عصر کرد

آخرين مطالب

تراشتگن: از صمیم قلبم می‌خواستم شاگرد گواردیولا شوم اقتصادی

تراشتگن: از صمیم قلبم می‌خواستم شاگرد گواردیولا شوم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /مارک آندره تراشتگن، دروازه‌بان مطمئن و آلمانی باشگاه بارسلونا، در پادکست فرازن‌ماهر که توسط روزنامه معتبر بیلد منتشر می‌شود، به بازگویی لحظات سرنوشت‌ساز دوران حرفه‌ای پرفراز و نشیب خود پرداخت.
او برای نخستین بار فاش کرد که در سال 2016 تا آستانه پیوستن به تیم منچسترسیتی تحت هدایت پپ گواردیولا پیش رفته بود. این دروازه‌بان باتجربه که در حال حاضر مشغول گذراندن دوران نقاهت پس از مصدومیت تاندون زانوی خود است، در این گفت‌وگوی صریح و بی‌پرده، به موضوعاتی اشاره کرد که پیش از این هرگز در مورد آن‌ها صحبت نکرده بود.
تراشتگن در تشریح شرایط آن زمان توضیح داد که به دلیل حضور ثابت کلودیو براوو در ترکیب اصلی بارسلونا در رقابت‌های لالیگا، از وضعیت خود در این تیم چندان رضایت نداشت:«در آن مقطع واقعاً به جدایی از باشگاه فکر می‌کردم. با وجود اینکه جام‌های متعددی را با بارسلونا فتح کرده بودیم، من در بازی‌های لالیگا به میدان نمی‌رفتم و انجام 25 یا 28 بازی در رقابت‌های حذفی برای من کافی نبود. می‌خواستم به دروازه‌بان شماره یک تیم تبدیل شوم و به طور مستمر بازی کنم.» پپ گواردیولا که از فوریه سال 2016 مشخص شده بود در پایان فصل راهی نیمکت منچسترسیتی خواهد شد، شخصاً به اسپانیا سفر کرد و در منزل یکی از دوستان مشترک با تراشتگن دیدار و گفت‌وگو کرد:«پپ در آن دیدار به من گفت که در تابستان پیش رو هدایت سیتی را بر عهده خواهد گرفت و علاقه دارد که من را به خدمت بگیرد. این پیشنهاد می‌توانست راه‌حل مناسبی برای مشکل من باشد و برنامه‌هایی که او برایم در سیتی داشت، بسیار جذاب و وسوسه‌انگیز به نظر می‌رسید.»
با این حال، تراشتگن پیش از اتخاذ تصمیم نهایی، تصمیم گرفت با لوئیس انریکه، سرمربی وقت بارسلونا، در مورد وضعیت خود صحبت کند:«به لوئیس انریکه گفتم که تمایل دارم از باشگاه جدا شوم و به دنبال یک چالش جدید هستم. پاسخ او قاطعانه بود؛ گفت که به هیچ وجه اجازه جدایی من را نخواهد داد و به باشگاه نیز توصیه خواهد کرد که من را حفظ کنند.» این پاسخ انریکه باعث ناراحتی و سرخوردگی تراشتگن شد:«وقتی او گفت که باید منتظر بمانیم و ببینیم روند پیش‌فصل چگونه پیش خواهد رفت، نزدیک بود عصبانی شوم، اما خودم را کنترل کردم و فقط به او گفتم که این خواسته قلبی من است و این موضوع را با مدیران باشگاه نیز در میان خواهم گذاشت.»

