های شبانه برای چند رای! سیاسی

لابی دقیقه 90 انتخابات فدراسیون فوتبال؛ نشست‌های شبانه برای چند رای!
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مهر /در فاصله چند ساعت مانده به رای گیری برای انتخاب رئیس و اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال نشست های شبانه و لابی های پشت پرده به اوج خود رسید تا نامزدها بتوانند آرای لازم را کسب کنند.
انتخابات فدراسیون فوتبال ایران برای تعیین رئیس و اعضای هیأت رئیسه امروز در حالی برگزار می‌شود که لابی‌ها، ائتلاف‌ها و حواشی زیادی تا لحظه آخر بر این رقابت سایه انداخته است.
این انتخابات یکی از جنجالی‌ترین دوره‌های تاریخ فدراسیون محسوب می‌شود، چرا که فرآیند تأیید صلاحیت نامزدها، کناره‌گیری‌ها و تغییرات لحظه آخری در معادلات رأی‌گیری، باعث پیچیده‌تر شدن رقابت شده است.
نامزدهای ریاست؛ کنار رفتن‌ و حذف‌شده‌ها
انتخابات امسال شاهد حضور مهدی تاج، امیر عابدینی و حیدر بهاروند به‌عنوان نامزدهای ریاست بود. با این حال چند روز پیش حیدر بهاروند از رقابت کناره‌گیری کرد و به نفع مهدی تاج کنار رفت، موضوعی که شرایط انتخابات را بیش از پیش به نفع رئیس سابق فدراسیون تغییر داد.
از سوی دیگر، صلاحیت دو چهره سرشناس فوتبال ایران، علی کفاشیان و شهاب‌الدین عزیزی خادم، از سوی کمیته بدوی و استیناف انتخابات تأیید نشد. این موضوع فضای انتخابات را به هم ریخت و سناریوهای لابی‌گری و ائتلاف‌ها را تغییر داد. بسیاری از منتقدان تاج که قصد داشتند روی علی کفاشیان به‌عنوان آلترناتیو اصلی توافق کنند، حالا با دوگانگی در رأی‌دهی روبه‌رو شده‌اند.

ائتلاف‌ها و لابی‌های سنگین تا بامداد امروز
انتخابات فدراسیون فوتبال همیشه با لابی‌های گسترده همراه بوده، اما در این دوره، شدت این لابی‌ها به اوج خود رسیده است.
ائتلاف‌ها میان هیأت‌های فوتبال استان‌ها و مدیران باشگاه‌های لیگ برتری به‌شدت جریان دارد. طیف موافقان و مخالفان تاج در جلسات خصوصی و مذاکرات شبانه تلاش کرده‌اند تا در هیأت رئیسه نفوذ کنند گزارش‌ها حاکی از آن است که برخی مدیران باشگاه‌ها تا بامداد امروز جلساتی را برگزار کرده‌اند تا رأی بیشتری از اعضای مجمع بگیرند.
لابی‌گری‌ها نه‌تنها روی انتخاب رئیس، بلکه در تعیین اعضای هیأت رئیسه هم تأثیرگذار است. برخی از اعضای مجمع که در روزهای گذشته تصمیمی قطعی نگرفته بودند، در ساعات منتهی به رأی‌گیری تحت فشارهای مختلف قرار گرفته‌اند.
مخالفان تاج و بحران استراتژی رأی‌دهی
با حذف علی کفاشیان از انتخابات، مخالفان تاج دچار اختلاف شدند. پیش از این، بخشی از مجمع قصد داشتند با کفاشیان علیه تاج ائتلاف کنند اما حالا گزینه مشخصی برای اجماع ندارند. برخی از این طیف به امیر عابدینی تمایل دارند، اما بخش دیگری هنوز بر سر تصمیم خود مردد هستند.
عدم اتحاد میان مخالفان تاج، شانس او را برای بازگشت به فدراسیون فوتبال افزایش داده است. با کنار رفتن بهاروند و اختلاف در میان رأی‌دهندگان مخالف به نظر می‌رسد تاج همچنان گزینه‌ای جدی برای تصدی ریاست باشد، مگر آنکه اتفاقی غیرمنتظره در لحظات آخر رخ دهد.
انتخابات فدراسیون فوتبال ایران در فضایی پر از لابی‌گری‌های پشت‌پرده برگزار می‌شود. با توجه به کنار رفتن بهاروند و حذف کفاشیان و عزیزی خادم، شانس مهدی تاج برای ریاست بیش از همیشه است اما لابی‌های دقیقه نودی می‌توانند نتیجه را تغییر دهند.
در ساعات باقی‌مانده تا رأی‌گیری، باید دید که آیا مخالفان تاج می‌توانند ائتلاف جدیدی شکل دهند، یا اینکه پراکندگی آرا در نهایت راه را برای بازگشت تاج به ریاست فدراسیون هموار خواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/969476/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوا بس ناجوانمردانه سرد است! به یاد مهدی اخوان ثالث

