عصر کرد

آخرين مطالب

گیتی موسوی: احتمالاً دوباره هواپیما بکشم اقتصادی

گیتی موسوی: احتمالاً دوباره هواپیما بکشم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا /بانوی ورزشکار تبریزی که اخیراً یک هواپیمای 18 تنی را جا به جا کرده، انگیزه ویژه خود برای ادامه این رکوردشکنی را بازگو کرد.
فرض کن، مابین چک کردن های گاه و بی گاه تلفن همراه‌ات، ناگهان چشمت به یک تیتر شگفت انگیز بیفتد، «رکوردشکنی بانوی ورزشکار تبریزی با کشیدن هواپیما»، آخرین کلمه این تیتر، ناخودآگاه، تو را برای دانستن جزئیات وا می‌دارد.
در اخبار آمده است: «گیتی موسوی ورزشکار ایرانی که اهل تبریز است، 17 اسفند 1403، با کشیدن یک هواپیمای حدوداً 18 تنی، رکوردی را ثبت کرد که هیچ زنی در دنیا انجام نداده است. وی پیش از این موفق به کشیدن تریلی شده بود.»
بعد از مطلع شدن از داستان، لحظاتی به صفحه روشن تلفن همراهت خیره می‌شوی و پس از یک غافلگیری هیجان انگیز به چک کردن بی‌وقفه آن ادامه می‌دهی.
به مناسبت نوروز 1404 گفت‌وگوی مفصلی با گیتی موسوی انجام دادیم که در ادامه می‌خوانید:
از خودتان برای ما بگویید
بازار
تازه وارد 51 سالگی شده‌ام. دو خواهر و یک برادر دارم که همگی ورزشکار هستیم. برادرم دوچرخه سوار حرفه‌ای است و یکی از خواهرانم بدمینتون را به صورت حرفه‌ای دنبال می‌کند و خواهر دیگرم، ورزش همگانی و یوگا انجام می‌دهد.
از چه زمانی ورزش را آغاز کرده‌اید؟
از هفت سالگی ورزش می‌کنم. متاسفانه آن زمان اهمیت کمتری برای ورزش قائل بودند. در دوران راهنمایی در مسابقات دانش آموزی آمادگی جسمانی شرکت کردم و حتی مقام استانی هم کسب کردم و از آن زمان نشان دادم که قوی تر از بقیه هستم.
سپس در رشته دوومیدانی فعالیت کردم که موفق به کسب یک مقام استانی شدم. والیبال را هم به صورت آماتور دنبال می‌کردم اما پس از ازدواج ورزش را به طور کامل کنار گذاشتم.
چرا بعد از ازدواج ورزش را رها کردید؟
من ورزش را رها نکردم، همسرم با ورزش روی ناسازگاری داشت. از سال 1381 تا 1394 که متاهل بودم؛ هیچ وقت به باشگاه نرفتم اما به خاطر علاقه شدیدی که به ورزش داشتم با دمبل در بالکن منزل مان، تمرین می‌کردم. فردای روزی که از همسرم طلاق گرفتم، وارد باشگاه شدم و ورزش را به صورت حرفه‌ای دنبال کردم. ژن من ورزشی و پهلوان است. قهرمان شدن اکتسابی است اما برای پهلوان شدن باید ذاتاً پهلوان به دنیا آمده باشید و من پهلوان به دنیا آمده‌ام.
چگونه به فکر کشیدن تریلی افتادید؟
ورزش بدنسازی را شروع کردم اما خب بعد ها متوجه شدم این ورزش باعث کوتاه شدن عضلات می‌شود و این برای من راضی کننده نبود. باور غلطی وجود داشت که قدرت بدن را با حجم بدن مرتبط می‌دانستند که این نظریه از لحاط عملی رد شده است.
همواره در زمینه های مختلف ایده های نو دارم. چند سال پیش مسابقه‌ای برای به نمایش گذاشتن زور بانوان وجود نداشت و ایده کشیدن تریلی به ذهنم آمد.
حدوداً در سال 1400 با رشته کراس فیت آشنا شدم و حدود چهار سال است که زیر نظر دکتر نعیم جهانپور در باشگاه کراس فیت، قدرت، استقامت و توانایی هوازی بدنم را به صورت همزمان تقویت می‌کنم که به جرات می‌توان گفت اگر این تمرینات نبودند به هیچ عنوان تکان دادن هواپیما ممکن نبود.
ایده کشیدن هواپیما چگونه به ذهن‌تان آمد؟
استعداد خاصی در کشیدن دارم و وقتی که جسمی را می‌کشم، سنگینی کمتری احساس می‌کنم. اخیراً در تمرین یک تریلی 31 تنی را کشیدم اما خب به دنبال ایده‌ای جدید بودم و در نهایت یک هواپیما حدوداً 18 تنی را به حرکت درآوردم.
درباره این رکوردشکنی صحبت کنید
خدا را شکر که این اتفاق افتاد. شاید باورتان نشود اما احساس می‌کردم خدا،‌ هواپیما را به حرکت درآورد. حضور پدر مرحومم و شهدا را در آن مکان احساس می‌کردم.
رکورد کشیدن هواپیما در کتاب گینس هم ثبت خواهد شد؟
ثبت رکورد دشواری های زیادی دارد. این رکورد ثبت ملی شده است و تا به حال هیچ زنی در جهان قادر به انجام چنین کاری نشده است. من هیچ دارو، هورمون یا مکملی برای این کار انجام ندادم و همیشه دوست داشتم یک زن قوی باشم. برای ثبت شدن این رکورد در کتاب گینس احتمالاً دوباره هواپیما بکشم.
