عصر کرد

آخرين مطالب

توهین‌کنندگان به مقدسات اهل سنت در رسانه ملی از مردم عذرخواهی کنند اقتصادی

توهین‌کنندگان به مقدسات اهل سنت در رسانه ملی از مردم عذرخواهی کنند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - امام جمعه سنندج ضمن تقدیر از برخورد صورت گرفته با مسببان حادثه توهین به مقدسات اهل سنت در رسانه ملی گفت: در این زمان که دنیای اسلام بیش از هر زمانی به وحدت نیاز دارد درخواست داریم که دیگر چنین مسایل تلخی تکرار نشود و متخلفان این حادثه از تریبون تلویزیون از مردم عذرخواهی کنند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، ماموستا فایق رستمی، امروز _جمعه پنجم اردیبهشت_ در خطبه‌های نماز جمعه مسجد جامع شهر سنندج اظهار کرد: مسجد محلی برای اجتماع مردم، شنیدن مطالبات و رسیدگی به مسائل و مشکلات آن‌ها است.
وی افزود: استان کردستان دارای 2700 مسجد و 175 حجره تربیت طلاب و علمای اهل سنت است که این مسئله اهتمام نسبت به فراگیری علوم دینی و دینداری مردم این استان را نشان می‌دهد.
امام جمعه سنندج گفت: هر مسجد یک دانشگاه کوچک برای تربیت علما است و هزاران عالم و دانشمند تاکنون از این مساجد تربیت شده‌اند.
ماموستا رستمی ادامه داد: مردم کردستان احترام خاصی برای اهل دین قائل بوده و ماموستاهای این استان نیز مدیون فداکاری و ایثار این مردم هستند.
امام جمعه سنندج خاطرنشان کرد: خرسندیم که امروز بعد از 75 سال قرار است دوباره حجره‌های مسجد جامع سنندج دایر شود که از مسئولان می‌خواهیم ما را در این راه یاری کنند تا دوباره مسجد دارالاحسان (مسجد جامع شهر سنندج) به مرکز علم و عرفان تبدیل شود.
ماموستا رستمی در ادامه به پیش‌رو بودن هفته کار و کارگر نیز اشاره کرد و افزود: حقوق کارگران 45 درصد توسط شورای عالی کار افزایش یافته است که مایه خرسندی بوده، زیرا به حرکت در آمدن چرخ اقتصاد کشور به دست کارگران است.
امام جمعه سنندج اضافه کرد: باید مسئولان و مدیران آینده‌نگر باشند و همواره در راستای رفع مشکلات کارگران عمل کنند.
توهین به مقدسات اهل سنت قلب مسلمانان را جریحه‌دار کرد ماموستا رستمی در ادامه به توهین فردی در رسانه ملی نسبت به مقدسات اهل سنت اشاره کرد و گفت: این مسئله قلب مسلمانان را جریحه‌دار کرد که از دستگاه قضائی و امنیتی درخواست می‌کنیم دیگر مجال عرضه اندام را به چنین اشخاصی ندهند چون این افراد در بین مسلمانان، تفرقه و اختلاف می‌افکنند.
وی ضمن تقدیر از برخورد صورت گرفته با مسببان این حادثه تلخ، تاکید کرد: در این زمان که دنیای اسلام بیش از هر زمانی به وحدت نیاز دارد درخواست داریم که دیگر چنین مسائل تلخی تکرار نشود و متخلفان این حادثه از تریبون تلویزیون از مردم عذرخواهی کنند.
امام جمعه سنندج در پایان به بیان احادیثی از پیامبر اکرم (ص) در مورد جایگاه والا و منزلت خلفای راشدین، به ویژه خلیفه اول پرداخت.
کد خبر 860544

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/992556/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازار خودرو چشم انتظار نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا

استاندار کردستان: توسعه منطقه‌ای با افزایش اختیارات استانداران شتاب می‌گیرد

مهندسی، علم شگفتی‌ها

عزیزی: از تراکتور پول می‌گیرم که برای منافع تراکتور کار کنم، دم شما گرم که در راه رضای خدا کار می کنید!