کارنامه نخستین کتابخانه رسمی و حاکمیتی ایران؛ از ابتدا تا امروز

آغاز پخش «مردان آهنین» از امشب

روزه‌داری مانع درخشش فوتبالیست‌ها نمی‌شود

الهلال دیگر ترسناک نیست

ماجرای حیوان خانگی ماتزاری در مذاکرات با پرسپولیس

گزارش خبرنگار آخرین خبر بعد از انتخاب رییس فدراسیون فوتبال

جایگاه شطرنجبازان ایران در جدیدترین رنکینگ فیده

عابدینی: جای من بودید سکته می‌کردید

رای اعتماد مجمع به نواب رئیس مهدی تاج

شانس رئال دو برابر شد!

نواب رئیس فدراسیون فوتبال ایران مشخص شدند

10 مدرسه سرپل‌ذهاب برای اسکان مسافران فرهنگی نوروزی اختصاص یافت

حضور فعال اعضای انجمن سینمای جوان کرمانشاه در جشن تصویر سال

صعود کوهنوردان سامانی به قله فرخشاد کرمانشاه

امروز شاهد تجلی مفهوم ایثار و شهادت در هنر تئاتر بودیم

ریزش بهمن در کردستان؛ پیکر 4 کوهنورد پیدا شد

6 نفر از کوهنوردان مفقود شده در بانه، جان باختند/ عکس و اسامی جانباختگان

زمان واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد

راه‌اندازی پیست اسکی بیجار با جدیت در حال پیگیری است

کتاب «ستاره‌ی لایکا» منتشر شد

بخشی از کتاب/ هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

نصیرزاده: لابی جزو رویه‌های انتخاباتی است

احتمال خداحافظی تنیسور سوئیسی در 22 سالگی

حجت کریمی: انتخابات پیچیده‌ای داریم!

یک میلیون انتقاد از رونالدو قبل از بازی با استقلال

حاشیه‌های انتخابات فدراسیون فوتبال

انتخابات فدراسیون فوتبال آغاز شد

کمپانی: از شدت خوشحالی دیوانه شدم!

امیر قلعه‌نویی و روزبه چشمی رای خود را به صندوق انداختند

لابی دقیقه 90 انتخابات فدراسیون فوتبال؛ نشست‌های شبانه برای چند رای!

بهاروند از نامزدی در انتخابات فدراسیون فوتبال انصراف داد

نظری‌ جویباری: صددرصد در آزادی با النصر بازی می‌کنیم

توهین مدیرعامل فولاد به خبرنگار آخرین خبر:‌ مواظب سوال کردنت باش

عابدینی: دوستان دیشب لابی کردند!

فرزند بیشتر، مغز والدین را جوان‌تر می‌کند یا پیرتر؟

اینفوگرافی/ چطور سرماخوردگی را کنترل کنیم؟

پایان غم‌انگیز 7 کوهنورد در ارتفاعات بانه؛ پیکر 4 نفر دیگر پیدا شد

پایان عملیات جستجو برای کوهنوردان مفقود شده در بانه

در دیدار اخوان و بهار چه گذشت؟

وی ای آر علیه رابین هود سیرجان!

شمشیربازی بدون حتی یک ستاره در قهرمانی آسیا

فیروز کریمی: با عالیشاه 20 سال تمدید کنید

شانس کم تیم ملی بسکتبال برای کسب مدال

برای مهار لیموچی به این توانایی نیاز بود!

تحلیل دربی؛ مهاجمان کلید برتری پرسپولیس بودند

لبخند اطمینان‌بخش امیری وسط التهاب دربی

ماجدی: کاش اجازه می‌دادند چند نفر در انتخابات شرکت کنند

لحظه به لحظه با انتخابات فدراسیون فوتبال