برگزاری کارگروه آرد و نان استان کرمانشاه با 4 دستور مهم
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش غلات نیوز به نقل از روابط عمومی استان کرمانشاه، به عنوان نخستین موضوع در این کارگروه، نحوه تخصیص سهمیه آرد واحدهای جدید الاتاسیس و یا تغییر نام یافته است بررسی شد. از آنجایی که پس از تغییر پروانه کسب، سهمیه آرد واحدهای نانوایی صفر میشود، انتقال پروانه کسب همراه با سهمیه بررسی شد.
همچنین موضوع دیگری که در کارگروه مذکور بررسی گردید، طرح شهید آبشناسان بود که و ظایف هر دستگاه در شرایط اضطرار تعیین گردید. در این طرح که توسط وزارت کشور ابلاغ شده و به شکل کشوری برگزار میشود، باید وظایف همه کارگروهها در قبال تداوم کارکرد خبازیهایها مشخص شود.
سومین موضوع، بررسی الزام نصب نرخنامه و ساعت کار واحدهای خبازی در تابلوهای این واحدهای تولیدی بود. در آخر درخواست واحدهای خبازی برای تغییر پختها بررسی شد.
-
چهارشنبه ۱۲ دي ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۴:۱۸
-
۱۰ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/941460/