وابستگی بهرهوری نیروی کار در بخش تولید و اقتصاد به سلامت کارکنان
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - محمد چکشیان در نشست خبری هفتمین المپیاد ورزشی بانوان کارگر سراسر کشور تصریح کرد: هفتمین المپیاد ورزش بانوان کارگر تاکنون 6 دوره برگزار شده و هفتمین دوره آن در بندر انزلی برگزار خواهد شد.نگاه به برگزاری ورزش بانوان تحولی است.
وی با بیان اینکه سرانه فضای ورزشی 13 سانتیمتر است، افزود: ترویج فرهنگ ورزش و نهادینهسازی آن موضوعی مهم است که به کمک رسانهها نیازمند است و بدون ورزش کارگری امکان بهرهوری نیروی انسانی در محیطهای کاری و تولید امکانپذیر نخواهد بود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: پرداختن به ورزش زنان کارگر اهمیت ویژهای دارد و هیچ موضوعی در طول تاریخ بدون حضور زنان امکانپذیر نبوده است.
چکشیان خاطرنشان کرد: هفت رشته ورزشی در هفتمین دوره المپیاد ورزشی بانوان کارگر برگزار میشود.حمل مشعل از طبس آغاز شد و به کرمان، اصفهان، قم، تهران، تبریز و انزلی گذر خواهد کرد.از 32 استان و شهر طبس به صورت اختصاصی در این دوره المپیاد شرکت خواهند کرد.
وی افزود: در مجموعه اداره کل نیز اقداماتی در بحث سیاستگذاری و ظرفیتسازی انجام خواهد شد.از نوع قرارداد مجموعههای ورزشی در استانهای مختلف اطلاعات دقیقی جمعآوری شده است.13 بانوی کارگر نیز به قله آرارات برای نخستین بار صعود کردهاند.کارفرمایان باید به این نتیجه برسند که برای صیانت از تولید باید به ورزش کارگری به صورت جدی بپردازند.
نرجس بختیار خلج مشاور امور بانوان و خانواده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این نشست گفت: این رویداد تجلی عزم و تلاش بانوان است تا فراتر از رقابت ورزشی به اهمیت ورزشی زنان در خانواده بپردازد.ورزش به سبک زندگی سالم کمک میکند و بخشی از تاثیرات آن بر سلامت روح و جسم آن است.
وی افزود: کمک به سلامت باروری و بهداشت باروری از دیگر آثار ورزش زنان است و میزان بیماریهای بارداری در زنان ورزشکار کمتر است.جسم سالم در زنان کارگر تاثیر مهمی هم بر تولید و هم بر ادامه مسیولیتهای آنها در خانواده دارد.
خلج تصریح کرد: در بعد اشتغال افزایش بهرهوری تولید و حضور موثرتر در محیط کار از آثار مثبت ورزش و سلامت بانوان کارگر است.ورزش بر اقتصاد خانوار هم تاثیر مثبت دارد و با سلامت خانواده هزینههای درمان کاهش یافته و سبک زندگی سالم آثار مثبت زیادی را در اختیار خانوارها قرار میدهد.
وحدت، نایب رئیس اتحادیه زنان خانه کارگر عنوان کرد: امسال 410 ورزشکار در هفتمین المپیاد شرکت میکنند.ورزش و سلامت زنان اقتصاد را بارور و به سلامت خانوادهها کمک میکنند.
وی با اشاره به محدودیت مراکز ورزشی در واحدهای تولیدی گفت: باید استفاده از مراکز ورزشی محدود به چند کارخانه نباشد و دسترسی کارگران به ویژه زنان کارگر به تجهیزات ورزشی فراهم باشد.
رمزی، رئیس فدراسیون ورزش کارگری گفت: به واسطه اهمیت ورزش در میان کار تشکلهایی برای ورزش ایجاد شد اما این بحث از سال 99 به صورت جدیتری پیگیری شد.توسعه نشاط ناشی از ورزش مهمترین هدف از تاسیس فدراسیون بوده است.65 رویداد در هفتمین المپیاد ورزشی انجام خواهد شد.از 65 رقابت 26 رقابت مربوط به زنان است.
-
شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۱:۳۰
-
۴ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/931244/