عصر کرد

آخرين مطالب

توسط فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت گرفت؛

اعلام برنامه‌های مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در هفته بزرگداشت شهدا بنیاد شهید و امور ایثارگران

اعلام برنامه‌های مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در هفته بزرگداشت شهدا
  بزرگنمايي:

عصر کرد - فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برنامه‌های هفته بزرگداشت شهدا را تشریح کرد.

سرهنگ فریبرز خزایی، فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفت‌وگو با خبرنگار «ایثار» گفت: شهادت عزتی ابدی و شهدا مشعل داران پیروزی استقلال و آزادی کشور هستند که جان عزیزشان را برای عزت و سربلندی ایران اسلامی و در طبق اخلاص نهادند.
وی افزود: جامعه‌ای که فرهنگ ایثار و شهادت را فرهنگ اصلی خود بداند و در مسیر اهداف و آرمان‌های شهدا حرکت کند در مسیر تعالی و عزت قرار خواهد گرفت.
سرهنگ خزایی در ادامه سخنانش اقدامات و برنامه‌های مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران را به مناسبت گرامیداشت هفته شهید تشریح کرده و گفت: این مرکز در این ایام برنامه‌های متنوعی در دست اجرا دارد که اهم آنها عبارتند از پویش «ضیافت کریمانه احسان و همدلی» به‌منظور تهیه و تامین بسته‌های کمک معیشت و نیز جمع‌آوری پوشاک برای مناطق محروم، برگزاری نشست‌های تبیینی و بصیرتی به مناسبت ماه مبارک رمضان و بزرگداشت هفته شهید در پایگاه‌های مقاومت بسیج ستادی، استانی و سازمان‌های وابسته و همچنین برگزاری ششمین جشنواره قرآن کریم مزین به نام شهید مدافع حرم «شهید حمیدرضا اسداللهی» قاری و پژوهشگر قرآن کریم، برای همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران سراسر کشور، خانواده ها و فرزندان محترم آن‌ها.
وی اضافه کرد: دیدار از خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر از سوی پایگاه‌های مقاومت بسیج ستادی، استانی و سازمان‌های وابسته، برگزاری جلسات جزء خوانی قرآن کریم هر روز پس از اقامه نماز ظهر و عصر، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی از سوی پایگاه‌های مقاومت بسیج تابعه، برگزاری کارگاه راهکارهای طب سنتی در ماه مبارک رمضان توسط پایگاه بسیج دانشگاه شاهد، برگزاری نشست‌های جهاد تبیین با موضوع ایثار و شهادت و نیز برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی از وصایای شهدا و غبار روبی و عطر افشانی گلزار مطهر شهدا از دیگر برنامه‌هاست.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار کرد: ششمین جشنواره قرآن و عترت ویژه کارکنان و خانواده‌های محترمشان با محوریت «سوره مبارکه لقمان مزین» به نام شهید مدافع حرم حمیدرضا اسداللهی در ماه مبارک رمضان، ماه بهار قرآن و هم‌زمان با هفته و روز شهید همچون روال سال‌های گذشته به ادارات و سازمان‌های ستادی و ادارات کل استانها ابلاغ شد.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را تقویت انس و تدبر قرآن در بین کارکنان و خانواده‌های آنان عنوان کرده و افزود: باید سبک زندگی قرآنی را در بین خانواده‌ها تثبیت و تکثیر کرد و نگاه را بر مبنای توسعه و تعمیق فرهنگ قرآن در بین کارکنان و خانواده‌ها ترویج و سامان داد و لذا برگزاری مسابقات قرآنی برکات زیادی دارد و تدبر در آیات الهی می‌تواند ما را در راه سعادت رهنمون سازد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/971177/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کتاب «چمدان‌های باز» به چاپ پنجم رسید

