عصر کرد

آخرين مطالب

شعار سرمایه‌گذاری برای تولید یک راهبرد کلان اقتصادی است سیاسی

شعار سرمایه‌گذاری برای تولید یک راهبرد کلان اقتصادی است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، حجت، الاسلام اصغر صفری در خطبه‌های نماز جمعه شهر اهرم اظهار کرد: حضرت فاطمه دخت گرامی امام هفتم انسان کاملی است که امام رئوف حضرت رضا علیه السلام به خواهر مطهره خودشان لقب معصومه عنایت فرمود که این خود حاکی از مقام والای این بانوی عظیم الشأن است.
وی بیان کرد: حضرت فاطمه معصومه دختری در اوج قله تعالی انسانی است تا نشان دهد زن بودن چه گوهر و فضیلت گرانبهایی است و مایه فخر و مباهات و افتخار است و چه نیکو زادروز این بانوی آسمانی به عنوان روز دختر نامگذاری شده تا اسوه حسنه‌ای برای دختران و بانوان امت اسلام باشد.
وی ادامه داد: یکی از ارمغان‌های زیبای پیامبر شخصیت دادن به دختر است بدان حد که پیامبر می‌فرماید بهترین فرزندان شما دخترانتان هستند و از خوش قدمی زن این است که نخستین فرزندش دختر باشد.
صفری اضافه کرد: در سال جاری رهبر معظم انقلاب اسلامی با اتخاذ رویکردی آینده‌نگرانه شعار سرمایه گذاری برای تولید را به عنوان محور اساسی سیاست‌های اقتصادی کشور تعیین کرد.
امام جمعه موقت اهرم یاد آور شد: شعار سرمایه‌گذاری برای تولید یک راهبرد کلان اقتصادی است که بر سرمایه گذاری مولد تاکید دارد در نظریه‌های اقتصاد توسعه سرمایه گذاری به عنوان عامل محرک رشد اقتصادی و اشتغال زایی شناخته می‌شود.
وی ادامه داد: دولت محترم باید با اصلاح قوانین، کاهش تصدی گری و ایجاد امنیت سرمایه‌گذاری، بستری برای هدایت نقدینگی به سمت تولید فراهم کند همچنین فرهنگ سازی برای ترویج اقتصاد مولد و استفاده از ظرفیت‌های مردمی مانند تعاونی‌ها و کسب و کارهای خانگی نقش کلیدی در تحقق این هدف دارد.
صفری، اظهار کرد: مسئله بعد شرطی سازی اقتصاد با محوریت موضوع مذاکره یکی از عملیات‌های پیچیده و ترکیبی دشمن در جنگ اقتصادی علیه ملت ایران است رهبر معظم انقلاب در تمام مذاکرات تاکید می‌کنند که مسائل کشور نباید به مذاکره گره بخورد و کلید همیشه در ایران است نه در مسقط و لوزان و نیویورک.
وی ادامه داد: راز این نگرانی و تاکید رهبر انقلاب برای این است که شرطی سازی مذاکرات می‌تواند به تضعیف استقلال اقتصادی و افزایش شکنندگی در برابر فشارهای خارجی منجر شود تنها راه نجات اقتصاد ایران تقویت زیرساخت‌های داخلی، مهار التهاب‌های رسانه‌ای و تبدیل مذاکرات از ابزار فشار خارجی به فرصتی برای تأمین منافع ملی است در این چهارچوب اقتصاد مقاومتی نه یک شعار که یک ضرورت راهبردی است اقتصاد مقاومتی با محوریت خود اتکایی کاهش آسیب پذیری از نوسانات بین المللی و تقویت تولید داخلی تنها راه گسست از چرخه معیوب شرطی‌سازی مذاکراتی است.
امام جمعه موقت اهرم افزود: یازدهم اردیبهشت روز کار و کارگر رو به همه کارگران پرتلاش خسته نباشید و تبریک عرض می‌کنم، سنت عملی امامان به ویژه حضرت امیر علیه السلام اشتغال به کار مفید و سازنده بود و در نظر مبارک مکانت و موقعیت ممتاز اجتماعی تنافی با اصل کار کردن و یا کار برای دیگران انجام دادن نبوده‌است مهم در رفتار و سیره عملی آن حضرت کار مثبت و سازنده بوده است از این جهت می‌تواند اسوه و الگوی کار مفید برای جامعه اسلامی باشد.
وی اضافه کرد: جامعه‌ای که فرهنگ کار در آنجا نیفتاده باشد و به مقوله کار به چشم ارزش دیده نشود به تدریج نشانه‌های انحطاط و اضمحلال در آن جامعه پدیدار می‌شود کار به مثابه وظیفه‌ای اجتماعی سنگ بنای پیشرفت در تعامل جوامع انسانی است امیدواریم مسئولان بیش از پیش به مشکلات کارگران و دغدغه آنان توجه ویژه داشته باشد و موانع سر راه کارگران رو مرتفع کنند.
کد خبر 6446093

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/992547/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازار خودرو چشم انتظار نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا

استاندار کردستان: توسعه منطقه‌ای با افزایش اختیارات استانداران شتاب می‌گیرد

مهندسی، علم شگفتی‌ها

عزیزی: از تراکتور پول می‌گیرم که برای منافع تراکتور کار کنم، دم شما گرم که در راه رضای خدا کار می کنید!

