عصر کرد

آخرين مطالب

پرونده اولمو؛ رای نهایی شورای عالی ورزش نزدیک است ورزشي

پرونده اولمو؛ رای نهایی شورای عالی ورزش نزدیک است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /شورای عالی ورزش اسپانیا (CSD) در آستانه صدور رأی نهایی در پرونده دنی اولمو، بازیکن بارسلونا، قرار دارد و سرنوشت حضور این بازیکن در مسابقات را تعیین خواهد کرد.پرونده اولمو: رای نهایی شورای عالی ورزش نزدیک است!
ساعات سرنوشت‌سازی برای دنی اولمو، بازیکن بارسلونا، در پیش است. شورای عالی ورزش اسپانیا (CSD) تا دوشنبه 7 آوریل فرصت دارد تا رأی نهایی خود را در خصوص اقدام پیشگیرانه‌ای که در ماه ژانویه برای این بازیکن کاتالان صادر کرده بود، اعلام کند.
در آن زمان، این شورا تصمیم گرفت که این بازیکن می‌تواند تا زمان تصمیم‌گیری نهایی، که پس از بررسی کامل پرونده و پیش از 7 آوریل انجام می‌شود، به فعالیت خود ادامه دهد.
انتظار می‌رود که شورای عالی ورزش تا آخرین لحظه مهلت مقرر صبر نکند و در ساعات آینده رأی خود را در خصوص این بازیکن ملی پوش و همچنین پائو ویکتور اعلام کند.
در تاریخ 8 ژانویه، شورای عالی ورزش بیانیه‌ای منتشر کرد و از اقدام پیشگیرانه فوری که بارسلونا برای دو بازیکن این تیم درخواست کرده بود، حمایت کرد.
باشگاه کاتالان این خبر را یک ساعت پیش از بازی نیمه‌نهایی سوپرجام در عربستان سعودی دریافت کرد. دنی اولمو و پائو ویکتور نتوانستند در آن مسابقه بازی کنند، اما در فینال مقابل رئال مادرید به میدان رفتند.

عصر کرد

با این حال، شورای عالی ورزش اعلام کرد که این یک تصمیم موقت است و باید تمام اسناد به‌طور کامل بررسی شوند.
مهلت این تصمیم تا دوشنبه به پایان می‌رسد، اما همه چیز نشان می‌دهد و بارسلونا هم امیدوار است که این تصمیم به‌زودی اعلام شود.
خوان لاپورتا، رئیس بارسلونا، پس از اینکه دادگاه‌ها، فدراسیون سلطنتی فوتبال اسپانیا (RFEF) و لالیگا از ثبت مجدد دنی اولمو و پائو ویکتور در ماه ژانویه به دلیل مشکلات فرپلی مالی باشگاه خودداری کردند، به شورای عالی ورزش اسپانیا (CSD) درخواست داد.
این دوره‌ای پر از استرس و عدم اطمینان برای این دو بازیکن بود. هر دوی آن‌ها اولین بازی کوپا دل ری مقابل بارباسترو و نیمه‌نهایی سوپرجام مقابل اتلتیک بیلبائو را از دست دادند.
سناریوی اول که پائو ویکتور و دنی اولمو آرزوی آن را دارند، این است که این سازمان به نفع بارسلونا رأی دهد و هر دو بازیکن بتوانند به بازی ادامه دهند.
اما گزینه دیگری هم وجود دارد: اینکه سازمان ثبت این بازیکنان را نامعتبر بداند، همان‌طور که پیش‌تر دادگاه‌ها، فدراسیون فوتبال اسپانیا و لالیگا اعلام کرده بودند.
ریشه ماجرا
مدیریت باشگاه در تاریخ یکم ژانویه این دو بازیکن را از فهرست خارج کرد چون باشگاه نتوانست مقررات کنترل مالی را رعایت کند.
در تابستان، بارسلونا توانست دنی اولمو را در اواخر آگوست پس از مصدومیت طولانی‌مدت آندریاس کریستنسن ثبت کند اما این فرآیند تا 31 دسامبر معتبر بود. اگر بارسلونا نمی‌توانست مشکل فرپلی مالی را حل کند، او از یکم ژانویه دیگر نمی‌توانست بازی کند و همین اتفاق هم افتاد.
دنی اولمو در حالی منتظر تصمیم است که از مصدومیتی که در بازی مقابل اوساسونا دچارش شده، در حال ریکاوری است؛ مصدومیتی که او را برای سه هفته از میادین دور نگه می‌دارد. پیش از بازگشت به کلینیک باشگاه، این بازیکن کاتالان نقش مهمی تحت هدایت هانسی فلیک در تیم ایفا می‌کرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/980223/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دو خط کتاب/ ‏زمانی که یک اثر هنری بودم

