استفاده از چربیهای گیاهی در فراوردههای لبنی باید مطابق با استانداردهای ملی باشد
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر کرد - رئیس اداره نظارت بر اجرای استاندارد کردستان گفت: لبنیات جزو محصولات دارای استاندارد اجباری است و استفاده از چربیهای گیاهی در فراوردههای لبنی باید مطابق با استانداردهای ملی باشد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سمیه محمودی اظهار کرد: لبنیات جزو محصولات دارای استاندارد اجباری است و واحدهای تولیدی برای تولید بسیاری از فراوردههای لبنی باید از چربی حیوانی یعنی چربی که از شیر گرفته میشود، استفاده کنند.
وی افزود: در محصولات لبنی مانند انواع ماست، شیر و پنیر تازه نباید از چربی گیاهی استفاده شود که با انجام آزمایش استرول میتوان به میزان درصد استفاده از چربی گیاهی و حیوانی در لبنیات پی برد.
رئیس اداره نظارت بر اجرای استاندارد کردستان خاطرنشان کرد: از آنجا که در سطح بازار و فروشگاهها، نامهای تجاری مختلفی از انواع لبنیات وجود دارد، ادارهکل استاندارد موظف است پیرو طرح نمونه برداری از سطح بازار (طرح امین) از واحدهای تولیدی خارج از استان آزمون به عمل آورد، علاوه بر این در صورت شکایت مردمی نیز، این ادارهکل پیگیریهای لازم را خواهد کرد.
کد خبر 829192
-
دوشنبه ۲۴ دي ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳:۳۷
-
۵ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/947844/