عصر کرد

آخرين مطالب

دهه کرامت فرصتی برای تبیین سیره اهل‌بیت (ع) و مقابله با دشمنان است سیاسی

دهه کرامت فرصتی برای تبیین سیره اهل‌بیت (ع) و مقابله با دشمنان است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محسن ابراهیمی، نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه میناب، در خطبه‌های پرشور نماز جمعه این هفته، ضمن گرامیداشت مناسبت‌های پیش رو، به تبیین ابعاد مختلفی از مسائل دینی، اجتماعی و اقتصادی پرداخت.
آیت‌الله ابراهیمی با اشاره به آغاز ماه ذی‌القعده، این ماه را منتسب به امام رضا (علیه‌السلام) دانست و بر بهره‌مندی از فضائل معنوی آن تاکید کرد.
وی این ماه را فرصتی مغتنم برای زیارت بارگاه ملکوتی امام هشتم (ع) و کسب فیض از تعالیم آن امام همام برشمرد.
خطیب جمعه میناب با تبریک فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها) و روز دختر، به جایگاه والای این بانوی بزرگوار در جهان اسلام اشاره کرد و افزود: حضرت معصومه (س) یکی از چهار بانوی برتر عالم اسلام است و شأن و منزلت ایشان به حدی است که می‌تواند شفیع همه مردم باشد.
وی با استناد به روایات، زیارت حضرت معصومه (س) را موجب ورود به بهشت دانست و بر لزوم الگوگیری دختران جامعه از سیره این بانوی مکرمه تاکید کرد.
آیت‌الله ابراهیمی در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن تبریک 11 اردیبهشت، روز کار و کارگر، از زحمات و تلاش‌های این قشر زحمتکش قدردانی کرد و تصریح کرد: کارگران، جنود خدا و لشکر الهی هستند و آبرو، شرف و عزت جامعه به شمار می‌آیند.
وی نقش کارگران در پیشرفت و آبادانی کشور را بی‌بدیل توصیف کرد و خواستار توجه بیشتر مسئولان به مطالبات و مشکلات این قشر شد.
هشدار نسبت به شرطی‌سازی اقتصاد کشور
نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه با تبریک فرارسیدن دهه کرامت، به توطئه‌های دشمنان برای شرطی‌سازی اقتصاد کشور اشاره کرد و گفت: دشمنان تلاش دارند با گره زدن اقتصاد کشور به مذاکرات، آن را شرطی کنند.
وی افزود: متأسفانه برخی تصور می‌کنند تنها راه برون رفت از مشکلات معیشتی و اقتصادی کشور، مذاکره با غرب است، در حالی که چنین نگاهی اشتباه است و این تفکر منجر به شرطی‌سازی اقتصاد کشور می‌شود.
آیت‌الله ابراهیمی این شرطی‌سازی را خطرناک و بخشی از عملیات ترکیبی دشمن دانست و هشدار داد که برخی دانسته یا نادانسته به این شرطی‌سازی عمل می‌کنند. وی تاکید کرد برای شکست این طرح دشمن، باید تدابیر هوشمندانه‌ای اندیشید و با تکیه بر توان داخلی و ظرفیت‌های بومی، مسیر توسعه و پیشرفت کشور را هموار کرد.
وی تاکید کرد: هرگز نباید منتظر نتیجه مذاکرات در ابعاد نظامی و اقتصادی ماند و باید با جدیت به دنبال حل مشکلات داخلی بود.
نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری، اهانت به مقدسات اهل سنت و پخش آن از صدا و سیما را به شدت محکوم کرد و گفت: این حرکت غیرعقلانی و مشکوک بود و خلاف قرآن و سنت پیامبر (ص)، خلاف اهل بیت (ع) و خلاف منظومه فکری امامین انقلاب است.
وی خواستار پیگیری و ریشه‌یابی این موضوع توسط مسئولان ذیربط شد و بر ضرورت حفظ وحدت و همدلی بین مسلمانان تاکید کرد.
آیت‌الله ابراهیمی این اقدام را تلاشی برای ایجاد تفرقه و اختلاف بین شیعه و سنی دانست و از همه دلسوزان اسلام خواست تا با هوشیاری و بصیرت، در برابر این توطئه‌ها ایستادگی کنند.
کد خبر 6446167

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/992580/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازار خودرو چشم انتظار نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا

استاندار کردستان: توسعه منطقه‌ای با افزایش اختیارات استانداران شتاب می‌گیرد

مهندسی، علم شگفتی‌ها

عزیزی: از تراکتور پول می‌گیرم که برای منافع تراکتور کار کنم، دم شما گرم که در راه رضای خدا کار می کنید!

