عصر کرد

آخرين مطالب

پیش‌بینی بورس هفته/ بازار سهام تشنه حمایت دولت اقتصادی

پیش‌بینی بورس هفته/ بازار سهام تشنه حمایت دولت
  بزرگنمايي:

عصر کرد - عکس: اقتصادنیوز/ دانیال شایگان
به گزارش اقتصادنیوز، آیینه تمام نمای اقتصاد کشور همواره بازارسرمایه عنوان می شود که در دولت چهاردهم این انتظار می رود که از این بازار حمایت های جدی و تاثیرگذار صورت گیرد، اما در این مسیر دولت با چالش های جدی روبروست که مانند یک سرعت گیر مانع روند صعودی متعادل و منطقی بازارسرمایه خواهد شد.
بازار سرمایه؛ آیینه تمام نمای اقتصاد مریم محبی، کارشناس بازار سرمایه در گفت و گوی اختصاصی با اکوایران در خصوص روند بازارسرمایه گفت: مهم ترین و کلیدی ترین عامل رشد هر بازاری در هر گوشه جهان، اعتماد خریداران است؛ همچنین بورس نیز به عنوان آیینه تمام نمای اقتصاد، از این قاعده مستثنی نیست.
وی در ادامه افزود: از ابتدای بهمن ماه سال جاری، ایراد اصلی وارد به بازارسرمایه، "عدم اعتماد سهامدار" به اطلاعات مالی منتشره توسط برخی ناشران بورسی، مشخصا سهام اصلی گروه خودروسازی بود.
این فعال بازارسرمایه تصریح کرد: شائبه خصوصی سازی شرکت های خودروسازی، الزام اجرای احکام قضایی صادره و عدم تمکین مدیران شرکت به اجرای قانون بخش کوچکی از ابهامات عدیده سهامداران در خصوص سهام است؛ به عبارت ساده تر، سهامداری که دارایی خود را به دست مدیران شرکت سپرده، تا شرکت، با به کار گیری این پول باعث ایجاد رونق اقتصادی در کشور شود؛ حتی نمی داند چه سرنوشتی در انتظار شرکتی است که بخشی از مالکیت را صورت قانونی در دست دارد.
چالش های جدی در دولت به گفته محبی؛ بازار سرمایه ایران که از یک طرف به واسطه اقتصاد دستوری کشور، از ماهیت "بازار آزاد" خود دور مانده است و از طرفی به واسطه تحریم های ظالمانه، در کسب و کار خود دچار چالش های جدی است، هم اکنون با دارندگان رانت دست به گریبان است.
وی خاطرنشان کرد: این بازار به عنوان بازار رقیب در مقابل سایر بازارهای مالی قرار گرفته است که در حال رکوردزنی های مستمر است. همچنین افزایش نرخ بهره بانکی، افزایش قیمت طلا، رشد مستمر قیمت دلار و غیره رقیبانی قدرتمند برای این بازار به شمار می آیند و به نظر میرسد بازار سرمایه، در کوتاه مدت قادر به رقابت با این بازارها نباشد.
این تحلیلگر بازار سرمایه عنوان کرد: اینکه مولدترین بازار یک کشور به واسطه ی عدم مدیریت صحیح و حکمرانی اشتباه شرکتی در نظام اقتصادی کشور، قادر به تامین حداقل نیاز بنگاه های تجاری کشور نباشد، باعث شده است نیاز کشور به نظارت بر عملکرد درست اقتصادی، بیشتر از قبل مشخص شود. همچنین شرایط حاکم بر اقتصاد، عملکرد ضعیف دولت در حمایت از بخش مولد اقتصادی، عدم هماهنگی لازم بین بازار پول و بازارسرمایه، کاهش افسارگسیخته قدرت پول ملی و بیم عدم دستیابی به درآمد پیش بینی شده در لایحه بودجه دولت باعث شده است تا بازارسرمایه شاهد افزایش عرضه سهام توسط سهامداران باشد.
تاثیر اقدامات کوتاه مدت در بازار سهام وی در نهایت گفت: به نظر می رسد این رویکرد حداقل برای کوتاه مدت و تا چند روز آتی، بر بازار حاکم باشد، ولی اقدام به موقع وزارت اقتصاد و سازمان بورس و اوراق بهادار برای جلب مجدد اعتماد سرمایه گذاران بورسی می تواند مسیر نادرست فعلی بازارسرمایه را اصلاح کند.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/961515/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معروف ترین جمله ها از معروف ترین نویسنده ها...

