عصر کرد

آخرين مطالب

فرش قرمز منطقه آزاد انزلی پیش پای گردشگران سیاسی

فرش قرمز منطقه آزاد انزلی پیش پای گردشگران
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش ، سالهاست که اقتصاد حرف اول را می زند. اقتصاد به اندازه ای اهمیت یافته که تمامی بخشها از سیاست تا فرهنگ و اجتماع را به صورت مستقیم تحت تاثیر قرار می دهد. اما اقتصاد نیز در بخشهای گوناگونی تعریف می شود که هر کدام از اهمیت ویژه ای برخوردار است. کشورها به واسطه ظرفیت هایی که دارند، اقتصاد خود را در همان ظرفیت ها شکوفا می کنند و با درآمدی که از آن بخش بدست می آورند، دیگر نیازهای خود را تامین می کنند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
یکی از مهمترین ظرفیت های اقتصاد، صنعت گردشگری است. گردشگری به منابع خدادادی نیاز دارد و هر چقدر یک کشور از موقعیت جغرافیایی، پیشینه تاریخی، آثار باستانی، فرهنگ، صنایع دستی و… بیشتری برخوردار باشد، به همان نسبت در جذب گردشگر موفق تر خواهد بود.
با نگاهی به بهره گیری عاقلانه و هوشمندانه از صنعت گردشگری، متوجه می شویم که بسیاری از کشورها تنها با درآمد گردشگری اقتصاد کشورشان را مدیریت می کنند. ایران در بین کشورهایی که استعداد و ظرفیت گردشگری دارند، جایگاه و عملکرد قابل قبولی ندارد به نوعی که بر اساس آخرین پژوهش، ایران در بین 119 کشور جهان رتبه 73 را دارد در حالی که امارات با کمترین جاذبه گردشگری رتبه 18 و ترکیه با رتبه 29 بسیار بالاتر از ایران قرار دارند.
اعتراف به این همه ضعف نه تنها افتخار آمیز نیست، بلکه تحقیر کننده است، اما زمانی این تحقیر را بیشتر احساس می کنیم که بدانیم بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، ایران رتبه دهم جاذبه‌های باستانی و تاریخی و رتبه پنجم جاذبه‌های طبیعی را در جهان دارد و بدتر آنکه بدلیل تحریم ها و محدودیت ارزآوری، باید به گردشگری به ویژه گردشگری خارجی بیشتر اهمیت بدهیم.
به هر گوشه ایران که سفر کنیم، یکی از جاذبه های گردشگری به چشم می خورد، جاذبه هایی که بدلایل گوناگون نادیده گرفته شده یا از آنها استفاده مطلوب نشده است. هوشمندی و درایت حکم می کند که نه تنها از ظرفیت های موجود به بهترین نحو ممکن استفاده شود، بلکه ظرفیت های دیگری نیز به آن اضافه شود. بی شک ایجاد مناطق آزاد از هوشمندانه ترین اقدامات برای فعال کردن اقتصاد است. این مناطق در شرایط تحریم کنونی که با سخت ترین شرایط دست به گریبان هستیم، دوران شعب ابوطالب را تمرین می کنند تا پس از پایان تحریم و با استفاده از ظرفیت هایی که فعال می شوند، به اوج شکوفایی برسند.
همچنین بخوانید سرمایه روسها در تور منطقه آزاد انزلی اگرچه هر کدام از مناطق آزاد کشور ظرفیت های ویژه ای دارند، اما مدیریت نقش بسزایی در فعال شدن این ظرفیت ها و ایجاد ظرفیت های جدید دارد. با نگاهی به موقعیت جغرافیایی مناطق آزاد، منطقه آزاد انزلی از شرایط متفاوتی برخوردار است. کیش و قشم از پر هزینه ترین مناطق آزاد هستند که برای رفت و آمد به آنها باید هزینه سنگین بلیط هواپیما را متحمل شد، هزینه ای که برای بسیاری از خانواده ها غیر ممکن است. اما منطقه آزاد انزلی شرایط متفاوتی دارد با کمترین هزینه می توان به این منطقه سفر کرد و از جاذبه های فراوانی که دارد، بیشترین و بهترین بهره را برد.