عصر کرد

در نهایت، باشگاه بارسلونا با نظر لوئیس انریکه موافقت کرد و برخلاف میل باطنی تراشتگن، کلودیو براوو را به منچسترسیتی فروخت:«حدود سه هفته بعد، پپ هم‌تیمی من، کلودیو براوو، را برای تقویت سیتی به خدمت گرفت. در ابتدا این اتفاق برایم عجیب و غیرمنتظره بود، اما در نهایت بسیار خوشحال شدم زیرا واقعاً نمی‌خواستم بارسلونا را ترک کنم و در نهایت به جایگاه دروازه‌بان شماره یک تیم دست یافتم.»
بازار
تراشتگن در ادامه این پادکست به موضوعات دیگری نیز اشاره کرد، از جمله عمل کاشت مویی که اخیراً انجام داده است:«یک روز مانند بسیاری از مردان دیگر، متوجه شدم که موهایم به تدریج در حال کم شدن است و دیگر از ظاهر خود رضایت چندانی نداشتم. به همین دلیل تصمیم گرفتم خط رویش موهایم را کمی تغییر دهم و این کار را انجام دادم. از نتیجه این عمل بسیار راضی هستم و احساس بهتری دارم.»
او همچنین در مورد تأثیر هانسی فلیک، سرمربی فعلی بارسلونا، بر فضای تیم صحبت کرد: «هانسی ارتباط بسیار خوبی با بازیکنان برقرار می‌کند و به خوبی حس می‌کند که چه چیزی آن‌ها را به حرکت درمی‌آورد و انگیزه می‌دهد. وقتی او به تیم آمد، یکی از اولین قوانینی که وضع کرد این بود که دیگر هیچ بازیکنی نباید با لباس شخصی به محل برگزاری مسابقات بیاید و همه باید لباس ورزشی تیم را به تن داشته باشند. آیا من این موضوع را درک می‌کنم؟ بله، کاملاً درک می‌کنم. این موضوع در رختکن هیچ مشکل بزرگی ایجاد نکرد؛ او یک بار این قانون را اعلام کرد و همه بازیکنان نیز آن را پذیرفتند.» حالا تمامی بازیکنان بارسلونا با لباس ورزشی رسمی تیم به استادیوم می‌رسند.
در پایان این گفت‌وگو، هنگامی که از تراشتگن در مورد ورزشکارانی که تماشای بازی آن‌ها ارزش خرید بلیت دارد سوال شد، او از رافائل نادال و نواک جوکوویچ، دو اسطوره دنیای تنیس، نام برد:«آن‌ها شخصیت‌های فوق‌العاده‌ای دارند و بسیار علاقه‌مند هستم که بتوانم روزی با آن‌ها بر سر یک میز به گفت‌وگو بنشینم.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/983390/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بخشی از کتاب/ جدا شدن از تلخی زندگی

انتقاد تند خلیلی: بازیکنان گوش نمی‌دهند!

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

برترین بازیکنان هفته بیست و سوم لیگ برتر ایران

سیدصالحی: بعضی از بازیکنان در حد نام استقلال هم بازی نکردند!

یحیی تعیین‌کننده سرنوشت لیگ برتر!

قهرمانی زود هنگام تنیس روی میز دختران ایران در آسیای میانه

تشکر از بانوان طلایی‌پوش به سبک بازیکنان سپاهان

استقلال خوزستان با 3 غایب مطرح مقابل خیبر

رفتار عجیب رئال؛ کاپیتان‌ها بلاتکلیف شدند

پیش‌بینی قهرمان لیگ ایران توسط هوش مصنوعی

3 میلیون دلار برای حضور در یک صحنه از فیلم!

وفاق و شایسته‌سالاری، محور توسعه سیستان و بلوچستان است

اجرایی شدن قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی در اسرع وقت

صبانور در مسیر مسئولیت اجتماعی؛ تجهیز مراکز درمانی شهرستان بیجار

تهران صاحب مرکز SOS می‌شود

امسال تمرکز بخش اقتصادی کردستان بر رفع بیکاری باشد

سرپرست فرمانداری قصرشیرین: ارتقای خدمات‌رسانی به زائران اربعین در دستور کار است

پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در سقز ایجاد می‌شود

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

انسداد 510 حلقه چاه غیرمجاز در کردستان

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

پارسا فلاح به تیم بسکتبال کالج اوکلاهما استیت پیوست

مثلث آتشین فوتبال اروپا

خطر از بیخ گوش مدافع سپاهان گذشت

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

آنچلوتی باز هم پیشنهاد برزیل را رد کرد

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

خسته‌کننده‌ترین صحنه لیگ با تصمیم پرسپولیس

صحنه کارتون فوتبالیست‌ها در ال‌کلاسیکو ایران!

تزریق سالانه 50 میلیون مترمکعب رواناب به آبخوان‌های کردستان

روایت هولناک از تنبیه بدنی 13 دانش‌آموز در سنندج

برنامه‌های 24 گانه برای تحقق شعار سال در کردستان تعیین شده است

صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری در کردستان تسریع یابد

افت 36 متری سفره های آب زیرزمینی در دشت های شرقی استان کردستان

تعویق در بهره‌برداری از سد ژاوه به دلیل مشکلات زیست محیطی ادامه دارد

17 نقطه پرحادثه‌ در جاده‌های استان کرمانشاه اصلاح شد

پای سرمایه‌گذاران آمریکایی به اقتصاد ایران باز می‌شود؟

اختصاص500 میلیارد تومان برای اشتغالزایی از سوی بسیج سازندگی آذربایجان

دولت، ملت و تولید؛ هم‌افزایی برای جهش اقتصادی در سال 1404

تجلیل استاندار کرمانشاه از خانواده شهدای ارتش همزمان با روز ارتش

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟

درخشش جهانی شطرنج در آغاز سال جدید

کدام قانون داد کارتال را در آورد

محرز پس از نه سال بهترین بازی‌اش را تکرار کرد!

خشم کریستیانو رونالدو از شکست تلخ النصر

مدافع اینتر از بایرن مونیخ عذرخواهی کرد