دراگان اسکوچیچ پس از سوت پایان بازی فولاد - تراکتور و پس از پیروزی تیمش

خبیری: قرار نیست پول بدهیم و شلوغ کن برای تیم استخدام کنیم!

خلاصه بازی پاری‌سن‌ژرمن 1 - نیس 3

درگیری لفظی خبیری و عزیزی روی آنتن زنده!

خبیری: اینکه خداداد من را نمی شناسد از الطاف خداوند است!

خبیری: شهر ما جای افراد بی ادبی مثل خداداد عزیزی نیست

سجده شکر علیرضا بیرانوند، پس از سوت پایان بازی فولاد خوزستان - تراکتور در میان دود و غبار ورزشگاه فولاد آره نا

آموزش‌های مهارتی در بیجار تقویت می‌شود

تعطیلی مدارس خوزستان امروز شنبه 6 اردیبهشت 1404

عزیزی: برای عذرخواهی به سمت یحیی رفتم اما به من گفت برو بابا!

عزیزی: نمی دانم چرا وقتی به قهرمانی نزدیک می شویم یک عده عصبی می شوند

عزیزی: در حد و قواره مدیرعامل فولاد نیست که درباره من حرف بزند

دانیال مرادی: توجیهی برای توقف 25 دقیقه ای بازی ندارم

توضیحات عجیب محسن حکیم درباره قطع شدن VAR در بازی فولاد و تراکتور

دانیال مرادی: نوسانات برق تصاویر VAR را قطع کرد

خروج سردار دورسون از کشور !

ترکیب احتمالی استقلال مقابل پیکان

نعمتی: اگر وی‌ای‌آر هم بود، پنالتی نمی‌گرفت

مظفری زاده: به خاطر این وار از ما 500 میلیون گرفتید؟!

دشمن بواسطه ایجاد اختلاف قصد ایجاد آشوب و فتنه را دارد

آموزش‌های مهارتی در توسعه کردستان و اشتغالزایی نقش دارد

توهین به مقدسات اهل‌سنت حرام شرعی و عامل تفرقه است

قتل 7 نانوا بعد از جشن تولد

عملیات پیچیده دشمن شرطی‌سازی اقتصاد کشور است/ تنها راه نجات کشور تقویت زیرساخت‌های داخلی است

گل اول نیس به پاری سن ژرمن توسط مورگان سانسون

گل اول پاری سن ژرمن توسط فابین روییز در دقیقه 41

گل دوم نیس توسط مورگان سانسون در دقیقه 46

خوشحالی بازیکنان و کادرفنی تراکتور بعد از پایان بازی

جنجالی از خداداد؛ قهرمان شدن گناه ماست!

مظفری‌زاده: بله می‌دانم بیرون‌کشیدن تیم منسوخ شده!

خبیری: چرا جلوی بی‌ادبی این آقا را نمی‌گیرند؟

گل سوم نیس به پاری سن ژرمن توسط یوسوف اندایشیمه

علی نعمتی: تمام تلاش خودمان را کردیم

محرومیت خداداد و خبیری تا اطلاع ثانوی!

صحنه‌ عجیب فولاد آرنا: درگیری یحیی با خداداد!

هدیه آقاسی به گل‌محمدی؛ صحنه اعلام پنالتی برای فولاد

کارشناسی صحنه‌های جنجالی فولاد – تراکتور

مصاحبه تند مدیرعامل تراکتور: کمیته اخلاق ورود کند!

کارگران ستون اقتصاد کشورند/ وحدت شیعه و سنی یک ضرورت اجتماعی است

پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد؛ پیشران اقتصاد دیجیتال در جنوب کشور

بازگشت تردد در محور قصرشیرین - سرپل ذهاب به حالت عادی

نماهنگ کردستان من

دل می رود ز دستم!

شاعرانه/ می‌کشان مژده‌، بهار آمد و رنگین آمد

نوری: بازیکنان باید قدر پیراهن استقلال را بدانند

گل دیدنی لژیونر فوتبال ایران در سه‌کنج کراسنودار