موردی از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان تأیید نشده است
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر کرد - رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرمانشاه، گفت: مواردی از تلفات پرندگان و احتمال بروز آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به دامپزشکی ارجاع داده شده که در صورت تأیید اطلاعرسانی میشود. - اخبار استانها -
محمدحسین فلاحتی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به رصد انجام شده در زمینه آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان، اظهار کرد: در زمینه تلفات پرندگان در کنار رودخانهها مناطقی به ما گزارش شده و این موارد را بررسی کردیم و به دامپزشکی ارجاع خواهیم داد.
وی گفت: در صورتی که آنفلوانزا از طریق دامپزشکی تأیید شود در جلسه فرمانداری مطرح شده و تصمیم نهایی به اطلاع شهروندان خواهد رسید.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرمانشاه افزود: چنانچه ابتلا به آنفلوانزای فوق حاد پرندگان تأیید شود، به طور قطع همه حیات وحش و پرندگان اهلی و وحشی درگیر این قضیه خواهند شد.
فلاحتی عنوان کرد: با همراهی دامپزشکی گشت مشترک انجام شده، اما به نتیجه قطعی نرسیدیم و چنانچه نتیجه قطعی حاصل شود از طریق فرمانداریها و استانداری به اطلاع شهروندان خواهد رسید.
وی با اشاره به وضعیت مدیریت پسماندها در کرمانشاه، گفت: پسماندها شامل پسماندهای عادی، ویژه و پسماندهای کشاورزی و صنعتی هستند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرمانشاه افزود: نخالهها، زبالهها و حتی لاشه فضولات حیوانی، لاشه حیوانات دام و طیور و آبزیان جز پسماندهای عادی محسوب میشوند، مگر اینکه بیماریزایی داشته باشند که در این صورت پسماند ویژه تلقی میشوند.
فلاحتی گفت: مدیریت پسماندهای ویژه و صنعتی بر عهده تولید کننده و با نظارت سازمان حفاظت محیطزیست است، اما مدیریت پسماندهای عادی در شهر وظیفه شهرداریها و در روستاها بر عهده دهیاران است، اما در بین این روستاها و شهرها خارج از وظایف شهرداریها و روستاها، مدیریت بر عهده بخشداران است.
وی عنوان کرد: این موضوع اگر به صورت موردی باشد باید تولید کننده مدیریت کند، اما اگر تلفات خارج از حد معمول باشد با نظارت دستگاههای مربوطه انجام شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرمانشاه گفت: به طور نمونه چنانچه در مرغداریها، آنفلوانزای فوق حاد پرندگان یا در دامپروریها کشتار اتفاق بیفتد باید به سازمان حفاظت محیط زیست، مراکز بهداشتی و درمانی و دامپزشکی گزارش شود.
فلاحتی افزود: برای دفن، باید چالههایی تحت نظارت سازمان محیط زیست و مراکز بهداشتی و درمانی حفر شده و پس از تخلیه لاشهها در چاله با آهکریزی دفن شوند و حتی اطراف آن زهکشی صورت گیرد که با عبور آبهای سطحی، سطح آبهای زیرزمینی را آلوده نکند.
وی گفت: بر اساس اصل 50 قانون اساسی وظیفه حفاظت محیط زیست، همگانی است و با کمک شهروندان و با گزارش به ما از طریق سامانه 1540 بررسی صورت گرفته و دستگیری انجام میشود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرمانشاه عنوان کرد: چنانچه با خودروی مشکوکی برخورد کردید، شماره پلاک خودرو را گزارش داده که برخورد شود و برخورد قضایی بر اساس ماده 16 قانون مدیریت پسماند نخستین بار 10 میلیون تومان و حتی تا 10 هفته توقیف خودرو صورت میگیرد و چنانچه تکرار شود جریمهها دو برابر میشود.
انتهای پیام/
-
شنبه ۲۹ دي ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲:۴۱
-
۵ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/950178/