عصر کرد

آخرين مطالب

وعده‌های بزرگ رضا درویش پس از استعفا ورزشي

وعده‌های بزرگ رضا درویش پس از استعفا
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مهر /هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس برای پذیرش استعفای رضا درویش منتظر واکنش هواداران این تیم است.
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس پس از دریافت استعفای رضا درویش از مدیرعاملی تصمیم فوری برای انتخاب علی اینانلو به عنوان سرپرست باشگاه گرفت تا امور جاری را اداره کرده و در نقل و انتقالات تابستانی با استفاده از مشورت با تنی چند از پیشکسوتان بتواند لیست مد نظر اسماعیل کارتال را جذب کند. تمام این اتفاق‌ها قرار بود خروجی جلسه صبح روز گذشته هیئت مدیره باشد اما ناگهان همه چیز تغییر کرد تا رضا درویش بار دیگر مقصر ناکامی فصل جاری سرخپوشان را به دلایلی همچون مصدومیت بازیکنان، عدم حضور مهره‌های کلیدی در بازی‌های مهم و تمکین از قانون سقف قرارداد عنوان کند.
مدیرعامل پرسپولیس در حالی دفاع سرسختانه‌ای از عملکرد فصل جاری خود داشت که دیگر شعار «حیا کن رهاکن» به طور معمول در تمام بازی‌های چند ماه اخیر این تیم از سوی هواداران علیه او سر داده می‌شود اما درویش همچنان اصرار به ماندن روی صندلی دارد که دیگر کمتر کسی او را در بین هواداران پرسپولیس پذیراست.
هیئت مدیره پرسپولیس پس از مشورت با مدیران کنسرسیوم بانکی که مالکان اصلی باشگاه پس از خصوصی سازی محسوب می‌شوند تصمیم عجیبی را در آخرین ساعات شامگاه دوشنبه گرفت که طی آن فعلا درویش به امور جاری رسیدگی می‌کند تا تکلیف او را مشخص کنند.
هجمه سنگین طرفداران پرسپولیس علیه درویش یکی از مهم‌ترین دلایلی است که هیئت مدیره باشگاه می‌خواهد آن را مورد ارزیابی قرار دهد تا متوجه میزان نارضایتی طرفدار از مدیرعامل شود. از سوی دیگر آنها با وعده‌های درویش برای جذب بازیکنان مورد نظر کادر فنی و احتمال بازگرداندن ستاره‌های فصل گذشته پرسپولیس روبرو شدند تا همچنان برای پذیرش استعفای او صبر کنند.

عصر کرد


مدیرعامل پرسپولیس در حالی تمکین از سقف قرارداد تعیین شده از سوی فدراسیون فوتبال را یکی از دلایل جدایی بازیکنان اصلی عنوان کرده است که او برای جانشینی الکسی گندوز جای علیرضا بیرانوند و همچنین حضور فرشاد احمدزاده و ایوب العملود جای مهدی ترابی و دانیال اسماعیلی فرد بیشتر پول خرج کرد اما حاضر نشد مهره‌های کلیدی پرسپولیس را حفظ کند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در حالی مدعی رعایت سقف بودجه شده است که انتشار قراردادهای 10 تا 15 میلیارد تومانی با بازیکنان جوانی که هیچ سابقه ای از حضور در لیگ برتر نداشته‌اند به ابهامات دوران مدیریتی او افزوده است.
حال باید دید آیا مدیرعامل سرخپوشان فرصت کافی برای اقنای هواداران این تیم را خواهد داشت یا هیئت مدیره با فشار روزافزون آنها استعفای مدیرعامل را تأیید کرده و امور جاری را به سرپرست باشگاه خواهد سپرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/990846/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویژه‌برنامه شهادت امام جعفر صادق (ع) در مسجد مهدیه سنندج

به مناسبت بزرگداشت استاد سخن، سعدی

ای دل غمدیده، حالت بِه شود، دل بَد مکن

سرمربی سرشناس چالش‌های عجیب را دریبل زد!

