عصر کرد

آخرين مطالب

پیش‌بینی‌های نگران‌کننده از دستمزد 1404/ چرا کارگران در شوک‌اند؟ سیاسی

پیش‌بینی‌های نگران‌کننده از دستمزد 1404/ چرا کارگران در شوک‌اند؟
  بزرگنمايي:

عصر کرد - بازدید:252
از سال 1397 تا کنون، نرخ تورم در ایران به طور مداوم افزایش یافته است، در حالی که حقوق و دستمزد کارگران به اندازه رشد تورم افزایش نیافته است. برخی تحلیلگران بر این باورند که حداقل حقوق کارگران باید 30 درصد افزایش یابد، در حالی که گروهی دیگر بر این عقیده‌اند که این رقم حتی باید 2 یا 3 برابر شود.
به گزارش صدآنلاین، میثم ظهوریان، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، در دی‌ماه گذشته اشاره کرد که در زمان رأی اعتماد به وزیر جدید کار، وعده داده شده بود که حداقل در سال اول وزارت، حقوق کارگران با توجه به تورم رسمی افزایش یابد. با این حال، هنوز در نیمه بهمن‌ماه هیچ خبری از تحقق این وعده نیست.
مهدی پازوکی، اقتصاددان، در این زمینه گفت: «مشکل اصلی اقتصاد ایران، بی‌ثباتی است. تورم فزاینده به بی‌ثباتی اقتصادی دامن می‌زند و این امر مشکلاتی چون عدم تناسب حقوق کارگران با هزینه‌ها را به وجود می‌آورد. اگر دولت بتواند نرخ تورم را به یک عدد منطقی برساند، نیاز به افزایش حقوق‌ها نخواهد بود.»
وی افزود: «در کشورهای توسعه‌یافته، وقتی تورم زیر 2 درصد است، حقوق‌ها افزایش نمی‌یابند زیرا تمرکز اصلی بر کنترل تورم است. یکی از دلایل حمایت من از ارتباط با غرب و اتحادیه اروپا، این است که این نوع روابط به کاهش «انتظارات تورمی» کمک می‌کند. در زمان آقای روحانی، پس از پذیرش مذاکرات برجام، توانستیم تورم را تک‌رقمی کنیم، اما پس از خروج ترامپ از برجام، تورم دوباره بالا رفت.»
پازوکی ادامه داد: «اگر به دنبال احقاق حقوق کارگران و رسیدن به حقوق مناسب برای آنان هستیم، باید تلاش کنیم تا تورم را مهار کنیم. اقتصاد ما با عدم تعادل مواجه است. در صورت ایجاد عدم تعادل در یک بازار، سایر بازارها نیز متاثر خواهند شد. همچنین، سیاست‌های اقتصاد دستوری که در علم اقتصاد به شکست می‌انجامد، یکی از مشکلات اصلی ما است.»
وی همچنین تأکید کرد: «باید قدرت خرید کارگران و حقوق‌بگیران به سرعت اصلاح شود و یکی از راه‌های آن کاهش هزینه‌های غیرضروری دولت است. بودجه کشور شامل هزینه‌هایی است که الزامی نیستند و حتی ممکن است بی‌فایده باشند. دولت با حذف این هزینه‌های اضافی می‌تواند شرایطی را برای بهبود وضعیت کارگران و حمایت از آنان فراهم کند.»
پازوکی در ادامه گفت: «مخارج دولت نباید از رشد حقوق کارگران و کارمندان بیشتر باشد. ما نیاز به برنامه‌ریزی‌های جدید داریم و باید اصلاحات ساختاری وسیع انجام دهیم. همچنین، باید انضباط پولی و اصلاحات در سیستم بانکداری کشور را جدی بگیریم. تا زمانی که این تغییرات صورت نگیرد، شاهد تغییرات چشمگیر در حقوق کارگران نخواهیم بود.»

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/963850/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زن بلاگر صحنه‌سازی کرد؛ اعتراف به قتل پس از 10 ماه!

