پیش بینی آب و هوای کردستان فردا چهارشنبه 22 اسفند 1403
اجتماعی و فرهنگی
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از ایرنا، ریحان امیدی راد اظهار کرد: براساس پیش بینی نقشههای هواشناسی و پیرو هشدار سطح زرد شماره، 49 طی امروز و فردا شرایط برای وقوع رگبار پراکنده برف و باران و رعد و برق(عمدتا باران) در سطح استان بویژه در بخشهای جنوبی و شرقی(شهرستانهای کامیاران، قروه، دهگلان و سنندج) وجود دارد.
وی با بیان اینکه برای امروز و فردا وزش باد، مه و کاهش دید و در ارتفاعات بارش برف پیشبینی می شود، گفت: همچنین آبگرفتگی موقت معابر و سیلابی شدن مسیل ها در این مدت دور از انتظار نیست.
کارشناس پیشبینی هواشناسی کردستان اضافه کرد: همچنین با در نظر گرفتن بارش باران و افزایش دمای میانگین در نواحی دارای پوشش برف استان، احتمال رخداد بهمن وجود دارد. پیش بینی آب و هوای فارس برای فردا سه شنبه 30 بهمن 1403 بخوانید
وی با بیان اینکه در شبانه روز گذشته کامیاران و دهگلان هر کدام با 24 میلی متر بیشترین بارندگی را داشته اند، گفت: از روز چهارشنبه تا جمعه وضعیت جوی نسبتا پایدار است و به جز مه آلود بودن هوا در پاره ای از نقاظ پدیده دیگری نخواهیم داشت.

-
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۹:۰۴
-
۱۱ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/971979/