عصر کرد

آخرين مطالب

حضور طلایه‌داران گردشگری ایران در نمایشگاه بین‌المللی تهران گفتگو

حضور طلایه‌داران گردشگری ایران در نمایشگاه بین‌المللی تهران
  بزرگنمايي:

عصر کرد - شهردار کلان‌شهر شیراز و عضو هیئت‌مدیره اتحادیه شهرهای تاریخی جهان گفت: حضور سه قطب اصلی گردشگری «شیراز، اصفهان و یزد» به‌عنوان طلایه‌داران گردشگری ایران، نقطه عطف رویداد بین‌المللی گردشگری تهران محسوب می‌شود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی شهرداری شیراز، محمدحسن اسدی د در هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران با اشاره به سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری به‌عنوان یکی از ارکان اقتصاد با اظهار خرسندی اظهار کرد: صندوق توسعه ملی به کمک پروژه‌های این حوزه آمده است که این امر بسیار ارزشمند است.
وی با اشاره به اینکه نخستین حضور رسمی طلایه‌داران گردشگری به‌عنوان بازیگران اصلی جذب گردشگر و توسعه بازارهای سرمایه‌گذاری مبتنی بر گردشگری در این رویداد بین‌المللی صورت گرفته است، افزود: این همکاری می‌تواند موانع پیش روی گردشگری را بردارد و بر نتایج آن از جمله افتتاح ده‌ها هتل در سال‌های آینده و توسعه زیرساخت‌های گردشگری قطعاً تأثیرگذار خواهد بود.
شهردار کلان‌شهر شیراز بر توسعه سرمایه انسانی در امر گردشگری و تمرکز بر آن تاکید کرد و گفت: گسترش سرمایه انسانی می‌تواند شرایط بهتری را در صنعت گردشگری رقم بزند.
اسدی به تقویت روابط بین شهرها و فرهنگ آنها اشاره و عنوان کرد: باید تلاش کنیم تا مردم شهرها را به هم نزدیک کرده و از این طریق، تصویر واقعی و متمدن ایران را به جهانیان معرفی کنیم.
عضو هیئت‌مدیره اتحادیه شهرهای تاریخی جهان با تأکید بر معرفی هرچه بیشتر جاذبه‌های گردشگری ایران و ضرورت سرمایه‌گذاری و ایجاد ظرفیت‌های بیشتر گفت: ما یک میلیون اثر تاریخی در کشور داریم که نشان از پیشینه تمدنی غنی کشورمان است.
وی افزود: ایران علاوه بر گردشگری تاریخی، ظرفیت‌های زیادی در گردشگری کشاورزی، طبیعی، خوراک، سلامت، دریایی و… دارد که می‌تواند به جذب گردشگران کمک کند.
این مقام ارشد شهری با تأکید بر اهمیت جایگاه سرمایه‌گذار گفت: سرمایه‌گذارانی که با عشق و علاقه در حوزه گردشگری سرمایه‌گذاری می‌کنند، نقش مهمی در توسعه فرهنگ ایران خواهند داشت.
اسدی سرمایه‌گذاری را به مثابه جریان خون در بدن قلمداد و بیان کرد: مثلث گردشگری علاقه‌مند به جذب سرمایه‌گذاران است؛ چراکه بدون سرمایه‌گذار و توجه به اقتصاد گردشگری نمی‌توان ظرفیت‌های عظیم تاریخی و تمدنی کشور را به جهانیان معرفی کرد و از این رو سرمایه‌گذاری مانند جریان خون در کالبد فرهنگی کشور است که می‌تواند به جاری بودن فرهنگ کشور کمک کند.
شهردار کلان‌شهر شیراز با اشاره به اینکه بنیان گردشگری ایران بر پایه مثلث گردشگری شکل گرفته است، بیان کرد: حتم دارم این وفاق و هم‌افزایی می‌تواند با نگاه جدید، دستاوردهای کم نظیری برای توسعه اقتصاد بر پایه گردشگری فراهم آورد.
وی همچنین حضور سه قطب اصلی گردشگری ایران را نقطه عطف این نمایشگاه عنوان و احیای محور جهانی زندیه و برخی بناهای فراموش شده در حصار مانده زندیه را اعلام کرد.
این مقام شهری در اتحادیه شهرهای تاریخی جهان در این راستا، اضافه کرد: سال آینده دفاتر آژانس هوایی، راهنمایان تور و گردشگران با صحنه‌ای بدیع و جاذبه‌ای تازه روبه‌رو خواهند شد، پازل گمشده‌ای که حالا تصویر کاملی از معماری یکپارچه زندیه را ارائه می‌کند.
کد خبر 839958

