عصر کرد

آخرين مطالب

قاچاق پوشاک تیر چندشعبه بر پیکر اقتصاد اقتصادی

قاچاق پوشاک تیر چندشعبه بر پیکر اقتصاد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - صنعت منسوجات و پوشاک ازجمله صنایع مادر و صنایع پایه است که زمینه حرکت و پویایی در سایر بخش‌های اقتصادی و اجتماعی و حتی فرهنگی را نیز ایجاد می‌کند. این صنعت ازجمله پررونق‌ترین صنایع در کشورهای مختلف محسوب می‌شود؛ صنعتی که به‌دلیل اینکه مشاغل مختلف و متعددی ایجاد می‌کند و شکوفایی و رونق اقتصادی را به همراه دارد و موجب رشد تولید و اشتغال ‌می‌شود، همواره جزو صنایع مهم و اساسی هر کشوری محسوب می‌شود؛ از این‌رو کشورهایی که در حوزه تولید پوشاک سرمایه‌گذاری داشته‌اند از اقتصاد پویا و توأمان با آن از تولید و صادرات موفقی نیز برخوردارند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
متأسفانه کشور ما با وجود دارا بودن پتانسیل و ظرفیت‌های موجود در این عرصه چندان موفق ظاهر نشده است؛ به‌گونه‌ای که در این حوزه شاهد وجود خلأها و کمبودهایی هستیم که این کمبودها و خلأ‌ها متأسفانه توسط قاچاقچیان لباس، پوشاک و پارچه و منسوجات تامین می‌شود. وجود منسوجات قاچاق علاوه بر اینکه زمینه ناترازی را در حوزه‌های مختلف اقتصادی ایجاد می‌کند، با مشکلات اقتصادی‌ای که با خود همراه دارد، چالش‌ها و مشکلات فرهنگی و اجتماعی را نیز به دنبال می‌آورد؛ چراکه اشباع بازار از لباس‌های زاپ‌دار و با علائم و نشانه‌های فرهنگ‌های سایر ملل و برخی موضوعات که با فرهنگ و اعتقادات ما همخوانی و تناسبی ندارد به‌طور حتم تناسخ و خودباختگی فرهنگی یک کشور را فراهم می‌سازد.
نباید فراموش کنیم که کالای قاچاق غالبا کالایی بنجل و فاقد استاندارد و کیفیت لازم است که مشکلات خاص خود را به همراه دارد که از این قاعده منسوجات قاچاق هم مستثنا نیست؛ چراکه پارچه‌هایی که به‌صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند به‌دلیل عدم‌کیفیت و مرغوبیت لازم، مشکلات متعدد پوستی و... را برای مصرف‌کنندگان خود به همراه می‌آورند؛ از این‌رو منسوجات و لباس و پوشاک قاچاق توأمان با خود مشکلات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... را به همراه دارند که مقابله و مبارزه با ورود البسه، پوشاک و پارچه قاچاق در حقیقت دفاع از سلامت، امنیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی یک جامعه است.
مقابله با این پدیده شوم از اهمیت بالا و زیادی برخوردار است و از اولویت‌های جدی و اصلی پلیس امنیت اقتصادی است و بر همین اساس در سال‌جاری حدود 3هزار و 300نفر از سوداگران اقتصادی که در زمینه قاچاق منسوجات و همچنین قاچاق کیف و کفش فعالیت داشتند، مورد پیگرد قانونی قرار گرفتند و حدود 2هزار و 668میلیارد تومان منسوجات و کیف و کفش قاچاق از آنان کشف و تحویل مراجع ذیربط شد.
مقابله با پارچه و منسوجات قاچاق در حقیقت به منزله دفاع از تولید، اشتغال، خودکفایی، استقلال اقتصادی و... است و فرهنگ نه به کالای قاچاق، باید در همه ارکان و طبقات اجتماعی نهادینه شود؛ چراکه عدم‌استقبال و خرید کالای قاچاق در سطح عرضه نقش و سهم عمده‌ای در مقابله با پدیده قاچاق دارد؛ از این‌رو علاوه بر اینکه همه باید خود را در فراگیر شدن و تعمیم این مهم سهیم بدانند، همه دغدغه‌مندان به رونق و شکوفایی اقتصادی کشور می‌توانند با اخبار و اطلاعات خود پلیس امنیت اقتصادی را در مقابله همه‌جانبه با همه مصادیق قاچاق و کالای قاچاق مدد برسانند.
همچنین ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی با شماره تلفن 096300به‌طور شبانه‌روزی آماده دریافت اخبار و اطلاعات و گزارش هموطنان درخصوص کالای قاچاق و قاچاق کالاست و همه باید با همکاری و هم‌افزایی با اقدامات ایجابی و سلبی در رشد و شکوفایی کشورمان شریک و سهیم باشیم.
در سال‌جاری حدود 3هزار و 300نفر از سوداگران اقتصادی که در زمینه قاچاق منسوجات و همچنین قاچاق کیف و کفش فعالیت داشتند، مورد پیگرد قانونی قرار گرفتند و حدود 2هزار و 668میلیارد تومان منسوجات و کیف و کفش قاچاق از آنان کشف و تحویل مراجع ذیربط شد.
کد خبر 932459 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها پلیس امنیت قاچاق حوادث ایران

