عصر کرد

آخرين مطالب

افشای ابعاد پنهان زندگی جیمز گاندولفینی در دوران ساخت «سوپرانوز» سیاسی

افشای ابعاد پنهان زندگی جیمز گاندولفینی در دوران ساخت «سوپرانوز»
  بزرگنمايي:

عصر کرد - جیمز گاندولفینی بازیگر افسانه‌ای سریال سوپرانوز در ذهن ما با تصویر تونی سوپرانو، یکی از ماندگارترین ضدقهرمان‌های تلویزیون، جاودانه شده است. اما واقعیت پشت صحنه داستان دیگری دارد؛ داستانی تاریک و پر از رنج که تازه امروز، سال‌ها بعد، فاش می‌شود. چرا زندگی واقعی جیمز گاندولفینی به کابوسی شبیه شد که از نقش تونی سوپرانو گریزی نداشت؟
گاندولفینی که با نقش‌آفرینی بی‌نظیرش در سریال محبوب خانواده سوپرانو یا همان سوپرانوز مفهوم ضدقهرمان را بازتعریف کرد، پشت صحنه با مشکلات جدی دست و پنجه نرم می‌کرد.
بر اساس کتاب جدید گاندولفینی: جیم، تونی و زندگی یک اسطوره نوشته جیسون بیلی، این بازیگر فقید بارها به خاطر غیبت از فیلمبرداری و غرق شدن در مهمانی‌های پر از مواد مخدر، روزانه 250 هزار دلار از HBO جریمه می‌شد. بار سنگین نقش تونی سوپرانو بر شانه‌های جیمز گاندولفینی گاندولفینی که در نیوجرسی و در خانواده‌ای ایتالیایی-آمریکایی رشد کرده بود، باور داشت که برای ایفای این نقش زاده شده است. او احساس نزدیکی عجیبی به دنیای مافیا داشت و از رنج درونی شخصیت تونی به خوبی آگاه بود، چرا که خودش نیز با نوعی خودکم‌بینی شدید درگیر بود.

عصر کرد

عصر کرد

استیو بوشمی، بازیگر و کارگردان قسمت‌هایی از سریال، گفته: «او واقعاً درگیر شده بود. نقش خیلی تاریکی بود و کار بسیار سختی داشت.»
دیوید چیس به یاد می‌آورد که گاندولفینی آخر هفته‌ها با التماس به او زنگ می‌زد و می‌گفت: «داری منو می‌کشی! حاضرم پولم رو پس بدم، فقط خشونت رو کمتر کن!»

عصر کرد

فیلیپ آبراهام، فیلمبردار سریال، تعریف می‌کند که گاندولفینی گاهی در صحنه‌ها چنان دیوار را مشت می‌زد که خون از دستانش جاری می‌شد.

عصر کرد

عصر کرد

پتی وو، مدیر برنامه‌های گاندولفینی، گفته که این توجه‌ها حال روحی او را بدتر کرد.

عصر کرد

با وخیم شدن اوضاع، HBO گاندولفینی را به ازای هر روز غیبت 250 هزار دلار جریمه می‌کرد، اما خودش می‌گفت: «به درک! نمی‌توانم بیایم سر کار.»

عصر کرد

سوزان اشتون، مربی بازیگری و دوست صمیمی‌اش، می‌گوید که مشکلات زندگی شخصی به شدت روی کار گاندولفینی تاثیر گذاشته بود.
مارسی در مدارک طلاق ادعا کرد که گاندولفینی هر دو هفته یکبار در مهمانی‌های مواد مخدر و روابط متعدد غرق می‌شده است.

عصر کرد

در یک صحنه خطرناک در نزدیکی یک پرتگاه، تیم فیلمبرداری مجبور شد او را به طناب ببندد تا از سقوطش جلوگیری کند، چون در حالت طبیعی نبود.
ادیه فالکو اعتراف کرده که در یکی از صحنه‌ها که گاندولفینی مست بود و باید او را مجبور به رقص می‌کرد، به شدت احساس ترس کرده و نیاز شد چند نفر از اعضای تیم در اتاق حضور داشته باشند تا از امنیت او مطمئن شوند.
خیانت، اعتیاد و جدایی

عصر کرد

مارسی که از این ازدواج، که حاصل آن پسری به نام مایکل بود، به عنوان «رابطه‌ای مملو از عشق و نفرت» یاد می‌کرد، گاندولفینی را به «آزار روانی» متهم کرد. او مدعی شد که گاندولفینی، علیرغم تمجیدهایش از او در انظار عمومی، در خلوت به او گفته بود: «اگر یک روز دیگر با تو بمانم، از شدت ناراحتی خواهم مرد.»

عصر کرد

در پاسخ، گاندولفینی در اسناد رسمی طلاق، مارسی را به «بی‌ثباتی روانی» متهم کرد و مدعی شد که او به حدی ناپایدار بوده که زندگی در کنارش ایمن نبوده و بارها تهدید به خودکشی کرده است.
در اوج این جنجال‌ها، گاندولفینی در مصاحبه‌ای با نشریه «نشنال اینکوایرر» اعتراف کرد که در سال 1999 همزمان با آغاز پخش سریال سوپرانوز به «نقطه سقوط» رسیده بود. او این دوره را «زمانه‌ای تاریک» توصیف کرد و تأکید داشت که پس از گذراندن دوره درمان، زندگی‌اش را پاک و بدون اعتیاد ادامه داده است.