دراگان اسکوچیچ پس از سوت پایان بازی فولاد - تراکتور و پس از پیروزی تیمش

خبیری: قرار نیست پول بدهیم و شلوغ کن برای تیم استخدام کنیم!

خلاصه بازی پاری‌سن‌ژرمن 1 - نیس 3

درگیری لفظی خبیری و عزیزی روی آنتن زنده!

خبیری: اینکه خداداد من را نمی شناسد از الطاف خداوند است!

خبیری: شهر ما جای افراد بی ادبی مثل خداداد عزیزی نیست

سجده شکر علیرضا بیرانوند، پس از سوت پایان بازی فولاد خوزستان - تراکتور در میان دود و غبار ورزشگاه فولاد آره نا

آموزش‌های مهارتی در بیجار تقویت می‌شود

تعطیلی مدارس خوزستان امروز شنبه 6 اردیبهشت 1404

عزیزی: برای عذرخواهی به سمت یحیی رفتم اما به من گفت برو بابا!

عزیزی: نمی دانم چرا وقتی به قهرمانی نزدیک می شویم یک عده عصبی می شوند

عزیزی: در حد و قواره مدیرعامل فولاد نیست که درباره من حرف بزند

دانیال مرادی: توجیهی برای توقف 25 دقیقه ای بازی ندارم

توضیحات عجیب محسن حکیم درباره قطع شدن VAR در بازی فولاد و تراکتور

دانیال مرادی: نوسانات برق تصاویر VAR را قطع کرد

خروج سردار دورسون از کشور !

ترکیب احتمالی استقلال مقابل پیکان

نعمتی: اگر وی‌ای‌آر هم بود، پنالتی نمی‌گرفت

مظفری زاده: به خاطر این وار از ما 500 میلیون گرفتید؟!

دشمن بواسطه ایجاد اختلاف قصد ایجاد آشوب و فتنه را دارد

آموزش‌های مهارتی در توسعه کردستان و اشتغالزایی نقش دارد

توهین به مقدسات اهل‌سنت حرام شرعی و عامل تفرقه است

قتل 7 نانوا بعد از جشن تولد

عملیات پیچیده دشمن شرطی‌سازی اقتصاد کشور است/ تنها راه نجات کشور تقویت زیرساخت‌های داخلی است

گل اول نیس به پاری سن ژرمن توسط مورگان سانسون

گل اول پاری سن ژرمن توسط فابین روییز در دقیقه 41

گل دوم نیس توسط مورگان سانسون در دقیقه 46

خوشحالی بازیکنان و کادرفنی تراکتور بعد از پایان بازی

جنجالی از خداداد؛ قهرمان شدن گناه ماست!

مظفری‌زاده: بله می‌دانم بیرون‌کشیدن تیم منسوخ شده!

خبیری: چرا جلوی بی‌ادبی این آقا را نمی‌گیرند؟

گل سوم نیس به پاری سن ژرمن توسط یوسوف اندایشیمه

علی نعمتی: تمام تلاش خودمان را کردیم

محرومیت خداداد و خبیری تا اطلاع ثانوی!

صحنه‌ عجیب فولاد آرنا: درگیری یحیی با خداداد!

هدیه آقاسی به گل‌محمدی؛ صحنه اعلام پنالتی برای فولاد

کارشناسی صحنه‌های جنجالی فولاد – تراکتور

مصاحبه تند مدیرعامل تراکتور: کمیته اخلاق ورود کند!

کارگران ستون اقتصاد کشورند/ وحدت شیعه و سنی یک ضرورت اجتماعی است

پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد؛ پیشران اقتصاد دیجیتال در جنوب کشور

بازگشت تردد در محور قصرشیرین - سرپل ذهاب به حالت عادی

نماهنگ کردستان من

دل می رود ز دستم!

شاعرانه/ می‌کشان مژده‌، بهار آمد و رنگین آمد

نوری: بازیکنان باید قدر پیراهن استقلال را بدانند

گل دیدنی لژیونر فوتبال ایران در سه‌کنج کراسنودار