عصر کرد

آخرين مطالب

فرش قرمز منطقه آزاد انزلی پیش پای گردشگران سیاسی

فرش قرمز منطقه آزاد انزلی پیش پای گردشگران
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش ، سالهاست که اقتصاد حرف اول را می زند. اقتصاد به اندازه ای اهمیت یافته که تمامی بخشها از سیاست تا فرهنگ و اجتماع را به صورت مستقیم تحت تاثیر قرار می دهد. اما اقتصاد نیز در بخشهای گوناگونی تعریف می شود که هر کدام از اهمیت ویژه ای برخوردار است. کشورها به واسطه ظرفیت هایی که دارند، اقتصاد خود را در همان ظرفیت ها شکوفا می کنند و با درآمدی که از آن بخش بدست می آورند، دیگر نیازهای خود را تامین می کنند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
یکی از مهمترین ظرفیت های اقتصاد، صنعت گردشگری است. گردشگری به منابع خدادادی نیاز دارد و هر چقدر یک کشور از موقعیت جغرافیایی، پیشینه تاریخی، آثار باستانی، فرهنگ، صنایع دستی و… بیشتری برخوردار باشد، به همان نسبت در جذب گردشگر موفق تر خواهد بود.
با نگاهی به بهره گیری عاقلانه و هوشمندانه از صنعت گردشگری، متوجه می شویم که بسیاری از کشورها تنها با درآمد گردشگری اقتصاد کشورشان را مدیریت می کنند. ایران در بین کشورهایی که استعداد و ظرفیت گردشگری دارند، جایگاه و عملکرد قابل قبولی ندارد به نوعی که بر اساس آخرین پژوهش، ایران در بین 119 کشور جهان رتبه 73 را دارد در حالی که امارات با کمترین جاذبه گردشگری رتبه 18 و ترکیه با رتبه 29 بسیار بالاتر از ایران قرار دارند.
اعتراف به این همه ضعف نه تنها افتخار آمیز نیست، بلکه تحقیر کننده است، اما زمانی این تحقیر را بیشتر احساس می کنیم که بدانیم بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، ایران رتبه دهم جاذبه‌های باستانی و تاریخی و رتبه پنجم جاذبه‌های طبیعی را در جهان دارد و بدتر آنکه بدلیل تحریم ها و محدودیت ارزآوری، باید به گردشگری به ویژه گردشگری خارجی بیشتر اهمیت بدهیم.
به هر گوشه ایران که سفر کنیم، یکی از جاذبه های گردشگری به چشم می خورد، جاذبه هایی که بدلایل گوناگون نادیده گرفته شده یا از آنها استفاده مطلوب نشده است. هوشمندی و درایت حکم می کند که نه تنها از ظرفیت های موجود به بهترین نحو ممکن استفاده شود، بلکه ظرفیت های دیگری نیز به آن اضافه شود. بی شک ایجاد مناطق آزاد از هوشمندانه ترین اقدامات برای فعال کردن اقتصاد است. این مناطق در شرایط تحریم کنونی که با سخت ترین شرایط دست به گریبان هستیم، دوران شعب ابوطالب را تمرین می کنند تا پس از پایان تحریم و با استفاده از ظرفیت هایی که فعال می شوند، به اوج شکوفایی برسند.
همچنین بخوانید سرمایه روسها در تور منطقه آزاد انزلی اگرچه هر کدام از مناطق آزاد کشور ظرفیت های ویژه ای دارند، اما مدیریت نقش بسزایی در فعال شدن این ظرفیت ها و ایجاد ظرفیت های جدید دارد. با نگاهی به موقعیت جغرافیایی مناطق آزاد، منطقه آزاد انزلی از شرایط متفاوتی برخوردار است. کیش و قشم از پر هزینه ترین مناطق آزاد هستند که برای رفت و آمد به آنها باید هزینه سنگین بلیط هواپیما را متحمل شد، هزینه ای که برای بسیاری از خانواده ها غیر ممکن است. اما منطقه آزاد انزلی شرایط متفاوتی دارد با کمترین هزینه می توان به این منطقه سفر کرد و از جاذبه های فراوانی که دارد، بیشترین و بهترین بهره را برد.