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/964941/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اعتراض باشگاه شمس‌آذر با انتشار صحنه مشکوک

یک اشتباه را 3 بار تکرار کردیم/ متاسفانه استقلال درگیر فضای مجازی است

اعتراض باشگاه شمس آذر به یک صحنه داوری مقابل استقلال(ویدیو)

ارتعاشات ناخواسته، نقاط کوانتومی را برای برقراری رمزنگاری و ارتباط امن تقویت می‌کنند

بازیکنان استقلال دنبال جذب فالوئر در فضای مجازی هستند | اخبار ورزشی

ستاره بوندسلیگا چشم پپ را گرفت؛ جانشینی برای کی‌دی‌بی!

سیاست فرزین برای کاهش دلار 90 هزار تومانی چیست؟/ سکانداران بانک مرکزی جز حرف‌های تکراری کاری نمی‌کنند

بدشانسی رونالدو به‌دنیا آمدن در نسل مسی بود!

کسب نقره کانتندر ترکیه از سوی پینگ‌پنگ‌بازان ایران

ناراحتی میلانی‌ها از واکنش مانیان به اشتباه بزرگ

درخواست بی‌سابقه آرسنال از لیگ برتر برای مجوز ویژه

آدرس غلط به رحمتی در ماجرای روزبه

مرگ مغزی استعداد سابق بایرن مونیخ

دوناروما کاری کرد به یوونتوس بیایم

پیروزی بزرگ النصر 10 نفره پیش از سفر به تهران

دلیل شگفتی‌سازی بزرگ حذفی از زبان سیروس

جشن صعود زودهنگام مورینیو با گلباران اندرلخت

فیلم کونگ فویی هیجان انگیز مدرن

تکذیب شایعه عجیب درباره امید عالیشاه!

رحمتی: بازیکنان استقلال دنبال جذب فالوئر در فضای مجازی هستند

اعتقاد به مهدویت، اصول مشترک همه مسلمانان برای برقراری عدالت جهانی است

حمایت بارزانی از مشارکت کرد‌ها در روند سیاسی سوریه

حضور طلایه‌داران گردشگری ایران در نمایشگاه بین‌المللی تهران

به دنبال کمک‌به توسعه ورزش با هدف نشاط و شادابی شهروندان هستیم

حضور ورزشکارانی از 12 کشور در کرمانشاه

شعرخوانی زیبا از هوشنگ ابتهاج

دوبیتی زیبا از باباطاهر

«امتحان‌های فصل آخر» منتشر شد

شادی رئال کامل شد؛ بازگشت رودیگر از بازی با سیتی

ماشین سازی اراک قهرمان لیگ برتر کوراش شد

مهاجم آرسنال ادامه فصل را از دست داد

حمایت از اشلوت؛ غرور کار دست این داور داده!

میزبانی بیروت از سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا

باخت اتحاد کلبا با وجود گلزنی قایدی

سر آلکس فرگوسن به مربی‌گری بر میگردد

دو شوک به النصر 4 روز قبل از پرسپولیس!

تارتار: باید مراقب باشیم تا حذف نشویم

فلورنتینو پرس قیمت وینیسیوس را به نماینده عربستان اعلام کرد

رحمتی: استقلالی‌ها برای فالوور بازی می‌کنند/ چشمی و نیک نفس را نمی‌شناسم!

رحمتی: یک اشتباه را 3 بار تکرار کردیم/ بازیکنان استقلال دنبال جذب فالوئر در فضای مجازی هستند

ناصر ابراهیمی :نمی‌توانیم از کارتال معجزه داشته باشیم؛ اشتباهات سریالی پرسپولیسی‌ها

مهدی رحمتی: بازیکنانم را ستایش می‌کنم

کارشناسی داوری و صحنه های مشکوک شمس‌آذر- استقلال

مهدی رحمتی: بازیکن استقلال برای جلب توجه در فضای مجازی و افزایش فالوور تلاش می‌کند

رحمتی: یک اشتباه را 3 بار تکرار کردیم/ متاسفانه استقلال درگیر فضای مجازی است

مهدی رحمتی: بازیکنان استقلال دنبال جلب توجه و افزایش فالوورند

رحمتی:بازیکنان استقلال برای فضای مجازی و فالوور بازی می‌کنند

«تکیه» شبکه افق به مناسبت میلاد حضرت صاحب الزمان (عج)

بهاروند: دومین رویداد محله‌محور «هُمسا» در لرستان برگزار می‌شود

تاکید رئیس جمهور توجه به اقتصاد دریامحور است