عصر کرد

آخرين مطالب

شب قدر، شب نزول رحمت الهی در مسجد مهدیه سنندج اجتماعی

شب قدر، شب نزول رحمت الهی در مسجد مهدیه سنندج
  بزرگنمايي:

عصر کرد - خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: شب نوزدهم ماه مبارک رمضان، شبی که در آن قرآن کریم بر قلب نازنین پیامبر اکرم (ص) نازل شد، شبی که در آن تقدیر یک سال انسان رقم می‌خورد، شبی که از هزار ماه برتر است، در مسجد مهدیه سنندج جلوه‌ای از بندگی و عبودیت را به نمایش گذاشت.
از ساعات اولیه شب، مردم مؤمن و خداجوی سنندج با قلبی آکنده از ایمان و امید، به سوی این مسجد مقدس روانه شدند تا در این شب پرفیض و برکت، با معبود خویش به راز و نیاز بپردازند.

عصر کرد

فضای معنوی مهدیه سنندج صحنه‌ای از بندگی و عبودیت
فضای معنوی مسجد مهدیه، با عطر دل‌انگیز دعا و نیایش، آمیخته با اشک و تضرع مؤمنان، صحنه‌هایی ناب از بندگی و عبودیت را به تصویر می‌کشید.
در این شب روحانی، برنامه‌های متنوعی از جمله قرائت قرآن کریم، دعای جوشن کبیر، سخنرانی و مراسم احیا برگزار شد. سخنرانان با بیان فضائل و برکات شب قدر، حاضران را به بهره‌مندی هرچه بیشتر از این فرصت گرانبها دعوت کردند.
مردم مؤمن سنندج، با دلی شکسته و چشمانی اشک‌بار، در این شب عزیز، دست‌های نیاز خود را به سوی آسمان بلند کردند و برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)، رفع گرفتاری‌ها و مشکلات جامعه اسلامی، و عاقبت‌به‌خیری خود و عزیزانشان، دعا کردند.
شب قدر فرصتی برای توبه از گناهان
مسئول شورای هماهنگی شبکه هیئت و تشکل‌های دینی استان کردستان، ضمن تقدیر از حضور مردم در این مراسم معنوی، اظهار کرد: شب قدر، فرصتی استثنایی برای بازگشت به سوی خداوند و توبه از گناهان است.

عصر کرد

ناصری معماری بیان کرد: امیدواریم که مردم عزیز کردستان، با بهره‌گیری از این شب‌های پرفیض، بتوانند روح و جان خود را از زنگارهای گناه پاک کنند و به قرب الهی نائل شوند.
مراسم شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در مسجد مهدیه سنندج، با حال و هوایی معنوی و روحانی، تا پاسی از شب ادامه دارد و مؤمنان پس از شب زنده‌داری و عبادت، با دلی آرام و قلبی مطمئن، به خانه‌های خود بازمی‌گردند. با امید به اینکه خداوند متعال، طاعات و عبادات آنان را قبول فرموده و در این شب‌های قدر، بهترین تقدیرها را برایشان رقم زند.
از دعا تا تلاوت قرآن کریم در شب‌های قدر کردستان
شب‌های قدر از دیدگاه اهل سنت نیز شب‌های پرفضیلتی است که در آنها قرآن کریم نازل شده و سرنوشت انسان‌ها برای سال آینده مقدر می‌شود و مسلمانان در این شب‌ها که اکثر علمای شب‌های فرد دهه آخر ماه رمضان را شب قدر می‌دانند، به عبادت، دعا، تلاوت قرآن کریم و استغفار می‌پردازند.
اطعام نیازمندان و کمک به محرومان نیز از دیگر اعمال نیکوی مردم کردستان در شب‌های قدر است و آئین ختم قرآن که ثواب آن را برای شادی روح اموات و به قصد تقرب به خدا هدیه می‌کنند.
بی‌شک مردم کردستان با غنای فرهنگی و تمدنی خود حافظ آداب و رسوم سنتی ایران اسلامی بوده‌اند پ در ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر نیز آداب و رسوم منحصر به فرد خود را به تصویر می‌کشند که بیانگر اخلاق و تدین این مردمان است.
کد خبر 6413027

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/975160/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعری زیبا در وصف حیدر کرار امیرالمومنین (ع)

ویدئوی فدراسیون فوتبال برای دیدار امشب ایران و امارات

نقطه ضعف باشگاه‌های بزرگ دنیا در پست‌های مختلف!