تراکتوریِ قدیم به سمت لیگ برتر

اخراج آنچلوتی؛ این یک پیام خداحافظی بود

لیست تیم ملی ساحلی برای جام جهانی مشخص شد

فهرست نقل و انتقالاتی پرسپولیس

برنامه ویژه پیکان برای استقلال؛ سکوت و آرامش!

تغییر ساعت دیدار استقلال و پیکان

بیانیه باشگاه مس رفسنجان؛ "از روانخواه شکایت می‌کنیم"

پیشنهاد جدید برزیلی‌ها به آنچلوتی

آینده برای آن‌هاست؛ معرفی سه ستاره جوان در ماه فروردین!

بلعیده شدن کامیون توسط قنات متروکه در رباط‌کریم

کارشناسی داوری مارک کلاتنبرگ در برنامه فردوسی پور: «ناظمی و وار» نتیجه بازی استقلال - هوادار را به ضرر آبی‌ها تغییر دادند!

:::آفتاب نو::: کارشناسی داوری مارک کلاتنبرگ در برنامه فردوسی پور: «ناظمی و وار» نتیجه بازی استقلال

نمایش «خانه دراکولا» با فرزاد حسنی و آرش فلاحت‌پیشه روی صحنه رفت

8 هزار کیلومتر از راه‌های کردستان غیراستاندارد است

8 هزار کیلومتر از راههای کردستان غیراستاندارد است

دیدار سرکنسول ایران با معاون نخست وزیر اقلیم کردستان

مدیرکل جدید راهداری کردستان معرفی شد+سوابق

نشست مهدی تاج با رییس هیات فوتبال تهران؛ ماجدی صاحب اختیار شد

ارائه بیش از 35 هزار ساعت آموزش‌های مهارتی در کردستان

سپاه داوطلبانه وارد میدان عمل می‌شود

راه‌های استان کردستان توسعه یابد/ جوانان شغل می‌خواهند

حمله نماینده پرحاشیه مجلس به محسنی اژه‌ای؛ عدالت را برای همه بخواهید نه برای گروهی خاص!

تنبیه بدنی دانش‌ آموز کرمانشاهی و پاسخ تکراری آموزش و پرورش | چرا تنبیه اکثرا در مدارس پسرانه رخ می دهد؟

واکنش به انتشار فیلم تنبیه دانش آموزان در فضای مجازی + ویدئو

برخورد با معلم خاطی در کرمانشاه/ پرونده به کمیسیون رفت

جاده‌های کردستان نیازمند بهسازی فوری هستند

در جستجوی پاپ فرانسیس در دنیای کتاب

کتابی با قصه دلتنگی‌ها و صبوری‌ها از جنس «به رسم امانت»

زمان ثبت قرارداد اولین تمدیدی پرسپولیس اعلام شد

احضار دو رئیس سابق بارسا در پرونده نگریرا

آتنا لشنی: با همسرم در مورد داوری بحث می‌کنیم

بازگشت مدافع پرسپولیس به تمرینات گروهی

اضافه شدن ماده تیمی میکس گلف به رشته‌های المپیک 2028

تشریح وضعیت مصدومان پرسپولیس؛دوری 3 هفته‌ای ارونوف از میادین

پیکان استقلال را محکوم کرد

دستور وزیر برای حضور دوومیدانی‌کاران ناشنوا در آفتاب انقلاب

حمایت مربی ختافه از آنچلوتی؛ بهتر از او وجود ندارد

گلر ناراضی بارسلونا شورش کرد!

کشف 50 میلیارد اموال سرقتی توسط پلیس

داستان خرس سریال «پایتخت» ادامه دارد | واقعی بود یا تن پوش؟

بیش از 8000 کیلومتر از راه‌های کردستان غیراستاندارد است

برگزاری نخستین کنفرانس ملی مطالعات محیطی دریاچه زریبار به میزبانی دانشگاه کردستان

البرز موتور محرکه اقتصاد ایران می‌شود

ضرورت بکارگیری سرمایه‌های خاموش مردمی در اقتصاد کشور/ اعتماد بخش خصوصی را به امنیت سرمایه‌گذاری جلب کنیم

حفظ و تدوام اشتغال بیش از 19 هزار نفر با ورود دستگاه قضایی در البرز

نگرانی از رکود و تعرفه، قیمت نفت را افزایش داد