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/973011/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خیابان صاحب روضات دوطرفه شد

شمار مصدومان چهارشنبه‌سوری در کردستان به 148 نفر رسید

حواشی تمام نشدنی هبه زمین به قهرمان المپیک تکواندو

دوز پایین نیکوتین می‌تواند سرعت پیری مغز را کم کند

پایان روند نزولی نقدینگی؛ زنگ خطر تورم به صدا در آمد؟+ نمودار

بیژن بنفشه خواه در پشت صحنه یک کار+ عکس

ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد قصرشیرین

وقتی «علی پروینِ» 15 ساله زانوهایش را در حرم امام رضا(ع) بیمه کرد

جمله ناراحت‌کننده علی پروین: 78 سالمه و حس می‌کنم یواش یواش باید غزل را بخوانم

علی پروین: انتخابم برای دروازه‌بان اول ناصر حجازی است و بعد عابدزاده

131 کردستانی در چهارشنبه‌سوری آسیب دیدند/قطع عضو 3نفر

پیشنهاد الحاق مرز خسروی به منطقه آزاد قصرشیرین

آبگوشت خوردن علی پروین در برنامه زنده

«فوتبال علی‌اصغری» و پرتاب اوت بلند؟

احتمال بازگشت نویر به آلمان برای جام جهانی 2026!

تمجید سرمربی قطر از عفیف؛ او لیونل مسی ما است!

واکنش نویدکیا به عدم انتقال به پرسپولیس و استقلال

واکنش عجیب نویدکیا به زندگی شخصی ژوزه مورایس!

111 نفر مصدوم چهارشنبه سوری در کرمانشاه

نمایشگاه کتاب چقدر برای دولت آب خورد؟

فوتبالیست های امروز سوسول شدند؟ علی پروین پاسخ می دهد

علی پروین و آهنگ خاطره انگیز پرسپولیس خسته

سر تکان دادن و افسوس «علی پروین» در واکنش به نوع بازی الان پرسپولیس

علی پروین: به دنبال لقب نبودم، عیدی یک ده هزار تومانی با امضای خودم می دهم

علی پروین: باشگاه پرسپولیس اول صندوق عقب ماشین من بود چون جایی نداشتیم

پرده‌برداری «علی پروین» از جام‌های قهرمانی پرسپولیس که در خانه اوست

علی پروین: دخترم عاشق بازی در سینماست ولی مخالفم؛ الان دوره بچه‌سالاری است

علی پروین: مخالف VAR هستم؛ به اینکه داور یک بازی را درمی‌آورد، اعتقاد ندارم

تاکتیک علی اصغری از زبان علی پروین

افزایش تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری در پاوه به 6 نفر

افزایش تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال در پاوه به 6 نفر

98 نفر بر اثر حوادث چهارشنبه‌سوری در کردستان مصدوم شدند

تصویر مرکز پژوهش‌های مجلس از اقتصاد/ رکود در کمین است

در آرزوی تحقق «حوّل حالنا»

ظرفیت‌های کانون در عرصه فرهنگ و اقتصاد متبلور شود

بازگشت 224 میلیارد ریال از پول های کلاهبرداری شده به حساب صاحبانشان

مصدومان چهارشنبه سوری در کرمانشاه به 54 نفر رسید

گزارش تصویری{مراسم تجلیل از ورزشکاران مدال آور کرمانشاه برگزار شد}

امهال 1000 میلیارد تومانی برای وام زلزله‌زدگان کرمانشاه

عیدانه بیمه دی برای بیمه‌گزاران

شمار مصدومان چهارشنبه آخر سال در کردستان به 117 نفر رسید

آزمایشگاه سیار کنترل کیفیت آب در کردستان افتتاح شد

پیگیر مشکلات بازنشستگان هستیم

اولویت 1404؛ سرمایه گذاری و رفع موانع آن است

داستانک/ جوجه و آسیب

نبض زندگی با این شعر زیبا!

راز صمیمیت محمد خدابنده‌لو با اوستون اورونوف از زبان خودش

دومین برد فرشته اقتداری در مسابقات هنگ‌کنگ

کری خوانی هاشم بیک زاده با محمد خدابنده‌لو سر استقلال و پرسپولیس

گل یا پوچ بازی کردن بازیکنان و پیشکسوتان پرسپولیس و استقلال با مجریان شب عیدی