عصر کرد

آخرين مطالب

فوتبال خیابانی را فراموش کردیم و در سراشیبی قرار گرفتیم گفتگو

فوتبال خیابانی را فراموش کردیم و در سراشیبی قرار گرفتیم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایرنا /کارشناس فوتبال کشورمان گفت: از روزی که توپ‌های پلاستیکی از کوچه‌ها جمع و فوتبال خیابانی به فراموشی سپرده شد، دیگر اثری از روزهای خوب فوتبال ما دیده نشد و خبری از استعدهای ناب این رشته نیست.
ابراهیم قاسمپور در گفت‌وگو به شرایط این روزهای لیگ برتر فوتبال ایران اشاره کرد و اظهار داشت: تغییری که امسال در لیگ داشتیم به روند و مسیر حرکتی تیم فوتبال تراکتور باز می‌گردد که از ابتدای فصل خود را به عنوان یک مدعی اصلی قهرمانی مطرح کرد و در بازی‌هایی که داشت، این مساله را به خوبی نشان داد. این تیم از همان شروع لیگ، روند خوبی را آغاز کرد و مهمتر اینکه توانست این روند را حفظ کند. تراکتور امتیازهای خوبی کسب کرده و شانس بیشتری نسبت به سپاهان و پرسپولیس برای قهرمانی دارد. این تیم الان یک بازی کمتر از سپاهان و پرسپولیس دارد و قهرمانی دست خود آنهاست، هرچند در فوتبال بارها شاهد اتفاقات و نتایج عجیب بوده‌ایم و نمی‌توان قاطعانه در مورد تیم یا نتیجه‌ای صحبت کرد.
وی ادامه داد: متاسفانه در لیگ امسال استقلال شرایط خوبی نداشت و در طول فصل هم نتوانست این فضا را برای خود تغییر داده تا نتایج قابل قبولی کسب کند. سپاهان نیز فراز و نشیب بسیاری داشت و پرسپولیس هم در نیم‌فصل اول، امتیازهایی را از دست داد که باعث شد نتواند به عنوان مدعی اول قهرمانی خود را مطرح کند.

عصر کرد

کارشناس فوتبال کشورمان خاطر نشان کرد: در انتهای جدول نیز تیم‌های مس رفسنجان، نساجی مازندران و هوادار حضور دارند که باید دید در پایان فصل کدام تیم می‌ماند و کدام تیم‌ها روانه لیگ آزادگان می‌شوند. بدون شک در چنین شرایطی مسائل فنی مطرح نیست و هر تیمی که بتواند با دوندگی بیشتر و تمرکز بالا و تاکید بر مسائل روحی و روانی، دیدارهای آتی را پشت سربگذارد می‌تواند برای بقا در این لیگ امیدوار باشد.
قاسمپور گفت: فوتبال ما سال‌هاست درگیر حواشی عجیب و غریبی شده است. در این میان سهم دلال‌ها، مدیران غیرفوتبالی و برخی رسانه‌ها را نباید فراموش کرد. به دلایلی غیرفوتبالی یک بازیکن یا باشگاه را چنان مطرح و بزرگ می‌کنیم که عواقب آن همین اتفاقات و حاشیه‌هاست. در آن سوی میدان مدیرانی که به دنبال جریمه کردن خاطیان فوتبالی هستند به شکلی عمل می‌کنند که بازخورد تصمیم‌های آنها، نه تنها جمع کردن بساط این فضا نیست بلکه، هدف پُر کردن صندوقی است که برای این کار در نظر گرفته شده و تا این شرایط باشد، حاشیه و بی‌اخلاقی از فوتبال ایران نمی‌رود.
بازار