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

ای دل غم این جهان فرسوده مخور

تراکتور به صدرنشینی فکر نمی‌کند

شکایت جدید سیتی از لیگ برتر؛ مقابله به مثل

وقتی رونالدوی برزیلی سریع‌ترین گل تاریخ دربی مادرید را به ثمر رساند

صحبتهای جالب جواد خیابانی درباره هادی عامل

مهدی توتونچی: همه مشکلات استقلال را به نام سهراب بختیاری زاده ننویسید

احتمالات صعود استقلال و پرسپولیس به مرحله بعدی لیگ نخبگان

مهدی توتونچی: کل‌کل استقلال و پرسپولیس که کدام تیم کمتر از الهلال گل می‌خورد!

انتقادهای تند مهدی توتونچی مجری برنامه از قرارداد موسیمانه

اثرات باران شدید انزلی در بازی ملوان مقابل سپاهان

کارشناسی داوری استقلال مس رفسنجان

کارشناسی مهم‌ترین صحنه داوری هفته لیگ برتر

کاهش دما و یخبندان در راه کردستان|بارش برف در بیجار رکورد زد

راه ارتباطی 170 روستای کردستان به دلیل بارش برف و کولاک مسدود است

محورهای مواصلاتی کردستان باز است

راه ارتباطی 170 روستای کردستان مسدود است

تجلیل از رزمندگان، تقدیر از افتخارات انقلاب است

ادارات، بانک‌ها و مراکز آموزشی استان کردستان تعطیل شدند

دادگستری کردستان فردا شنبه باز است

رقابت های بین المللی کشتی فرنگی رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی؛ محمدمهدی کشتکار صاحب مدال نقره شد

کشتی آزاد رنکینگ کرواسی| کشتکار صاحب مدال نقره شد

محمدمهدی کشتکار صاحب مدال نقره شد

ولادیمیر پوتین: رشد اقتصادی روسیه بالاتر از سطح انتظار بود

امنیت ملی نیازمند اعتماد اجتماعی و اقتصاد شکوفاست

آغاز به کار مدیر عامل جدید ایران خودرو

اقتصاد دیجیتال را جدی بگیریم | حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات از تعدد متولی رنج می‌برد

رویکرد دولت نسبت به حقوق دولتی معادن اصلاح شود| حفظ تولید و اشتغال در تحقق رشد 13 درصد معادن الزامی است

ادارات کرمانشاه فردا شنبه تعطیل است

موج دوم بارش سامانه فعال در جو کرمانشاه از فردا

تصاویر| جشنواره زیبای کشتی آزاد روستاییان استان کرمانشاه

ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن بار دیگر پاسخ محکمی به دشمنان انقلاب خواهند داد

امام جمعه کرمانشاه: ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن بار دیگر پاسخ محکمی به دشمنان انقلاب خواهند داد

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه: انقلاب اسلامی پرچم‌دار وحدت ادیان در جهان است

ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن پاسخ محکمی به دشمنان انقلاب می‌دهد

بخشی از کتاب/ این جا، مردم قدرِ صبح را نمى دانند

علی‌اشرف صادقی در بیمارستان

جانشین اندونگ عصبی وارد شد!

دقیقی: با شکست فولاد مغرور نمی‌شویم/ اتفاق خاصی نیفتاده!

تراکتور دوباره صدرنشین شد!

کارترون: اگر نمی‌خواهید قهرمان شویم، مشکلی نیست!

شکوری: سهراب تا پایان فصل سرمربی استقلال بماند

عملکرد عجیب رامین رضاییان در رفسنجان؛ خواهشا سانتر نکن برادر!

بختیاری‌زاده: مقابل مس پرتلاش، هدفمند و منظم بازی کردیم

سهراب بختیاری زاده استعفا داد

ارسال پیامک رد صلاحیت به کفاشیان و عزیزی خادم

کارتال: نمی‌فهمم چرا باید در ورزشگاهی 8 هزار نفری بازی کنیم!

استقلالی که دیگر "استقلال" نیست؛ باز هم تساوی برای آبی های تهران

عسگری: تشخیص‌های داور مس - استقلال در حد بین‌المللی نبود