عصر کرد

آخرين مطالب

تخصیص عوارض آلایندگی برای رفع آلودگی‌ها در لایحه بودجه 1400/امکان مخالفت مجلس با این بند سازمان حفاظت محیط زیست

تخصیص عوارض آلایندگی برای رفع آلودگی‌ها در لایحه بودجه 1400/امکان مخالفت مجلس با این بند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - درحالی همانند سال گذشته در لایحه بودجه سال 1400 مقرر شده است که بخشی از عوارض آلایندگی برای حل مشکلات زیست‌محیطی کشور اختصاص یابد اما معاون محیط‌ زیست انسانی سازمان حفاظت محیط‌ زیست می‌گوید که با توجه به یک فوریت طرح مجلس درباره تخصیص ابن عوارض به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، امکان مخالفت با این بند در بودجه 1400 وجود دارد.

به‌گزارش ایسنا ، براساس قانون بودجه سال 99 مقرر شده بود که از ابتدای این سال 35 درصد از یک درصد عوارض آلایندگی صنایع - که پیش از این به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌ها واریز می‌شد - به صندوق محیط زیست برای کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی و جلوگیری از تخریب محیط‌زیست‌ اختصاص یابد اما نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی مهر ماه امسال یک فوریت طرحی را تصویب کردند که در صورت نهایی شدن آن سهم صندوق محیط‌ زیست از عوارض آلایندگی حذف خواهد شد.
مسعود تجریشی - معاون محیط‌ زیست انسانی سازمان حفاظت محیط‌ زیست - در گفت و گو با ایسنا ضمن اشاره به اینکه دولت در لایجه بودجه 1400 نیز مقرر کرده است که همانند امسال بخشی از عوارض آلایندگی به صندوق محیط‌ زیست پرداخت شود، تصریح کرد: ما اخیرا با نمایندگان مجلس جلساتی برگزار و درباره ضرورت هزینه‌کرد این مبلغ برای حل مشکلات زیست‌محیطی کشور صحبت کرده‌ایم.
وی ادامه داد: سازمان محیط‌ زیست طرح‌هایی که قرار است با استفاده از عوارض آلایندگی اجرایی کند مانند پایش تمام صنایع کشور، اجرای طرح‌های مدیریتی برای تالاب‌ها، حمایت از سمن‌های زیست‌محیطی و... - را برای نمایندگان مجلس تشریح کرده است و نمایندگان نیز معتقد هستند که این اقدامات مفید و البته ضروری است اما باید دید که هنگام رای‌گیری مجدد درباره اختصاص بخشی از عوارض آلایندگی به محیط‌زیست چگونه عمل خواهند کرد؟
تجریشی با بیان اینکه متاسفانه کمیسیون بودجه مجلس شورای اسلامی مخالف و معتقد است که عوارض آلایندگی باید به مسیر گذشته خود بازگردد، اظهار کرد: تا پیش از امسال عوارض آلایندگی در شهرداری‌ها یا دهیاری‌ها و استانداری‌ها برای اموری همچون پرداخت حقوق کارکنان یا سایر تسهیلات هزینه می‌شد.
معاون محیط‌ زیست انسانی سازمان حفاظت محیط‌زیست در پایان گفت: طی امسال حدود 300 میلیارد تومان از محل عوارض آلایندگی به حساب صندوق ملی محیط‌ زیست پرداخت شده است. ما نیز گزارش عملکرد خود را در این‌ زمینه برای مجلس شورای اسلامی ارسال کردیم. مرکز پژوهش‌های مجلس نیز با هزینه‌کرد این مبلغ برای رفع آلایندگی موافق است اما به‌هرحال باید تا رای‌گیری مجدد طرح مجلس منتظر بمانیم.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/166133/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

سر صحنه تصادف چه کار کنیم؟

تکرار معروف ترین بوسه مسی در حضور همسرش! +فیلم و عکس

رازهای پیشگیری از تصادف و اقدامات حیاتی در صحنه حادثه

نظر سرمایه گذاران را به سمت صنایع دستی جلب کنیم

قیمت تور نوروزی / تور زمینی کرمانشاه نفری چقدر هزینه دارد؟ + جدول

خبر قتل یک جوان در زندان کرمانشاه تکذیب شد

ورزشکارانی که نقی معمولی بودند!

سیزده بدر حافظ طبیعت باشیم

فعالیت سامانه بارشی تا پایان هفته

صحبت های شنیدنی دکتر گبور مته نویسنده کتاب«وقتی بدن نه می گوید»

راهنمای جامع گشت‌وگذار در 50 ساحل جذاب ایران

مس رفسنجان بدون سرمربی تمرین کرد

حسرت چپ استقلال برای گل و پاس گل

رد تماس مومنی با سیروس پورموسوی

خاطره بهترین روز زندگی مسی تکرار شد

ذوب‌آهن رابین‌هودِ تیم‌های مدعی و قدرتمند

جباری راه بردن تراکتور را به استقلال نشان داد

فلیکس در پایان فصل از میلان می‌رود

ولورهمپتون به دنبال دروسی

فلیک: قهرمانی‌های بیشتری می‌خواهیم

قرارداد 2 ساله تیم بسکتبال نیویورک با بازیکن 39 ساله

واژگونی تیبا یک فوتی به همراه داشت

پخش یک صحنه مستهجن از شبکه تماشا+ عکس/ صدا و سیما عذرخواهی کرد

780 هزار مسافر از جاذبه‌های گردشگری کردستان بازدید کردند

قصابی متخلف در قروه به دلیل عرضه گوشت غیربهداشتی پلمب شد

پیش بینی آب و هوای کردستان و سنندج فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

پیش بینی آب و هوای کرمانشاه فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

نگاهی به حال و هوای دوازدهم فروردین ماه در امامزاده ابوالولی باباولی الدین (ع) شهر صحنه + عکس

وقوع 167 مورد حیوان‌گزیدگی در کردستان

تکنیک‌های زندگی بهتر؛ از خواب مفید تا نوشتن‌درمانی

خرید میلیون دلاری تراکتور برای قهرمانی!

پرونده اولمو؛ رای نهایی شورای عالی ورزش نزدیک است

فلیک: رئال فوق‌العاده است اما نباید با ما مقایسه شوند

واکنش محافظ شخصی مسی به محرومیتش

قبل از بارسلونا با اتلتیکو امضا کرده بودم

قدردانی ویژه آتالانتا؛ مجسمه گاسپرینی ساخته می‌شود

اینزاگی: طارمی بدشانسی آورد و مصدوم شد

حال و هوای روستای رباط سرپوشی سبزوار در قاب دوربین شهروندخبرنگار

عذرخواهی شبکه تماشا به خاطر پخش این صحنه مبتذل

عذرخواهی تلویزیون به‌خاطر پخش یک صحنه مستهجن

عید فطر در کردستان از دریچه دوربین تسنیم

بازدید 780 هزار نفر از جاذبه های کردستان

کلارنس سیدورف؛ صاحب یکی از دست‌نیافتنی‌ترین رکوردهای تاریخ فوتبال

مردم نگرانی در خصوص کمبود گوشت مرغ نداشته باشند + قیمت

آموزش‌های امدادی به مسافران نوروزی در کردستان ارائه شد

تکذیب خبر قتل یک جوان در زندان کرمانشاه

به آرزو نرسیدیم و دیر دانستیم

سیمئونه: همه مهاجمان باید از لواندوفسکی یاد بگیرند

سوارز: به‌خاطر جدایی کینه‌ای از بارسلونا ندارم