خواهم آن عشق که هستی ز سرِ ما ببَرد

خط‌ و نشان آیندهوون برای آرسنال: انتقام می‌گیریم

سرمربی التعاون: تراکتور را با زبان روزه بردیم

تلفات حذف کردن لیورپول؛ مارکینیوش محروم شد

کین: شکست لورکوزن نشان می‌دهد که ما چقدر خوب هستیم

خط و نشان ژسوس برای مدعیان: الهلال قهرمانی می‌خواهد

سالم الدوساری، سومین گلزن برتر تاریخ آسیا

تغییرات گسترده مدیریتی در فولاد

برگزاری مراسم تجلیل از مدال‌آوران تیراندازی با کمان

یامال: این بهترین گلی بود که برای بارسا زدم

اسبقیان: دنیامالی به کمتر از مدال طلا قانع نیست!

سخنرانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد: همگان در برابر خون شهدا مسئولیت دارند

پیام سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان به مناسبت سالروز 22 اسفند

لینک نظرسنجی برنامه‌های هفته بزرگداشت شهدا منتشر شد

430 نفر بر اثر حوادث رانندگی در کردستان جان‌باختند

خاموشی‌های برق در کردستان پایان یافت

داستان ضرب المثل " از آن ور بام افتادن "

دکلمه خوانی زیبا با صدای خسرو شکیبایی

استقلال به دنبال مربی خارجی برای گلرها

برنامه دور یک‌چهارم نهایی لیگ نخبگان آسیا

افشاگری نصیرزاده از دلیل درگیری رسانه‌ای با یحیی گل‌محمدی

دوناروما: طوری رفتار کردند انگار من مقصر بودم!

مدیر یونایتد: با آموریم به ورزشگاه جدید می‌رویم!

کمپانی: بی‌صبرانه منتظر رویارویی با اینتر هستم

واکنش‌ها به غیبت لئو؛ افت فاحش محبوبیت مسی

اولتیماتوم ناگلزمان به ستاره بایرن

رکورد جدید کین؛ بهترین ستاره انگلیسی سی ال!

خبیری جانشین نصیرزاده در باشگاه فولاد شد

اینفوگرافی/ پیرترین و جوان‌ترین استان‌های کشور

گره‌گشایی از درهم‌تنیدگی کوانتومی با کمک فرمول‌های جدید

انتصاب مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران

پیرترین و جوان‌ترین استان‌های کشور

«نظامی گنجوی» شاعر عشق، حکمت و جاودانگی در ادبیات فارسی

گفتگوی خبرنگاران با فرید صفایی‌فرد سرمربی فرد البرز در پایان بازی

صحبت‌های دو لژیونر هندبال ایران در مورد تیم ملی

عادلی، دروازه‌بان نیکاپارس چالوس: روز به روز می‌جنگم تا جایگاه اصلی‌ام را پس بگیریم

گفتگوی خبرنگاران با علی میرزابیگی، مدیر ورزشی تیم فرد البرز در پایان بازی

محسن بنگر سرمربی تیم نیکا پارس چالوس: برای مربیگری در لیگ برتر باید پارتی داشته باشید

قضاوت کاظمی در مسابقات مقدماتی جام ملت های 2027 آسیا

پرسپولیس با یک غایب مقابل ملوان

عثمان دمبله به راحتی آلیسون را فریب داد!

بانوی ایرانی رقابت های روئینگ قهرمانی جهان را قضاوت می کند

کامبک جنجالی طارمی در اینتر با شگرد قدیمی

سهمیه چهارم فوتبال ایران نابود شد

اگر جراحی دارید، پایان هفته زیر تیغ نروید!

صعود الهلال و الاهلی به یک‌چهارم نهایی لیگ نخبگان

اینتر - بایرن در یک‌چهارم/ پاری‌سن‌ژرمن، لیورپول را حذف کرد

بارسلونا برد و بی‌حرف و حدیث صعود کرد

فیلم کامل ضربات پنالتی التعاون 2 (0) _ (0) 2 تراکتور