اما گردشگر نیاز به توجه دارد و نه تنها باید نیازهای او را تامین کرد بلکه باید ظرفیت ها و جذابیت های جدید خلق کرد، رویکردی که نیاز به هماهنگی، برنامه ریزی، سرمایه گذاری و مدیریت به موقع و مناسب دارد.
بی شک مدیریت منطقه آزاد انزلی درک درستی نسبت به ظرفیت سازی و برنامه ریزی دارد و برای دستیابی به این شرایط، نشست های مکرر «ستاد هماهنگی گردشگری و خدمات سفر منطقه آزاد انزلی» را برگزار کرده که چهارمین نشست این ستاد با حضور اعضای این ستاد شامل معاونان و مدیران اجرایی سازمان و به ریاست مصطفی طاعتی مقدم رییس هیات‌مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی، برگزار شد.این نشست باهدف بررسی آخرین وضعیت اجرای مصوبات نشست های قبل برای بهبود کیفیت خدمات سفر و افزایش هماهنگی‌های حوزه‌های مرتبط برای میزبانی از گردشگران در نوروز 1404 برگزار شد.
برای آنکه به اهمیت منطقه آزاد انزلی در رونق اقتصادی پی ببریم، دیدگاههای سخنگوی این منطقه در تشریح عملکرد و آمار و ارقام ارایه شده می تواند راهگشا باشد. مهدی کاظمیان با اعلام اینکه منطقه آزاد انزلی مقصد نخست گردشگران در شمال کشور است گفت: در نیمه نخست 1403 آمار گردشگران ورودی به منطقه آزاد انزلی هشت میلیون و 620 هزار نفر بود که در هم‌سنجی با مدت مشابه سال گذشته 21 درصد افزایش دارد. سخنگوی منطقه آزاد انزلی از بازدید سه هزار و 9 گردشگر خارجی از منطقه آزاد انزلی در نیمه نخست سال خبر داد و گفت: این رقم نسبت به 776 گردشگر سال گذشته، 288 درصد رشد یافته است.
کاظمیان با اشاره به اجرای برنامه های گوناگون فرهنگی، گردشگری، اجتماعی، هنری و ورزشی در منطقه آزاد انزلی گفت: این برنامه ها در راستای تنوع بخشی به رویدادهای مرتبط با این حوزه برای جامعه هدف گردشگری انجام شده و یکی از مهمترین دلایل افزایش اقبال ورود گردشگران به منطقه آزاد انزلی بوده است. وی ادامه داد: میزبانی از مسابقات ورزشی در سطح ملی، بین المللی، نمایشگاه ها و برنامه‌های فرهنگی، هنری و مذهبی این منطقه را به کانون تجمع و گذران اوقات خوش خانواده‌ها تبدیل کرده است.
سخنگوی سازمان منطقه آزاد انزلی، تنوع بخشی به امکانات مناسب و زیرساخت ها را از دلایل رشد گردشگری در این منطقه اعلام کرد و افزود: در سالی که گذشت ظرفیت اقامتی این منطقه به 652 نفر تخت رسید در حالی که منطقه آزاد انزلی 2 هتل سه و 2 ستاره و چهار مرکز اقامتی دارد و اکنون مراحل تکمیل و احداث 2 هتل پنج ستاره و 2 ستاره در دست انجام است.
کاظمیان گفت: وجود یکی از بزرگترین طرح‌های ساحلی کشور با امکانات و تجهیزات تفریحی، ورزشی گوناگون، بزرگترین آکواریوم ایران، بوستان ها، مراکز تجاری و عرضه محصولات و صنایع دستی منطقه و استان از دیگر امکانات منطقه آزاد انزلی محسوب می شود که این‌ منطقه را به یکی از انتخاب های نخست گردشگران تبدیل کرده است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/973014/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایان روند نزولی نقدینگی؛ زنگ خطر تورم به صدا در آمد؟+ نمودار

