نقش بسیج در تحقق اقتصاد مقاومتی چیست؟
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - اقتصاد مقاومتی از جمله مولفههایی بوده که توسط رهبر انقلاب به آن توجه ویژهای شده است، در این خصوص بسیج مستضعفین از ابتدای انقلاب تا کنون در زمینههای مختف اقتصادی فعالیت داشته است.
به گزارش ، مردمی سازی اقتصاد یکی از راهبرهای اصلی است که از ابتدای شکل گیری انقلاب اسلامی به آن توجه ویژهای شد همچنین برای تحقق یافتن آن برنامه ریزیهای زیادی انجام و به اجرا در آمده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در دو دهه اخیر با توجه به پیشرفتهای جمهوری اسلامی در زمینههای مختلف کشورهای غربی و به ویژه آمریکا سعی بر ایجاد مانع و بازماندن ایران از این راه داشتند به همین خاطر از سیاستهای تحریمی استفاده کردند، عمده تحریمها در حوزه اقتصادی تعریف میشد تا ضمن ناکام گذاشتن طرحهای ملی و ایجاد اخلال در روابط تجاری میان ایران با سایر کشورها، زمینههای نارضایتی اجتماعی جامعه ایرانی را فراهم آورد.
به همین خاطر از ابتدای دهه 90 چالشهای اقتصادی و نزدیک شدن ایران به یک بحران در این حوزه چیزی دور از انتظار نبود، اما وجود برنامه ریزی و عدم وابستگی اقتصاد کشورمان باعث شد بتوانیم به راحتی این دوران را پشت سر بگذاریم.
باتوجه به این که مسائل اقتصادی با چالشهای زیادی در سالیان اخیر همراه بوده رهبر انقلاب نیز به این حوزه توجه ویژهای داشته است به طوری که در چند سال اخیر بیشتر شعارهای سال پیرو توجه به این حوزه بوده است.
علاوه بر آن تاکید بر مردمی سازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی از مولفههایی بوده که در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی توسط رهبر معظم انقلاب به آن پرداخته شده است.
بسیج مستضعفین یکی از گروههای اجتماعی و مردم نهاد است که میتواند در این حوزه به درستی نقش خود را ایفا کند، در بخشهای توسعه و عمران روستایی با انجام اقدامهای مختلف، به کارگیری و ایجاد بستر کار لازم برای جوانان در قالب اردوهای جهادی میتواند برای اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی فعالیت ویژهای داشته باشد.
بسیج از ابتدای انقلاب تا کنون در قالبها و زمینههای مختلف برای پیشرفت اقتصادی کشور فعالیتهایی انجام داده است در این زمینه میتوان به فعالیتهای اشتغال و کارآفرینی آن نیز اشاره کرد.
-
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۱:۱۶
-
۵ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/917746/