دراگان اسکوچیچ پس از سوت پایان بازی فولاد - تراکتور و پس از پیروزی تیمش

خبیری: قرار نیست پول بدهیم و شلوغ کن برای تیم استخدام کنیم!

خلاصه بازی پاری‌سن‌ژرمن 1 - نیس 3

درگیری لفظی خبیری و عزیزی روی آنتن زنده!

خبیری: اینکه خداداد من را نمی شناسد از الطاف خداوند است!

خبیری: شهر ما جای افراد بی ادبی مثل خداداد عزیزی نیست

سجده شکر علیرضا بیرانوند، پس از سوت پایان بازی فولاد خوزستان - تراکتور در میان دود و غبار ورزشگاه فولاد آره نا

آموزش‌های مهارتی در بیجار تقویت می‌شود

تعطیلی مدارس خوزستان امروز شنبه 6 اردیبهشت 1404

عزیزی: برای عذرخواهی به سمت یحیی رفتم اما به من گفت برو بابا!

عزیزی: نمی دانم چرا وقتی به قهرمانی نزدیک می شویم یک عده عصبی می شوند

عزیزی: در حد و قواره مدیرعامل فولاد نیست که درباره من حرف بزند

دانیال مرادی: توجیهی برای توقف 25 دقیقه ای بازی ندارم

توضیحات عجیب محسن حکیم درباره قطع شدن VAR در بازی فولاد و تراکتور

دانیال مرادی: نوسانات برق تصاویر VAR را قطع کرد

خروج سردار دورسون از کشور !

ترکیب احتمالی استقلال مقابل پیکان

نعمتی: اگر وی‌ای‌آر هم بود، پنالتی نمی‌گرفت

مظفری زاده: به خاطر این وار از ما 500 میلیون گرفتید؟!

دشمن بواسطه ایجاد اختلاف قصد ایجاد آشوب و فتنه را دارد

آموزش‌های مهارتی در توسعه کردستان و اشتغالزایی نقش دارد

توهین به مقدسات اهل‌سنت حرام شرعی و عامل تفرقه است

قتل 7 نانوا بعد از جشن تولد

عملیات پیچیده دشمن شرطی‌سازی اقتصاد کشور است/ تنها راه نجات کشور تقویت زیرساخت‌های داخلی است

گل اول نیس به پاری سن ژرمن توسط مورگان سانسون

گل اول پاری سن ژرمن توسط فابین روییز در دقیقه 41

گل دوم نیس توسط مورگان سانسون در دقیقه 46

خوشحالی بازیکنان و کادرفنی تراکتور بعد از پایان بازی

جنجالی از خداداد؛ قهرمان شدن گناه ماست!

مظفری‌زاده: بله می‌دانم بیرون‌کشیدن تیم منسوخ شده!

خبیری: چرا جلوی بی‌ادبی این آقا را نمی‌گیرند؟

گل سوم نیس به پاری سن ژرمن توسط یوسوف اندایشیمه

علی نعمتی: تمام تلاش خودمان را کردیم

محرومیت خداداد و خبیری تا اطلاع ثانوی!

صحنه‌ عجیب فولاد آرنا: درگیری یحیی با خداداد!

هدیه آقاسی به گل‌محمدی؛ صحنه اعلام پنالتی برای فولاد

کارشناسی صحنه‌های جنجالی فولاد – تراکتور

مصاحبه تند مدیرعامل تراکتور: کمیته اخلاق ورود کند!

کارگران ستون اقتصاد کشورند/ وحدت شیعه و سنی یک ضرورت اجتماعی است

پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد؛ پیشران اقتصاد دیجیتال در جنوب کشور

بازگشت تردد در محور قصرشیرین - سرپل ذهاب به حالت عادی

نماهنگ کردستان من

دل می رود ز دستم!

شاعرانه/ می‌کشان مژده‌، بهار آمد و رنگین آمد

نوری: بازیکنان باید قدر پیراهن استقلال را بدانند

گل دیدنی لژیونر فوتبال ایران در سه‌کنج کراسنودار