عصر کرد

آخرين مطالب

تهدید باشگاه نساجی به کناره‌گیری از لیگ برتر امیدها و جوانان ورزشي

تهدید باشگاه نساجی به کناره‌گیری از لیگ برتر امیدها و جوانان
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایرنا /رئیس آکادمی باشگاه نساجی مازندران گفت: در صورت تغییر نکردن رویکرد سازمان لیگ در برنامه‌ریزی برگزاری بازی‌ها، باشگاه نساجی سال آینده در رده‌های جوانان و امید از لیگ برتر کناره‌گیری خواهد کرد و در سطح لیگ استان به فعالیت خود می‌پردازد.
رضا تقوی اظهار کرد: متاسفانه با وجود این‌که لیگ برتر فوتبال امیدهای کشور در 2 گروه برگزار می‌شود، اما برنامه‌ریزی مناسبی با توجه به دوری راه شهر محل برگزاری بازی‌ها صورت نگرفته است.
رئیس آکادمی باشگاه درباره علت اعزام نکردن تیم امید نساجی به چابهار برای برگزاری بازی مقابل آکادمی بلوچ چابهار، گفت: ما امسال در رده امید 2 سفر به خوزستان، 2 سفر به شیراز و یک سفر به استان سیستان و بلوچستان را طبق برنامه‌ریزی سازمان لیگ داشتیم.
وی افزود: باتوجه به این‌که تیم امید ما مقتدرانه و چند هفته مانده به پایان مرحله اول صعودش قطعی شد، تصمیم گرفتیم که این سفر را لغو کنیم. فصل گذشته در چند بازی چه در رده جوانان و چه امید، تیم‌های مقابل ما به مازندران نیامدند و بازی 3 – 0 به سود ما اعلام شد. واقعاً سطح اول فوتبال ما باید اینگونه باشد؟
تقوی خاطرنشان کرد: لیگ برتر پایه‌ها در حالی در سطح کشوری برگزار می‌شود که استان تهران از سال‌ها پیش با برگزاری لیگی موسوم به آسیاویژن به طور رسمی به موازی‌کاری پرداخته است. به همین دلیل نیز تیم‌هایی مثل پرسپولیس و استقلال و دیگر تیم‌های مطرح تهرانی در لیگ برتر کشور حضور پیدا نمی‌کنند. پرسش ما این است که آیا فدراسیون و سازمان لیگ فوتبال ایران نمی‌توانند مقابل این بدعت‌گذاری‌ها بایستند؟ چرا نباید برخی از تیم‌های بزرگ در لیگ برتر امیدهای کشور حضور داشته باشند؟
رئیس آکادمی باشگاه نساجی مازندران افزود: گاهی اسم‌ تیم‌هایی را در لیگ برتر پایه‌ها می‌شنویم که واقعاً عجیب و غریب هستند. مشخص است که این تیم‌ها با اهدافی نخ‌نما شده به‌راحتی در لیگ برتر کشور حضور می‌یابند و فقط در بازه زمانی کوتاه‌مدت فعالیت می‌کنند.

تقوی با بیان این‌که سیاست‌گذاری‌های برگزاری لیگ‌های پایه‌ باید تغییر کند و حالت منطقه‌ای به‌خود بگیرد، خاطرنشان کرد: لیگ‌های پایه را می‌توان در چند گروه دسته‌بندی و مسابقات را ساماندهی کرد. برای مثال لیگ پایه به‌طور متمرکز به‌صورت یک سوپرکاپ در یک شهر برگزار شود تا باشگاه‌ها آسیب نبینند. هیچ توجیهی ندارد که به موازات لیگ برتر بزرگسالان، لیگ‌های پایه نیز به همین سبک و سیاق برگزار شود. لیگ رده‌های پایه باید بر مبنا و سبک‌های علمی برگزار شود تا بتوان برای فوتبال کشور نسل‌سازی مناسبی انجام داد.
رئیس آکادمی باشگاه نساجی مازندران فضای حاکم بر فوتبال پایه کشور را ناعادلانه دانست و گفت: باشگاه نساجی به‌عنوان یکی از فعال‌ترین باشگاه‌ها در رده‌های پایه که سابقه کسب عناوین مختلف را نیز در کارنامه دارد متاسفانه با وجود این همه استعداد ناب، از دعوت بازیکنان به تیم‌های ملی پایه محروم است و مشخص نیست بر حسب چه ملاک و معیاری تیم‌های ملی پایه بسته می‌شود.
 تیم فوتبال امید نساجی مازندران این هفته باید مهمان آکادمی بلوچ چابهار می‌شد، اما با تصمیم مدیران آکادمی نساجی اعزام بازیکنان به چابهار متوقف شدند. نساجی در گروه نخست لیگ برتر فوتبال امید با 9 برد و 2 تساوی 29 امتیاز دارد و صدرنشین جدول رده‌بندی است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/964004/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چاپ جلد سوم «آموزه‌های ولایت» درباره امام زمان و مهدویت

امباپه در لیگ قهرمانان از آنری هم گذشت!