بیژن بنفشه خواه در پشت صحنه یک کار+ عکس

ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد قصرشیرین

وقتی «علی پروینِ» 15 ساله زانوهایش را در حرم امام رضا(ع) بیمه کرد

جمله ناراحت‌کننده علی پروین: 78 سالمه و حس می‌کنم یواش یواش باید غزل را بخوانم

علی پروین: انتخابم برای دروازه‌بان اول ناصر حجازی است و بعد عابدزاده

131 کردستانی در چهارشنبه‌سوری آسیب دیدند/قطع عضو 3نفر

پیشنهاد الحاق مرز خسروی به منطقه آزاد قصرشیرین

آبگوشت خوردن علی پروین در برنامه زنده

«فوتبال علی‌اصغری» و پرتاب اوت بلند؟

احتمال بازگشت نویر به آلمان برای جام جهانی 2026!

تمجید سرمربی قطر از عفیف؛ او لیونل مسی ما است!

واکنش نویدکیا به عدم انتقال به پرسپولیس و استقلال

واکنش عجیب نویدکیا به زندگی شخصی ژوزه مورایس!

111 نفر مصدوم چهارشنبه سوری در کرمانشاه

نمایشگاه کتاب چقدر برای دولت آب خورد؟

فوتبالیست های امروز سوسول شدند؟ علی پروین پاسخ می دهد

علی پروین و آهنگ خاطره انگیز پرسپولیس خسته

سر تکان دادن و افسوس «علی پروین» در واکنش به نوع بازی الان پرسپولیس

علی پروین: به دنبال لقب نبودم، عیدی یک ده هزار تومانی با امضای خودم می دهم

علی پروین: باشگاه پرسپولیس اول صندوق عقب ماشین من بود چون جایی نداشتیم

پرده‌برداری «علی پروین» از جام‌های قهرمانی پرسپولیس که در خانه اوست

علی پروین: دخترم عاشق بازی در سینماست ولی مخالفم؛ الان دوره بچه‌سالاری است

علی پروین: مخالف VAR هستم؛ به اینکه داور یک بازی را درمی‌آورد، اعتقاد ندارم

تاکتیک علی اصغری از زبان علی پروین

افزایش تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری در پاوه به 6 نفر

افزایش تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال در پاوه به 6 نفر

98 نفر بر اثر حوادث چهارشنبه‌سوری در کردستان مصدوم شدند

تصویر مرکز پژوهش‌های مجلس از اقتصاد/ رکود در کمین است

در آرزوی تحقق «حوّل حالنا»

ظرفیت‌های کانون در عرصه فرهنگ و اقتصاد متبلور شود

بازگشت 224 میلیارد ریال از پول های کلاهبرداری شده به حساب صاحبانشان

مصدومان چهارشنبه سوری در کرمانشاه به 54 نفر رسید

گزارش تصویری{مراسم تجلیل از ورزشکاران مدال آور کرمانشاه برگزار شد}

امهال 1000 میلیارد تومانی برای وام زلزله‌زدگان کرمانشاه

عیدانه بیمه دی برای بیمه‌گزاران

شمار مصدومان چهارشنبه آخر سال در کردستان به 117 نفر رسید

آزمایشگاه سیار کنترل کیفیت آب در کردستان افتتاح شد

پیگیر مشکلات بازنشستگان هستیم

اولویت 1404؛ سرمایه گذاری و رفع موانع آن است

داستانک/ جوجه و آسیب

نبض زندگی با این شعر زیبا!

راز صمیمیت محمد خدابنده‌لو با اوستون اورونوف از زبان خودش

دومین برد فرشته اقتداری در مسابقات هنگ‌کنگ

کری خوانی هاشم بیک زاده با محمد خدابنده‌لو سر استقلال و پرسپولیس

گل یا پوچ بازی کردن بازیکنان و پیشکسوتان پرسپولیس و استقلال با مجریان شب عیدی

یا الله، بسم الله، اسماعیل کارتال‌؛ شعار ویژه پرسپولیسی ها برای مرد ترکیه‌ای

تمرین امروز تیم ملی فوتبال ایران

ورود کادر فنی و بازیکنان تیم ملی به زمین شماره یک ورزشگاه آزادی

خداحافظی ملی پوش سابق ایتالیا از فوتبال