فکر نمی‌کنید تکرار این رکورد دشوار باشد؟
من سختی تکرار این رکورد را به جان می‌خرم چرا که انتخاب طناب نامناسب بود و با کش آمدنش کار من را دشوار کرد. شاید حتی در دفعات بعدی رکورد های بهتری هم ثبت کنم. البته باتوجه به هماهنگی که با مدیر برنامه هایم انجام دادم این بار برای ثبت رکورد توجه ویژه‌ای به حضور اسپانسر ها خواهم داشت و با دیدی مالی این کار را انجام خواهم داد.
در سال 1404 چه اهدافی را دنبال خواهید کرد؟
یکی از اصلی ترین اهداف من در زندگی این است که از لحاظ مالی به نقطه ای برسم که بتوانم از ورزشکاران حمایت مالی انجام بدهم. در تمام جوامع، ورزش حرفه‌ای به عنوان یک شغل شناخته می‌شود اما ورزشکاران ما به دلیل حضور مسئولانی که از جنس ورزش نیستند؛ مظلوم واقع شده‌اند.
نمره‌ای که به خودتان در سال 1403 می‌دهید و بهترین و غم انگیزترین اتفاق این سال برای شما چیست؟
برای خودم نمره 21 را در نظر می‌گیرم. من یک زن 51 ساله‌ام که توانسته یک هواپیمای حدوداً 18 تنی را بکشد و در این راه سختی های زیادی را هم تحمل کرده‌ام. خاطره غم انگیزی نداشتم و ثبت رکورد کشیدن هواپیما، بهترین اتفاق امسال بود.
اگر به شما بگویند، سال 1404 آخرین سال عمرتان است چه کار می‌کنید و از چه کسی حلالیت می‌گیرید؟
همیشه سعی کردم، حق کسی گردنم نباشد. از همه حلالیت می‌طلبم چرا که ممکن است جایی ناخودآگاه در حق کسی بدی کرده باشم. اگر فکر کنم آخرین سال عمرم است سعی می‌کنم به هر چیزی از دید طنز نگاه کنم و به اتفاق دخترم از زندگی لذت ببرم. همچنین سعی می‌کنم به مردم نزدیک شوم و کارهای خیر انجام بدهم و به همراه توبه، واجباتم را هم به جای بیاورم.
یک دروغ سیزده بگویید
هیچ وقت ورزش نخواهم کرد. (با خنده)
به نظرتان ورزش بانوان ایران در سال 1403 در چه زمینه‌هایی پیشرفت یا پسرفت داشته است؟
به نظرم پیشرفت داشتیم و پسرفتی اتفاق نیفتاده است. آقای پزشکیان تا حدودی نسبت به سال های قبل اهمیت ویژه‌ای برای ورزش بانوان قائل بوده‌اند. پیشرفت هایی هم حاصل شده اما خب می‌توانند با اختصاص بودجه بیشتر به ورزش بانوان اتفاقات بهتری را رقم بزنند.
فوتبالی هستید یا نه؟
بله. فوتبال مردان شرایط خیلی خوبی دارد و اگر پسر بودم حتما فوتبالیست می‌شدم.
طرفدار کدام تیم‌ داخلی و خارجی هستید؟
در بین تیم های داخلی، طرفدار تراکتور هستم و در بین تیم های خارجی همواره طرفدار تیمی بودم که کریستیانو رونالدو بازیکنش باشد؛ الان هم طرفدار النصر عربستان هستم.
پیام نوروزی تان برای مردم
از مردم می‌خواهم که برای سلامتی خود ارزش قائل شوند. ما بعد از کهولت سن به فرزندانمان احتیاج نداریم بلکه به عضلاتمان احتیاج خواهیم داشت. فرزندان هم کار و زندگی خودشان را دارند و ما باید با انجام ورزش و سالم نگه داشتن عضلات مان، بتوانیم در سالمندی نیاز های خود را رفع و رجوع کنیم و کارهای مان را خودمان انجام بدهیم. قرار نیست همه قهرمان شوند اما از بانوان می‌خواهم به جای کاشت ناخن و مژه، به سلامتی خود اهمیت بدهند. محال است ناخن هایم یک سانت بلند شود و من بروم ورزش کنم چون همین ناخن ها، مانع ورزش کردن من هستند.
عید نوروز در یک جمله
عید با زیارت ائمه اطهار زیباست. دوست دارم‌ در این ایام به زیارت بروم.
مهمترین اتفاق ورزشی در سالی که گذشت به نظر شما چه اتفاقی بود؟
بدون شک رکوردی که با کشیدن هواپیما ثبت کردم، مهم ترین اتفاق ورزشی سال بود. 
سخن پایانی
از رسانه ها بابت پوشش خبری و از پلیس فراجا برای ایجاد امکانات جهت کشیدن هواپیما متشکرم.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/975635/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل اول انگلیس توسط اسکلی در دقیقه 19

مقاومت جالب بازیکنان آلبانی برابر حملات سه‌شیرها در دقیقه 39

شکوری: استقلال تیم بزرگی است اما از پرسپولیس بدم نمی‌آید!