یک رمان امنیتی در بازار نشر

حسرت روزبه برای بازی بزرگ استقلال

نوجوانان ایران با شعار ویژه استارت زدند

اولین پیام هالند به هواداران: برمی‌‌گردم

مدیر محکوم‌شده یوونتوس به میلان می‌رود

استقلال در آستانه واگذاری رکورد هشت ساله

سرمربی رئال به اتهام کلاهبرداری در دادگاه!

آبروریزی شادمهر عقیلی روی صحنه کنسرت!

لحظە رعدوبرق وحشتناک در پاوە

کشف یک زنبور باستانی ‌متعلق به عصر دایناسورها که 99 میلیون سال پیش در صمغ یک درخت به دام افتاده بود

خروج از بحران در روزهای جنگ؟

نوبخت: دولت رئیسی نه تنها از بدهی دولت روحانی چیزی کم نکرد بلکه بیشتر از دوره 8 ساله ما، فقط در سه سال بدهی ایجاد کرد!

فقرای جدید بمب ساعتی اقتصاد ایران هستند

بیش از نیمی از آمریکایی‌ها معتقدند سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ به اقتصادشان آسیب می‌زند

اطلاعیه تعطیلی ادارات کرمانشاه فردا پنجشنبه 14 فروردین 1404

«زخم پاییز» روایت زندگی شهید مدافع امنیت در بازار کتاب

انگیزه‌های ویژه استقلالی سابق مقابل یحیی!

خشم رئال از لوکاس؛ پیر شدی، برو که ترنت بیاید

کاروان بارسا با یک سورپرایز به مادرید رسید

تئوری توطئه پیش از بازی بارسا - اتلتیکو؛ لوزان کجاست

دعوت از 20 کماندار به اردوی انتخابی تیم ملی دانشجویان

چالهان‌اوغلو: دوست دارم روزی برای گالاتاسرای بازی کنم

اعتراض مس رفسنجان به انتخاب پیام حیدری برای بازی با نساجی

اتهامات تند لاپورتا علیه مدیران لالیگا

عذرخواهی دیرهنگام شبکه تماشا برای پخش صحنه غیراخلاقی!

پیش بینی آب و هوای کردستان و سنندج فردا پنج شنبه 14 فروردین 1404

پیش بینی آب و هوای کرمانشاه فردا پنج شنبه 14 فروردین 1404

صحبت های شنیدنی از مهران مدیری

یک رکورد تاریخی که بارسا امشب می‌شکند!

پیام سیزده‌بدری استقلالی‌ها؛ همه برای تیم!

جلسه مدیرعامل و سرمربی استقلال در روز تعطیل

لاپورتا: لالیگا می‌خواهد بارسا را بی‌ثبات کند!‏

فیلمی از هنرنمایی ابوالفضل رحمانی در مسابقات آسیایی اردن

اندونگ: خوشحالم تندیس بهترین هافبک دفاعی سال را گرفتم

سیدحسین حسینی: امسال سال سختی را داشتیم

دستمزد داوران در 1404 دو برابر شد

مسعود فروتن: عادت ندارم از کتابم پول به دست بیاورم/ زندگی خواهرم را می‌نویسم

اعتراض مس رفسنجان نسبت به انتخاب داور دیدار مقابل نساجی

در اینتر خوشحالم، اما رویایم گالاتاسرای است!

میثم تیموری؛ دست و دل باز و خانواده دوست

پاسخ بارسا به بیانیه لالیگا

آتش‌بس در رفسنجان؛ سرمربی برگشت

دپارتمان داوری فوتبال ایران در 1404 چه برنامه‌هایی دارد؟

مرادی: من دخالتی در تصمیمات داور و VAR نداشتم

آغاز اجرای نمایش «صفر پنج» از 18 فروردین در سالن استاد انتظامی

حال و هوای امامزاده باباولی الدین (ع) شهرستان صحنه + عکس

با همگرایی جهانی حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار محقق می‌‌شود

دو خط کتاب/ در باب حکمت زندگی

رئیس بعدی یوفا را انتخاب کردند