پیام تبریک هادی‌ چوپان به مناسبت سال‌ جدید

صدای ناگلزمان درآمد: مزخرف نگویید!

تبریک سال نوی بازیکنان تیم ملی به مردم و دعوت به حضور در بازی برابر امارات

حاجی‌پور: پیروزی مقابل آلومینیوم از نان شب واجب‌تر بود

پوستر جذاب فدراسیون فوتبال به مناسبت سال نو

تبریک قلعه‌نویی به مناسبت سال جدید

استقلال با 4 غایب در بازی اول سال 1404

نمایشگاه صنایع‌دستی در عمارت خسروآباد سنندج برپا شد

«سرمایه‌گذاری برای تولید» نیازمند پیش‌بینی‌پذیری اقتصاد است

«مسکن» بستری جذاب برای رونق سرمایه گذاری/ بهترین مسیر تسهیل شرایط حضور گسترده بخش خصوصی

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

بازگشت مسی؛ 5 پیشنهاد برای یک وداع بزرگ

هفت سینِ نمادین و مفهومی موزه ملی ورزش

لطف بزرگ به راموس؛ فقط یک جلسه محرومی!

کادیلاک در فرمول یک؛ ضرر یا منفعت برای تیم‌ها؟

روایت دختر المپیکی ایران از میزان دستمزدش در بوندسلیگای آلمان

افطار کردن بازیکن تیم ملی فوتبال آلمان در کنفرانس خبری

تنش رودیگر با یک هوادار: به من دست نزن!

درخششی که از سوی پیاتزا بی‌جواب نماند

رئال خط دفاعش را یک دهه بیمه می‌کند!

برگزاری مراسم شب قدر در اردوی تیم ملی فوتبال

گردوغبار شهرستان قصرشیرین را فرا گرفت

مروری بر وضعیت شاخص های کلان اقتصادی در آخرین روز 1403

خواندن شعر زیبای خانه پدری برای مولا علی (ع)

بدشانسی محض؛ اسپانیا ستاره بارسا را از دست داد

مرگ فوتبالیست چینی بر اثر ضربه به سر

جنگ داوری در اسپانیا؛ بیانیه داورها علیه لاهوز!

لالیگا دوباره از رئال و بیلبائو شکست خورد

اولین هت‌تریک رونالدو در لیگ قهرمانان با پیراهن رئال مادرید

تیر خلاص امباپه: دوست دارم زیدان سرمربی شود

دیدار ماشاریپوف و کوجو پیش از بازی ازبکستان و قرقیزستان

درخواست ستاره‌های تیم ملی از هواداران

واژگونی موتور چهارچرخ در ساحل گناوه یک مصدوم برجا گذاشت

ملی پوش فقید پرسپولیس مهمان اماراتی‌ها شد!

مراسم احیای اولین شب از شبهای قدر در کردستان برگزار شد

استاندار کرمانشاه: اعتبارات استان نباید برگشت بخورد

پیش بینی یک اقتصاددان از اقتصاد ایران 1404

مروری بر نامگذاری سال‌ها توسط رهبر انقلاب از 1378 تا امروز

صمد حسن‌زاده: با اعتماد دولت به بخش خصوصی، رشد اقتصاد ملی را فراگیر، مستمر و پایدار خواهیم ساخت

کرمانشاه 1403؛ سال توسعه، اشتغال و تحول زیربنایی

نوروز 1404 در کرمانشاه؛ آمادگی کامل شهر برای میزبانی از مسافران نوروزی

کرمانشاه 1403؛ سال توسعه، اشتغال و تحول زیربنایی – آفتاب نو | اخبار ورزشی

اصرار کیش بر اجرای معافیت مالیاتی مناطق آزاد و بازگشت درآمد مالیاتی به توسعه زیرساخت‌ها

شاعرانه/ همچنان امّید می‌دارم که بعد از داغ هجر

حسن روشن: بازیکنان اجازه ندهند عید مردم تلخ شود

رونالدو الگوی بزرگ برای الهلالی‌ها!

شاگردان قلعه‌نویی آماده نبرد تمام عیار برابر اماراتی‌ها در آزادی