پولی نساجی را در لیگ نگه داشت!
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش "ورزش سه"، نساجی با سرمربی صربستانی خود به دنبال آن است تا اولین برد خود با ساوو میلوشویچ را کسب کند و از آخرین فرصتهای خود برای تغییر شرایطش در جدول رده بندی استفاده کند. آنها تا قبل از بازیهای این هفته با 15 امتیاز در رتبه پانزدهم جدول قرار دارند و به تمام امتیازات این بازی خانگی نیاز دارند.
با این حال، خطرناکترین موقعیت بازی در نیمه اول توسط تیم میهمان خلق شد. در دقیقه 29 پاس بلند و عمقی بازیکنان چادرملو حسابی خط دفاع نساجی را غافلگیر کرد و به دردسر انداخت.
در این صحنه هادی حبیبی نژاد سعی کرد با عبور از لوآن پولی دروازه خالی را باز کند اما در آخرین لحظه پولی روی توپ اثر گذاشت و اجازه گلزنی را از مهاجم حریف گرفت. بلافاصله مجددا حبیبی نژاد صاحب توپ شد و شوتزنی کرد اما باز هم پولی با هوشیاری، خود را مقابل توپ قرار داد و آن را دفع کرد. توپ که مسیرش عوض شده بود مقابل پای دیگر دیگر بازیکن چادرملو قرار گرفت که این بار مدافعان اجازه گلزنی به او ندادند.
درخشش دروازه بان برزیلی نساجی در فصل نه چندان خوب این تیم موضوع جدیدی نیست اما واکنشهای او در این صحنه نشان داد درخشش او مقطعی نبوده و همچنان از آمادگی خوبی برخوردار است.
-
جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۲:۱۷
-
۹ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/961467/