عصر کرد

آخرين مطالب

آغاز طرح ضیافت الهی در بقاع متبرکه و امامزادگان کردستان اجتماعی

آغاز طرح ضیافت الهی در بقاع متبرکه و امامزادگان کردستان
  بزرگنمايي:

عصر کرد - صدا و سیما / طرح ضیافت الهی همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و بهار قرآن در بقاع متبرکه و امامزادگان شاخص استان آغاز شد.
حجت الاسلام محمد کاروند،مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان اظهار کرد: طرح ضیافت الهی هر سال در ماه مبارک رمضان و در راستای تقویت باورها، اعتقادات و ایجاد فضای معنوی در جامعه و بهره گیری از ظرفیت این ماه معنوی در امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص استان اجرا می‌شود.
حجت الاسلام محمد کاروند با بیان اینکه ضیافت الهی تا عید فطر ادامه دارد، گفت: امامزاده پیرعمر و امامزاده هاجر خاتون در سنندج، آیت الله شیخ فاضل گروس، امامزادگان عبدالله، اسماعیل و محمد و امامزاده حمزه عرب دربیجار، هاجر و سارا و امامزاده سید جلال الدین مشهور به بابا گرگر در قروه از جمله بقاع و امامزادگان میزبان این طرح هستند.
وی پویش قرار دوازدهم را از برنامه‌های این طرح اعلام کرد و گفت: در قالب این پویش و با استفاده از ظرفیت خیرین و بقاع متبرکه بسته‌های معیشتی تهیه و بین نیازمندان توزیع می‌شود که امروز همزمان با آغاز طرح، بیش از هزار سبد کالا در مناطق مختلف استان توزیع شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان با اشاره به اینکه اعزام مبلغ به مناطق مختلف استان از دیگر برنامه‌هایی است که در قالب این طرح اجرا می‌شود، افزود: براین اساس امسال بیش از 100 مبلغ بومی و غیر بومی در مناطق مختلف استان در ایام رمضان و نوروز به تبلیغ و ارشاد مردم می‌پردازند.
حجت الاسلام کاروند برپایی مسابقات قرآنی، جلسات تفسیر قرآن با حضور مفسر کشوری، محافل جزء خوانی و انس با قرآن با دعوت از قاریان برجسته در اماکن متبرکه و مساجد شاخص استان را از دیگر برنامه‌های این طرح رمضانی اعلام کرد.
وی یادآور شد: برگزاری رویداد "خدیجه مادر امت" در نهم رمضان، "جشن میلاد امام حسن" و ویژه برنامه‌های "شب قدر و شهادت امام علی (ع) " از دیگر برنامه‌های شاخص این طرح در استان است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان در ادامه با اشاره به اجرای طرح آرامش بهاری از 28 اسفند جاری تا 15 فروردین سال آینده، اظهار کرد: با توجه به حجم بالای سفر‌های نوروزی و حضور گسترده زائران در امامزادگان، برنامه‌ریزی‌های ما به‌گونه‌ای است که اجرای پروژه‌های عمرانی تداخلی با برنامه‌های مذهبی، به‌ویژه شب‌های قدر و مراسم تحویل سال نداشته باشد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/969878/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وعده‌های نظری جویباری به هواداران استقلال: بهترین ها را جذب خواهم کرد

رونمایی نظری جویباری از قراردادهای عجیب استقلال با برخی بازیکنان در نقل و انتقالات تابستانی

رقص کُردی(هه لپه رکی) هواداران کُرد استقلال در ورزشگاه آزادی پیش از شروع بازی استقلال - النصر

روایت نظری جویباری از فسخ ناگهانی موسیمانه

توضیحات کامل نظری جویباری درباره عدم توافق با ماتزاری

نظری جویباری : در فوتبال ایران فقط همین دو برادر داور هستند که هم رفت و هم برگشت دربی را داوری کنند؟

کنایه محمدحسین میثاقی به فرشید سمیعی مدیرعامل سابق استقلال

صحبت‌های محسن حکیم درباره صحنه مشکوک به آفساید پنالتی روی علیپور

کارشناسی داوری دیدار جنجالی پرسپولیس - استقلال

بررسی صحنه مشکوک به پنالتی روی محمدرضا آزادی با نظری جویباری

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - سپاهان

محمدحسین میثاقی: محمدرضا آزادی در این فوتبال باید بیشتر فعالیت داشته باشد

دربی جذاب پرسپولیس - استقلال از نمایی متفاوت

گل‌های دیدار الوصل 1 -1 السد

تشکر علی نظری جویباری از هواداران استقلال

مدیرکل بنیاد مازندران بر ارائه خدمات شایسته به جامعه ایثارگری تأکید کرد

شبکه کتاب در قالب یک پلتفرم اعلام وجود کرد

کنایه بوژوویچ به پیام حیدری؛ داوری بازی با النصر از بازی دربی خیلی بهتر بود

مرادمند: هواداران سنگ‌تمام گذاشتند

رامین رضاییان: گل علیپور در دربی آفساید بود

نوازی: داوری عالی بود و دو تیم خوب بازی کردند

ستاره هلندی تا 2030 در میلان ماندگار شد

درخواست کوجو از مانه برای دریافت پیراهن بعد از پایان بازی

محمدحسین میثاقی: شور هواداران استقلال، به بازیکنان منتقل شده بود

خوش و بش ماشاریپوف بازیکن ازبکستانی فعلی استقلال با همبازیان سابقش در باشگاه النصر عربستان

کنایه محمدحسین میثاقی به استوری یکی از بازیگران مطرح تلویزیون و سینما درباره علی‌علیپور

سرد کردن بازیکنان تیم النصر عربستان پس از پایان بازی استقلال - النصر

چاقی در مغز آغاز می‌شود

فیلم کوتاه «دعا» راهی جشنواره‌ها می‌شود

جشنواره بزرگ قرآنی در سنندج برگزار می‌شود

به جز غم عشق چه هنر دارد عشق!

تعطیلی یک‌هفته‌ای کتابخانه ملی

جوان آلمانی رکورد ویژه زلاتان را شکست!‏

کمپین 10 هزار نفره قزوینی‌ها برای بازی مرگ و زندگی

واکنش پیولی به درخشش حسینی

روزبه چشمی: دم هواداران گرم ولی نتیجه آن چیزی که باید باشد نبود

کوین یامگا و مهرداد محمدی با یکدیگر از ورزشگاه خارج شدند

پیولی ریکاوری را از استادیوم آزادی شروع کرد

استقلال با غیرت؛ تشویق روزبه چشمی و حسین حسینی توسط هواداران

پیشنهاد پاشازاده برای تغییر پست حردانی

عملکرد استقلال و سایر تیم‌های ایرانی، مقابل تیم‌های عربستانی

حسینی: دوست داشتم عملکرد خوبم با برد همراه باشد

جشن 75 هزار نفری استقلال نیمه تمام ماند؛ تکلیف صعود در عربستان

صدور هشدار زرد هواشناسی برای کرمانشاه

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

سخنان جالب دکتر کاکاوند در مورد دل شکسته

کواچ: دورتموند باید خیلی بیشتر از این پیشرفت کند

افزایش احتمال غیبت اورونوف برابر چادرملو اردکان

حضور کوین یامگا در ورزشگاه آزادی، برای تماشای دیدار استقلال و النصر

خلیلی - بادامکی؛ در نزدیک‌ترین زاویه علیه شایعات