دین‌محمدی: به خاطر نبود VAR تیم‌های لیگ یکی ضرر می‌کنند

شبیه‌سازی بازی منچسترسیتی - رئال مادرید با لگو

سرمربی سپاهان در یک موقعیت استثنایی

ایمان جایگاهش در استقلال را پس می‌گیرد

حمله تند به ستاره سیتی: اصلا مغز ندارد!

شطرنجباز ایران قهرمان مسابقات ازبکستان شد

افتتاحیه مرحله نهایی استعدادیابی برگزیدگان فوتبال محلات ایران

درخواست عجیب پرسپولیس از دادگاه عالی ورزش

جایزه بزرگ مهاجم تیم‌ ملی ایران در امارات

واکنش الهه منصوریان به صحبت‌های راضیه طهماسبی

رشد 19 درصدی خروج کالاهای صادراتی از گمرک سومار

«موسی کلیم‌الله»؛ حماسه‌ای از دل تاریخ

«نیجریه» در راه آلمان

آغاز اجرای نمایش «کِرِشِن‌دو» در عمارت هما

طنین صدای چهلمین جشنواره موسیقی فجر در مازندران

دهگلان مهیای ویژه برنامه‌های جشن نیمه شعبان است

زمان قطعی برق سنندج امروز چهارشنبه 24 بهمن (خاموشی برق)

کردستان استان منتخب معماری سال 1404 شد

نوروزی: FATF و تأثیر آن بر اقتصاد و امنیت ملی ایران را باید شناخت

ریزش سنگین طلا / قیمت جدید طلا امروز 24 بهمن 1403

دانش‌بنیان‌ها در صف اول تحقق برنامه هفتم توسعه

شرط ثبات ارزی در برابر فشارها

تاثیر تعرفه‌های آمریکا بر تجارت جهانی و اقتصاد ایران

وزیر اقتصاد برزیل: تعرفه‌های ترامپ ضربه‌ای به اقتصاد جهانی است

چرا «امید به مذاکره» توجیه اقتصادی ندارد؟

بررسی قیمت مسکن در مناطق 6 و 7 تهران/ ارزان‌ترین خانه متری 62 میلیون تومان

رکورد مازاد تجاری آلمان شکست/ آمریکا مقصد بیش از 10 درصد کل صادرات

ایران کجای اقتصاد آسیاست/ چین، ژاپن و هند صدر نشین هستند

تعطیلی ادارات استان تهران پنجشنبه 25 بهمن 1403 / آیا ادارات تهران پنجشنبه 25 بهمن تعطیل است؟

تور سازمان اطلاعات سپاه برای رفع مشکلات بخش خصوصی/ بروز پدیده معین در سیاست ایران

تعطیلی ادارات استان البرز پنجشنبه 25 بهمن 1403 / آیا ادارات البرز پنجشنبه 25 بهمن تعطیل است؟

تعطیلی ادارات استان اصفهان پنجشنبه 25 بهمن 1403 / آیا ادارات اصفهان پنجشنبه 25 بهمن تعطیل است؟

حجت الاسلام غفوری: تهدیدهای آمریکا هیچ تاثیری ندارد

ورود سامانه بارشی به جو کرمانشاه از عصر امروز

صادرات 2.8 میلیارد دلار کالا از مرزهای کرمانشاه به عراق طی سال جاری

ایجاد 5700 شغل جدید در استان کرمانشاه با تسهیلات بانک توسعه تعاون از محل طرح اشتغال روستایی

حجت الاسلام عبدی: برگزاری 388 برنامه ویژه نیمه شعبان در کرمانشاه

رونمایی از 3 پروژه شهر خلاق خوراک کرمانشاه

نوروزی: غنای فرهنگی کرمانشاه عامل انتخاب این شهر به عنوان پایتخت فرهنگی آسیا در سال 2025 است

انتقاد از کندی بررسی طرح‌های اشتغالزایی

انتصاب سرپرست جدید شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش

جانبازان نماد مقاومت و مایه افتخار ایران اسلامی هستند

«چاقِ چاقِ چاق» دوباره به بازار نشر می‌آید

داستانک/ سوتی چند هزار دلاری

نامزدهای جایزه ادبی «الوند» معرفی شدند

شعرخوانی زیبا از مهدی اخوان ثالث

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای تقابل با سپاهان

ستاره جنجالی سپاهان بالاخره به پرسپولیس رسید