وی ادامه داد: فراموش نکنیم فوتبال همواره با حاشیه عجین بوده و این در سراسر دنیا هم دیده می‌شود اما نکته مهم این است آنهایی که جریمه می‌کنند چه نظر و دیدگاهی دارند. اگر تصمیم‌ها و جریمه‌هایی که تا امروز گرفته شده در مسیر درست و طبق معیارهای صحیح بوده، چرا هنوز شاهد پرخاشگری و بی‌حرمتی در فوتبال هستیم و چرا این روند هر روز وسعت و شدت بیشتری می‌گیرد؟ برخوردهای سطحی با خاطیان فوتبالی باعث شده بی‌حرمتی از نیمکت‌ها به زمین منتقل و بعد روی سکوها شدت بگیرد که نمونه‌های بسیاری از آن را این روزها شاهد هستیم.
کارشناس فوتبال کشورمان تصریح کرد: از نظر کیفی، فوتبال خوبی را در لیگ برتر شاهد نبودیم. تنها در چند بازی معدود آنهم به دلیل حضور برخی بازیکنان و شرایط تیم‌ها شاید بازی متفاوتی را نسبت به سایر دیدارها دیده‌ باشیم اما اینکه بگوییم چند بازی از نظر فنی متفاوت و چشم‌نواز بود، چنین چیزی نیست. بازی‌های بدون برنامه، ضربات بی‌دقت، عدم توانایی در چند پاس خوب و موفق، بازی روی هوا و بی هدف و بسیاری از این عوامل، حلقه مفقود شده فوتبال ماست و وقتی در لیگ برتر که بالاترین سطح فوتبال است چنین چیزی را شاهد هستیم، از سایر لیگ‌ها انتظاری نمی‌رود.

عصر کرد

قاسمپور خاطر نشان کرد: با شرایطی که این روزها می‌بینیم نمی‌توان به آینده خوش‌بین بود. در رده‌های پایه کاری نکردیم که امیدوار به سال‌های نه چندان دور باشیم. وقتی تیم فوتبال ما برابر تاجیکستان آنطور شکست می‌خورد حرفی برای گفتن باقی نمی‌ماند. در فوتبال ما آکادمی‌ها در حد حرف و شعار است و به نوعی منبع درآمد به حساب می‌آید اما در همین چند قدمی ما آکادمی‌های معتبر فیفا فعالیت کرده و به رشد و توسعه فوتبال می‌پردازد و همین می‌شود که در رده بزرگسالان، حرفی برای گفتن نداریم.
وی تاکید کرد: از وقتی توپ‌های پلاستیکی از کوچه‌ها جمع و فوتبال خیابانی به فراموشی سپرده شد، فوتبال ما در مسیر نابودی قدم برداشت. دیگر آن استعدادهای قدیمی را نمی‌بینیم، بازیکنانی که از زمین‌های خاکی به عرصه فوتبال معرفی شدند و سال‌ها برای این مملکت افتخارآفرین بودند، کجار رفتند؟ از سویی دیگر یک مربی که پیش از این سابقه و رزومه‌ای نداشته، با وجود عدم نتیجه‌گیری و شکست‌های پیاپی از باشگاهی به باشگاه دیگر منتقل شده و عضو ثابت لیگ برتر است، همه این مسائل گواه بسیاری از اتفاقات و واقعیت‌های فوتبالی ماست و تا این شرایط اصلاح نشود، نباید و نمی‌توان به آینده امیدوار بود.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/985965/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

"تو مثل منی برف راه می روی و آب می شوی" از شمس لنگرودی

غیبت 3 + 1 بازیکن سپاهان در دیدار مقابل پرسپولیس

ژول کُنده: ناامیدیم اما رویای قهرمانی داریم

کاظمی: پیروزی در ورزشگاه آزای اصلاً‌ آسان نبود

رونالدو ثروتمندترین ورزشکار تاریخ

پرسپولیس همچنان در انتظار تأیید فیفا برای پرداخت طلب دیاباته

پوستر استقلال برای گل‌گهر با تصویری از جلالی

زنوزی با اسکوچیچ طلسم شکست

نامه سرگشاده نماینده مجلس خطاب به تاج و دنیامالی

تارتار با هدف حذف سایه استقلال!