آوای قرآن و دعا در حسینیه سنندج؛ شبی مملو از معنویت و آرامش

مسیر اقتصادی استارت‌آپ‌های ایران در سال 1403 چگونه رقم خورد؟/ روایتی تراژیک از غول‌های فناور ایرانی

اورونوف اختصاصی تمرین کرد

متن کامل دعای جوشن کبیر با ترجمه فارسی

شناخت تمام زوایای شخصیت امیرمؤمنان هرگز امکان پذیر نیست

بازگشت آلیسون به لیورپول از ترس ضربه مغزی!

شکوری: ناصر حجازی الگوی دروازه‌بانی من است!

ناراحتی برزیلی‌ها پس از بازی نکردن اندریک

ایتالیا به آلمان باخت ولی پیشرفت کرده است!

هدایت، بزرگ‌ترین نعمت الهی و رمز سعادت انسان است

بازدید نوروزی مدیرعامل منطقه آزاد کیش از بیمارستان کیش برای ارزیابی خدمات درمانی از نزدیک

داستانک/جوک و غم

تعبیر جالب سرمربی سابق ایران از یک برد بزرگ

لیورپول باید مجسمه یورگن کلوپ را بسازد

تکذیب خبر خوشحال‌کننده برای بارسایی‌ها

شکوری: آرزویم حضور در جام جهانی آمریکاست!

تمامی گل‌های هفته 26 لیگ برتر پرتغال 2024/25

رافائل نادال:فوتبال بی‌رحم است اما خولین آلوارز دو بار توپ را زد!

بیش از 60 هزار مسافر با ناوگان حمل و نقل عمومی در کردستان جابجا شدند

کرمانشاه آماده است بسترهای لازم را برای کارآفرینان فراهم کند

بازدید نوروزی محمد کبیری از بیمارستان کیش و تاکید بر ارائه خدمات برتر

عظمت بی انتهای خداوند از دید دکتر کاکاوند

پائو کوبارسی به بارسلونا برگشت

هشدار به آلیسون؛ شماره یک لیورپول من خواهم بود

بازدید میدانی بازرسان سازمان بازرسی از ورزشگاه آزادی؛ علت حادثه بررسی شد

حجت الاسلام صادقی:افزود: راه حل شعار سال تنها با همکاری همه جانبه دولت، بخش خصوصی و مردم محقق می‌شود

ماه رمضان فرصتی برای خودسازی و تقرب به خدا است / روز قدس، نماد وحدت امت اسلامی

بررسی ضرورت پیش‌فروش سکه در اقتصاد ایران/ از مدیریت نقدینگی تا کنترل بازار طلا

حجت الاسلام غقوری: ساماندهی سرمایه‌های مردمی، راهگشای اقتصاد کشور است

شیرینی زبان قرآنی سعدی

مارکت بهاری فوتسال؛ سنگربان تیم ملی در سیرجان

تمرین پرسپولیس 80 دقیقه زیر باران شدید!

عذرخواهی خیابانی از وزیر جهاد کشاورزی

دست به یقه شدن رنار و برانکو

کری‌‌خوانی بی‌حساب و کتاب؛ گاف عجیب ویدال مقابل هواداران پاراگوئه

واکنش جالب جواد خیابانی به شوخی های مردم

ضدحال برای خامس رودریگز؛ لئون مکزیک از جام جهانی باشگاه‌ها کنار گذاشته شد

مدافع سابق رئال مادرید برای اولین بار به تیم ملی اسپانیا دعوت شد

فن دایک: پائو کوبارسی دقیقا کاری را انجام می‌دهد که من خیلی‌ دوست دارم

بازی فکری؛ اگه تو وجودت هوش زبانه میکشه بگو کدوم از این سه خوشتیپ صاحب سگ است؟

افزایش 12 درصدی تردد در محور‌های مواصلاتی استان کرمانشاه

واژگونی کامیون حامل بنزین به خیر گذشت

تقدیر نوروزی محمد کبیری از کادر درمان بیمارستان کیش و تاکید بر ارائه خدمات برتر

تغییر رویه گردشگران مسیر دریایی کیش از اسکان در چادر به سمت هتل و اقامتگاه

شاعرانه/ چمن از گل شد، چون سر کویت

حواشی دیدار دیروز ایران و امارات با حضور رئیس جمهور

برد ارزشمند برزیل در مقدماتی جام جهانی 2026