عصر کرد

روایت‌های کمتر شنیده‌شده از پشت صحنه سوپرانوز

عصر کرد

در اقدامی تحسین‌برانگیز، گاندولفینی به نشانه قدردانی، به هر یک از بازیگران اصلی سریال چک 36 هزار دلاری اهدا کرد.

عصر کرد

در میان خاطرات جالب کتاب، جیسون بیلی فاش می‌کند که دیوید چیس ابتدا تصور می‌کرد گاندولفینی برای نقش تونی به اندازه کافی تهدیدآمیز نیست!
HBO هم ابتدا نام «مرد خانواده» را برای سریال پیشنهاد داده بود، اما به دلیل پخش انیمیشن «فمیلی گای» از این ایده منصرف شد.

عصر کرد

در یکی از صحنه‌ها که در کلوب معروف بادا بینگ فیلمبرداری می‌شد، او غذای صحنه (استیک و خرچنگ) را قبل از ضبط خورد و تیم مجبور شد به سرعت غذای جدید تهیه کند!
غرفه رستوران سکانس آخر سریال «سوپرانوز» به قیمت 82.6 هزار دلار فروخته شد
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
تغییر مداوم قانون ساعت رسمی؛ بی‌ثباتی در تصمیم‌گیری و بی‌توجهی به کارشناسی «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/993108/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داستانک/ ناشنوایی همسر

مریم مویدپور درگذشت

بارسا این فصل هیچ جامی به رئال مادرید نمی‌دهد

عملکرد بیفوما، گزینه مد نظر پرسپولیس

انتقاد کاپیتان سابق استقلال از انتخاب چراغپور

محکم‌ترین شوت بازی جنجالی جام حذفی

محکومیت یک باشگاه لیگ برتری در کمیته وضعیت

آبی‌ها گام اول را با جباری محکم برداشتند

دو بازیکن استقلال آماده دیدار با آلومینیوم شدند

اخراج 3 بازیکن رئال طوفان پسا ال‌کلاسیکو!

بارسلونا شکارچی امباپه

قیصر فوتبال ایران دوباره روی سکوی قهرمانی

محکومیت سنگین استقلال با شکایت کیوسفسکی

دستگیری متهمان قدرت نمایی در چهارراه کوکاکولا

طلا در برابر تورم؛ افزایش قیمت تا کجا ادامه دارد؟

آمادگی کامل تیم‌های سحر کرمانشاه برای اعزام به مناطق آسیب‌دیده هرمزگان

اورژانس 115 کرمانشاه در خدمت راهیان نور بازی دراز

داستانک/عاقبت ثروتمندان و فقیران از نظر بهلول

تمرین ویژه استقلالی‌ها برای کسب جام

انوشیروانی: فدراسیون جهانی کمی به ما بی‌اعتماد است

6 مدال شطرنج‌بازان ایران در غرب آسیا

معامله غول ترکیه با اینتر، راه نجات طارمی

حمایت کارشناس ایتالیایی از طارمی: انتقاد از مهدی خنده‌دار است

صرفه‌جویی32 میلیون مترمکعبی آب با انسداد 480 حلقه چاه غیرمجاز در کردستان

اعضای بدن کودک 2.5 ساله کردستانی اهدا شد

پیش بینی بانک ها از قیمت دلار

توافق استانداران کرمانشاه و حلبچه عراق برای توسعه روابط اقتصادی

مناسبت روز/ یکشنبه، 7 اردیبهشت‌ماه

شاعرانه/جوانی خود مرا تنها امید زندگانی بود

شوخی مولر با خبرنگار: پس کلاهت کو!

آره‌نا به افتخار بیرانوند به رنگ زرد درآمد

معاون ورزشی پرسپولیس در نقل‌ و انتقالات نقش ندارد!

ناامیدی جوکوویچ پس از شکست در مسترز مادرید

تلاش برزیل برای نهایی کردن قرارداد آنچلوتی

مانع سخت پرسپولیس برای جذب وینگر گل‌گهر

اقتصاد هنر می تواند موتور محرکه توسعه مناطق آزاد باشد

شعری از محمد زارعی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

مرگ رقیب ادن هازارد در مسابقه دوچرخه‌سواری!

نگرانی یووه از مذاکره ستاره جنجالی با یونایتد

آرزوهای جنجالی‌ترین بوکسور جهان

تئاتر همیشه با تنهایی همراه است

مافیا نمی‌خواهد قیمتها پایین بیاید

مشترکان پرمصرف به سمت تأمین انرژی مورد نیاز خود از طریق خورشیدی هدایت می‌شوند

دلیل عصبانیت ستاره استقلال، لگد به بطری و شرکت نکردن در جشن پیروزی مشخص شد!

4 صحنه مشکوک در محوطه جریمه رئال مادرید که بازیکنان بارسلونا اعتقاد به خطای پنالتی داشتند

پنالتی استقلال درست بود/ VAR نقش خود را به خوبی ایفا کرد

سرمربی پیکان تهران: استقلال جز پنالتی نمی توانست گل بزند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

اعتراض هواداران بارسلونا: 4 صحنه مشکوک به پنالتی داشتیم / عکس

رودیگر را نمی‌گرفتند، داور را می‌کشت!

مودریچ یا براهیم؟ گل قهرمانی بارسلونا تقصیر چه کسی بود؟