فابرگاس: رئال در برنابئو قادر به انجام هر کاری است

پشت صحنه «پایتخت 7»: از کمپر ارسطو تا رویای موزه سریال

پشت صحنه‌ی ترند تازه؛ چرا برخی گوشی‌ها را بدون قاب حمل می‌کنند؟

حضور ترامپ در فیلم مانند «بار گناه» بر دوش من است

32 گروه در هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی روی صحنه می‌روند

استقرار تیم خونگیری انتقال خون در کنگاور

شناسایی هویت مجرمان از طریق اثر انگشت حتی بدون سابقه کیفری

صدور 805 تاییدیه ایمنی آسانسور و بازرسی 749 تجهیزات شهربازی در کردستان

رویداد ملی رقابتی- حمایتی نقشی نو در سنندج آغاز بکار کرد

دست کارگر نانوایی در سنندج از چنگال دستگاه خمیرگیر رها شد

تعطیلی ادارات استان زنجان پنجشنبه 28 فروردین 1404 اعلام شد؟ / جزئیات خبر تعطیلی ادارات زنجان فردا پنجشنبه بیست و هشتم فروردین

پرورش ماهی خاویاری؛ گامی برای توسعه اقتصاد دریامحور

تعطیلی ادارات استان فارس پنجشنبه 28 فروردین 1404 اعلام شد؟ / جزئیات خبر تعطیلی ادارات شیراز فردا پنجشنبه بیست و هشتم فروردین

تعطیلی ادارات استان مرکزی پنجشنبه 28 فروردین 1404 اعلام شد؟ / جزئیات خبر تعطیلی ادارات اراک فردا پنجشنبه بیست و هشتم فروردین

تعطیلی ادارات استان همدان پنجشنبه 28 فروردین 1404 اعلام شد؟ / جزئیات خبر تعطیلی ادارات همدان فردا پنجشنبه بیست و هشتم فروردین

ضرورت تبدیل تهدید به فرصت توسط مسئولان و مدیران اقتصاد کشور

تعطیلی ادارات استان کهگیلویه و بویراحمد پنجشنبه 28 فروردین 1404 اعلام شد؟ / جزئیات خبر تعطیلی ادارات یاسوج فردا پنجشنبه بیست و هشتم فروردین

تعطیلی ادارات استان هرمزگان پنجشنبه 28 فروردین 1404 اعلام شد؟ / جزئیات خبر تعطیلی ادارات بندرعباس پنجشنبه بیست و هشتم فروردین

10 راه روشن اقتصاد

امور اقتصادی بر زمین نمانده است

پکن: فشارهای آمریکا روند روبه‌رشد چین را متوقف نخواهد کرد

پشت پرده نوسانات ارزی | دلیل نوسانات شدید ارز در ایران چیست؟

جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز چهارشنبه 27 فروردین منتشر شد

کاهش دما و احتمال رگبار در کرمانشاه

ارسال بیش از هزار بسته پستی از گمرک کرمانشاه به خارج کشور در سال 1403

کرمانشاهیان به استقبال عید غدیر می‌روند

احداث تقاطع غیرهمسطح در ورودی جنوبی کلانشهر کرمانشاه

بازدید سرپرست موسسه ایثار از مرکز فرهنگی ، ورزشی و توانبخشی ایثار قم با هدف ارتقای خدمات به ایثارگران

برنامه‌های هفته ارتش در کردستان

کتابی برای هنرمندانی که یاغی بودن را دوست دارند

بیک‌زاده: پیشکسوت بودن به سن و سال نیست

داستان محمد صلاح، پادشاه مصری در لیگ برتر انگلیس

یامال: اگر به سه‌گانه فکر نمی‌کردم، خانه می‌ماندم!

فریبا: ساپینتو شناخت خوبی از فوتبال ایران دارد

جادوی برنابئو کورسوی امید رئال

مورینیو برای جذب توماس مولر قید ژکو را می‌زند!

جنجال سری A؛ حکم سنگین علیه هواداران رم و لاتزیو

محل‌ برگزاری مسابقات والیبال المپیک 2028 اعلام شد

دمبله جایزه بهترین بازیکن را پس داد!

پاس‌های برتر هفته بیست‌ و‌ ششم لیگ برتر