استیضاح وزیر اقتصاد به صلاح کشور نیست

اختلاف بانک مرکزی و وزارت اقتصاد، عامل به هم ریختگی بازار ارز است؟

معجزه‌ نجات راننده سواری بعد از سقوط به دره + فیلم

طبق فرموده رهبر معظم انقلاب؛ مذاکره با آمریکا بی‌فایده است

افزایش 30 درصدی حقوق کارگران؛ شایعه یا واقعیت؟

چرا آیفون های قدیمی باارزش شده اند؟

خبری از پدیده سپاهان در اروپا نیست!

ادارات کرمانشاه چهارشنبه تعطیل است

فرار امباپه و شوت فنی او که به تیرک دروازه سیتی برخورد کرد

شوت هالند در ابتدای نیمه دوم که به تیرک دروازه رئال مادرید برخورد کرد

فرصت 45 روزه به پرسپولیس برای فرار از پنجره بسته!

پنالتی و مصدومیت فودن؛ منچسترسیتی 1-1 رئال مادرید

گل دوم منچسترسیتی به رئال مادرید توسط هالند؛ منچسترسیتی 2 -1 رئال مادرید

گل دوم یوونتوس توسط امبانگولا در دقیقه 82؛ یوونتوس 2 - آیندهوون 1

گل سوم دورتموند به اسپورتینگ توسط ادیمی در دقیقه 82؛ دورتموند 3 - 0 اسپورتینگ

گل دوم رئال مادرید به منچسترسیتی توسط براهیم دیاز

گل سوم رئال مادرید به منچسترسیتی توسط جود بلینگام

بازگشت تماشایی رئال مقابل سیتی در 6 دقیقه

برخورد هالند با داور؛ منچسترسیتی 1-0 رئال مادرید

شوت خطرناک والورده و کرنری که دیده نشد؛ منچسترسیتی 1-0 رئال مادرید

امباپه قدر این موقعیت را ندانست؛ منچسترسیتی 1-0 رئال مادرید

مشکل جدی پپ؛ گریلیش مصدوم شد!

برخورد شوت هالند به تیر دروازه رئال مادرید

خرید خبرساز استقلال و آخرین شانس‌ها

ضربه سر بلینگام از کنار دروازه منچسترسیتی به بیرون رفت

گل اول رئال مادرید توسط امباپه در دقیقه 60؛ منچسترسیتی 1 - رئال مادرید 1

گل اول دورتموند توسط گیراسی در دقیقه 60؛ اسپورتینگ 0 - دورتموند 1

گل دوم دورتموند توسط پاسکال گروس در دقیقه 68؛ اسپورتینگ 0 - دورتموند 2

پایان عصر انسان؛ پساانسان‌ها در راهند!/ویدیو

تورم چین شتاب گرفت

بارش‌های زمستانی از فردا در کرمانشاه آغاز می‌شود

ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه چهارشنبه تعطیل شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پرتره میرزاده عشقی در نمایشنامه «قرن بیستم»

خواندن غزلی زیبا از استاد کاکاوند

مولانا چقدر قشنگ با خدا حرف میزنه

ای دل غمدیده، حالت بِه شود

انتقام علی بیرو از بازیکن موردعلاقه پرسپولیس!

گل سوم پاری سن ژرمن توسط دمبله در دقیقه 66؛ برست 0-3 پاری‌سن‌ژرمن

کپی پیولی در النصر از روی دست آنچلوتی

کری سیتیزن‌ها برای ستاره برزیلی رئال

ضربه امباپه را ادرسون به زیبایی مهار کرد؛منچسترسیتی 0-0 رئال مادرید

فرصت عالی گلزنی برای رئال مادرید که ضربه مندی در مقابل دروازه با بلاک عالی آکه راهی به دروازه نیافت

گل اول منچسترسیتی به رئال مادرید توسط ارلینگ هالند در دقیقه 19

ضربه دیدنی وینیسیوس به شکل خطرناکی به تیرک دروازه منچسترسیتی برخورد کرد

اسکوچیچ: حریف می‌خواست ما را به حاشیه ببرد؛ راضی نیستم!

شکست پرسپولیس در پرونده پریرا

سپاهان - پرسپولیس فقط با حضور تماشاگران مرد

پارگی رباط صلیبی دو بازیکن بنفیکا در عرض 3 دقیقه!

قالیباف: تفرقه‌افکنان، مرتکب حرام سیاسی می‌شوند