اما گردشگر نیاز به توجه دارد و نه تنها باید نیازهای او را تامین کرد بلکه باید ظرفیت ها و جذابیت های جدید خلق کرد، رویکردی که نیاز به هماهنگی، برنامه ریزی، سرمایه گذاری و مدیریت به موقع و مناسب دارد.
بی شک مدیریت منطقه آزاد انزلی درک درستی نسبت به ظرفیت سازی و برنامه ریزی دارد و برای دستیابی به این شرایط، نشست های مکرر «ستاد هماهنگی گردشگری و خدمات سفر منطقه آزاد انزلی» را برگزار کرده که چهارمین نشست این ستاد با حضور اعضای این ستاد شامل معاونان و مدیران اجرایی سازمان و به ریاست مصطفی طاعتی مقدم رییس هیات‌مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی، برگزار شد.این نشست باهدف بررسی آخرین وضعیت اجرای مصوبات نشست های قبل برای بهبود کیفیت خدمات سفر و افزایش هماهنگی‌های حوزه‌های مرتبط برای میزبانی از گردشگران در نوروز 1404 برگزار شد.
برای آنکه به اهمیت منطقه آزاد انزلی در رونق اقتصادی پی ببریم، دیدگاههای سخنگوی این منطقه در تشریح عملکرد و آمار و ارقام ارایه شده می تواند راهگشا باشد. مهدی کاظمیان با اعلام اینکه منطقه آزاد انزلی مقصد نخست گردشگران در شمال کشور است گفت: در نیمه نخست 1403 آمار گردشگران ورودی به منطقه آزاد انزلی هشت میلیون و 620 هزار نفر بود که در هم‌سنجی با مدت مشابه سال گذشته 21 درصد افزایش دارد. سخنگوی منطقه آزاد انزلی از بازدید سه هزار و 9 گردشگر خارجی از منطقه آزاد انزلی در نیمه نخست سال خبر داد و گفت: این رقم نسبت به 776 گردشگر سال گذشته، 288 درصد رشد یافته است.
کاظمیان با اشاره به اجرای برنامه های گوناگون فرهنگی، گردشگری، اجتماعی، هنری و ورزشی در منطقه آزاد انزلی گفت: این برنامه ها در راستای تنوع بخشی به رویدادهای مرتبط با این حوزه برای جامعه هدف گردشگری انجام شده و یکی از مهمترین دلایل افزایش اقبال ورود گردشگران به منطقه آزاد انزلی بوده است. وی ادامه داد: میزبانی از مسابقات ورزشی در سطح ملی، بین المللی، نمایشگاه ها و برنامه‌های فرهنگی، هنری و مذهبی این منطقه را به کانون تجمع و گذران اوقات خوش خانواده‌ها تبدیل کرده است.
سخنگوی سازمان منطقه آزاد انزلی، تنوع بخشی به امکانات مناسب و زیرساخت ها را از دلایل رشد گردشگری در این منطقه اعلام کرد و افزود: در سالی که گذشت ظرفیت اقامتی این منطقه به 652 نفر تخت رسید در حالی که منطقه آزاد انزلی 2 هتل سه و 2 ستاره و چهار مرکز اقامتی دارد و اکنون مراحل تکمیل و احداث 2 هتل پنج ستاره و 2 ستاره در دست انجام است.
کاظمیان گفت: وجود یکی از بزرگترین طرح‌های ساحلی کشور با امکانات و تجهیزات تفریحی، ورزشی گوناگون، بزرگترین آکواریوم ایران، بوستان ها، مراکز تجاری و عرضه محصولات و صنایع دستی منطقه و استان از دیگر امکانات منطقه آزاد انزلی محسوب می شود که این‌ منطقه را به یکی از انتخاب های نخست گردشگران تبدیل کرده است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/973014/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاعرانه/ جان به تن تنها برای جان‌فشانی داشتن

