درصد افزایش حقوق 1404 کارگران از طرف مجلس اعلام شد
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - کدخبر:
131455
24 بهمن 1403
21:00
اقتصاد
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1404 اعلام کرد که حقوق کارگران باید با توجه به افزایش 28 درصدی حقوق کارمندان، 30 درصد افزایش یابد.
آقای جبار کوچکی نژاد اظهار داشت: در خصوص هنوز تصمیمی گرفته نشده است؛ به اعتقاد من دولت در این بخش باید به تمامی اقشار اعم از حقوق بگیران و کسانی که اصلا حقوقی دریافت نمی کنند طرح های حمایتی در قالب یارانه و یا کالابرگ پرداخت کند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به ریلگذاری غلط دولتها در حوزه اقتصادی، گفت: بعد از گذشت 46 سال از پیروزی انقلاب، دولت در بحث ریلگذاری اقتصادی باید بازنگری اساسی داشته باشد؛ چراکه مسیری که معمولا دولت ها در پیش گرفتند مسیر اشتباهی است. 2 تفکر در کشور وجود دارد که یکی از این تفکرات معتقد است مردم را بیشتر وارد صحنه کنند تا شکوفایی اقتصاد و توسعه توسط مردم انجام شود؛ اما تفکر دوم می گوید ورود مردم به حوزه اقتصاد باید محدود باشد که این تفکر در منافات با نگاه رهبر انقلاب است؛ اما متاسفانه همین تفکر همواره بر دولتها حاکم می باشد.
آقای کوچکی نژاد ادامه داد: دولت ها مسیر را برای حضور مردم در اقتصاد باز نمی کنند تا فکر و منابع خودشان را برای نجات کشور از این وضعیت هزینه کنند؛ ما در بخش های مختلف کشور، رشد عالی در مدت زمان بعد از انقلاب داشتیم ولی در حوزه اقتصاد خصوصا اقتصاد خانوار دچار مشکلات بسیاری هستیم.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در خصوص میزان احتمالی افزایش حقوق کارگران در پایان سال، بیان کرد: من اعتقاد دارم که افزایش حقوق کارگران ، باید متناسب با میزان حقوق های بخش دولتی و مستمری بگیران باشد؛ به نظر من افزایش 30 درصدی مناسب است؛ لذا چون حقوق کارمندان 28 درصد افزایش داشته، حقوق کارگران هم احتمالا 30 درصد افزایش داشته باشد. البته این میزان حقوق قطعا با معیشت کارگران همخوانی ندارد اما افزایش بیش از حد هم می تواند مشکلات را تشدید کند.
آقای کوچکی نژاد در پایان با اشاره به میزان سبد معیشتی خانوار، اظهار کرد: سبد معیشتی خانوار بستگی به تعداد افراد دارد اما هر فرد حداقل 15 میلیون تومان، میزان هزینهاش در ماه است.
منبع:+
-
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۵:۴۸
-
۵ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/964454/