3 اسطوره تنیس با درآمدهای نجومی

آغاز ثبت‌نام انتخابات فدراسیون‌ها در سامانه از 16 فروردین‌

علی‌نژاد: از ظرفیت نیروهای مسلح در ورزش استفاده می‌کنیم

علی‌نژاد، دبیرکل کمیته ملی المپیک: امضای این تفاهم‌نامه را به فال نیک می‌گیریم‌

کواچ: این فاجعه باورنکردنی است

امیر سرتیپ جمشید فولادی: قرار شد در رقابت‌های سیزم از حضور خبرنگاران استفاده کنیم

پرسپولیس تیمی با حضور سه مترجم!

رودریگز: انتخابم رئال بود چون افتخار را به پول ترجیح دادم

رافینیا به دنبال طلسم‌شکنی برابر اتلتیکو

اینتر برای طارمی نسخه عربستان را پیچید

28 هزار کردستانی در طرح زندگی با آیه‌ها شرکت کردند

مناسبت روز/ یکشنبه، 26 اسفند‌ماه

فرماندار بانه: اجرای طرح واردات مستقیم کالا در سیرانبند موجب افزایش درآمد مرزنشینان می‌شود

میوه شب عید از امروز در کردستان عرضه می‌شود

روابط ایران و ترکیه در دوره ترامپ چگونه خواهد بود؟/ چرا بعید است آنکارا به تهران در دور زدن تحریم‌ها کمک کند؟/ چشم‌انداز بازار املاک و اقتصاد ترکیه در سال 2025

شش روند مالی که شکل اقتصاد را در سال 2025 تغییر می‌دهند

ایرانی‌ها در شرق ترکیه چه می‌‌کنند؟

تولید هیوندایی و کیا در ایران

زمان قطعی برق کرمانشاه امروز 26 اسفند 1403

به ازای آزادی هر زندانی جرایم غیرعمد یک فرصت شغلی فراهم می کنیم

ساماندهی مرز پرویزخان اولویت شهرستان است

پیش‌بینی مهم بازار مسکن در سال 1404

رئیس اتلتیکو: VAR رویای ما را نابود کرد

فداکاری انگلیسی؛ واکر برای دله آلی ریش گرو گذاشت!

صلاح: توتی اسطوره و یکی از الگوهای من است

گاوی: امیدواریم فلیک برای مدت طولانی در بارسا بماند

امنیت در Roblox؛ نگاه دقیق‌تر به پشت صحنه محبوب‌ترین پلتفرم کودکان

آرین‌منش: موانع ساختاری و تحریم‌ها اجازه جهش تولید را نداد

معاون روابط کار وزیر:آخرین جزئیات نشست دستمزد/ دولت در حال میانجی‌گری است

دولت درباره دستمزد کارگران در حال میانجی‌گری است

خلاصه بازی التعاون 0 - الهلال 2

امباپه: با بیشتر گل زدن، از کریستیانو بهتر نمی‌شوم!

محل فعلی نمایشگاه دائمی سنندج تا اطلاع ثانوی بایستی تعطیل شود

شمارش معکوس برای اعلام رسمی دستمزد 1404

کونسیسائو: شادی گلم به خاطر پسرم نبود

پرسپولیس با ورزشگاه آزادی تمدید کرد

حسن یزدانی: هدفم طلای المپیک 2028 است

باوجود امباپه و کورتوا نمی‌توان رئال را شکست داد

ناراحتی کورتوا؛ لالیگا به ما بی‌احترامی می‌کند!

روحانی حامی قانون حجاب: اگر خاک مقدس است پس چرا آن را می فروشید؟/ یک مطرب گری هم در آورده اند به اسم سرود ملی؛ می گویند مقدس است؛ این چه مقدسی دارد؟

تبدیل مستقیم سلول‌های پوست به سلول‌های مغزی در پیشرفتی چشمگیر

خلاصه بازی ویارئال 1 - رئال مادرید 2

پیروزی رئال با درخشش امباپه

معرفی قهرمان لیگ حرفه‌ای بسکتبال در بازی سوم

حسن یزدانی: دلیل شکست کشتی‌گیران ایران در ثانیه‌های آخر مشکل روحی و روانی است

واکنش حسن یزدانی به کتک‌کاری و بزن‌بزن با «کامران قاسمپور» در اردو!

روایت حسن یزدانی از عکسِ نشان دادن عدد «4 و 2» با انگشت که جنجالی شد

حسن یزدانی از دلایل ارادتش به حضرت علی(ع) می‌گوید

هشدار یک پژوهشگر درباره فعالیت گسل‌های تهران؛ خطرناک‌ترین گسل های تهران را بشناسید