عصر کرد

آخرين مطالب

انقلاب نه تنها یک تحول سیاسی، بلکه یک حرکت بزرگ برای ساخت کشوری مستقل و پیشرفته بود سیاسی

انقلاب نه تنها یک تحول سیاسی، بلکه یک حرکت بزرگ برای ساخت کشوری مستقل و پیشرفته بود
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، ماموستا ملااحمد مبارکشاهی امروز در جمع حاضرین در راهپیمایی 22 بهمن در شهر نودشه در سخنانی اظهار داشت: سلام و درود بر همه عزیزان حاضر، امروز در آستانه سالگرد انقلاب اسلامی ایران، باید به دستاوردهای عظیم کشور در طول این چهار دهه و همچنین چالش‌های پیش روی آن نگاهی عمیق‌تر داشته باشیم.
انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) در 22 بهمن 1357، یک انقلاب بزرگ در تاریخ ایران و جهان بود که مسیر جدیدی را برای کشور ما رقم زد.
امام جمعه شهر نودشه گفت: در این سخنرانی، قصد داریم نگاهی داشته باشیم به آنچه که در این سال‌ها به دست آورده‌ایم و همچنین مشکلات و چالش‌هایی که با آن روبرو هستیم.
این عالم اهل سنت به دستاوردهای کشور در زمینه های علمی و فناوری اشاره کرد و افزود: علوم پزشکی و بهداشت: در زمینه سلامت، ایران توانسته است به دستاوردهای بزرگی دست یابد. از جمله تولید واکسن‌های بومی در برابر بیماری‌هایی مانند کرونا، که نه تنها برای مردم ایران بلکه برای کشورهای دیگر نیز ارسال شد. همچنین، ایران در درمان بیماری‌ها و انجام پیوندهای کلیه، کبد و قلب در سطح بین‌المللی مطرح است.
ماموستا مبارکشاهی افزود: فناوری نانو و هوافضا: ایران در زمینه فناوری نانو پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است. این کشور در تولید و استفاده از فناوری نانو در صنایع مختلف نظیر کشاورزی، پزشکی، و محیط‌زیست پیشرو بوده است. علاوه بر این، در عرصه فضایی، ایران توانسته است ماهواره‌های بومی خود را به فضا ارسال کند و از این نظر به عنوان یکی از کشورهای پیشرفته در این حوزه شناخته می‌شود.
امام جمعه شهر نودشه در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اقتصاد مقاومتی و خودکفایی در کشور، عنوان داشت: در راستای اقتصاد مقاومتی، ایران توانسته است بسیاری از کالاها را به ‌صورت خودکفا تولید کند.
وی تصریح کرد: به ‌طور مثال، در بخش خودرو، صنایع داخلی رشد قابل توجهی داشته‌اند و در زمینه تولید تجهیزات پزشکی، دارو و حتی محصولات کشاورزی نیز به خودکفایی رسیده‌ایم.
ماموستا مبارکشاهی تاکید کرد: علی‌رغم تحریم‌ها، ایران در بخش انرژی، از جمله تولید و صادرات نفت و گاز، همچنان جایگاه مهمی دارد. پروژه‌های متعددی در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی و بادی در کشور به بهره‌برداری رسیده است.
وی به زیرساخت‌های توسعه‌ای در کشور هم اشاره داشت و گفت: پروژه‌های بزرگ زیرساختی در حمل‌ونقل نظیر راه‌آهن‌های جدید، بزرگراه‌ها و فرودگاه‌ها اجرایی شده است، همچنین در بخش ارتباطات، اینترنت پرسرعت در بسیاری از مناطق کشور فراهم شده است که می‌تواند به توسعه کسب‌وکارها کمک کند.
امام جمعه نودشه گفت: ایران در زمینه تأمین منابع آب و برق نیز گام‌های بلندی برداشته است، سدها و نیروگاه‌های جدید به تولید برق و مدیریت منابع آبی کمک کرده‌اند.
ماموستا مبارکشاهی با اشاره به پیشرفت در حوزه فرهنگ و هنر در کشور، عنوان داشت: ایران اسلامی در عرصه فرهنگی، سینما، ادبیات و موسیقی به عنوان یک کشور با فرهنگ غنی، توانسته است در سطح جهانی شناخته شود و فیلم‌سازان ایرانی جوایز بین‌المللی زیادی دریافت کرده‌اند و آثار ادبی ایران در سرتاسر جهان مورد تحسین قرار گرفته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به چالش‌ها و مشکلات موجود در کشور همانند چالش های اقتصادی اشاره داشت و اظهار کرد: تحریم‌ها و فشارهای بین‌المللی یکی از چالش‌های اصلی کشور در دهه‌های اخیر، تحریم‌های اقتصادی و سیاسی بوده است.
این عالم اهل سنت ادامه داد: این تحریم‌ها باعث شده‌اند که ایران با مشکلاتی مانند کاهش صادرات نفت، محدودیت در واردات کالاها و دسترسی به بازارهای جهانی روبه‌رو شود.
امام جمعه شهر نودشه به معضل تورم و بیکاری در جامعه هم اشاره داشت و عنوان کرد: تورم بالا و افزایش نرخ بیکاری به ویژه در میان جوانان، از دیگر مشکلات اقتصادی است که بر معیشت مردم تاثیر گذاشته است. این مسائل می‌تواند باعث نارضایتی و نوسانات اجتماعی شود.
ماموستا مبارکشاهی با تاکید بر مشکلات اجتماعی و فرهنگی، یادآور شد: نابرابری‌های اجتماعی و اقتصادی در کشور یکی از دغدغه‌های جدی است. بسیاری از مردم از شرایط اقتصادی و اجتماعی خود ناراضی هستند و این نابرابری‌ها باید مرتفع شود.
وی افزود: با وجود پیشرفت‌های آموزشی، همچنان مشکلاتی در زمینه اشتغال و تطبیق تحصیلات با بازار کار وجود دارد که به ‌ویژه برای نسل جوان و فارغ‌التحصیلان چالش‌برانگیز است.
امام جمعه شهر نودشه در بخش دیگری از سخنان خود به چالش‌های سیاسی و منطقه‌ای هم گریزی داشت و گفت: ایران درگیر بحران‌ها و تنش‌های سیاسی در سطح منطقه‌ای است. درگیری‌های سیاسی با کشورهای همسایه، تحریم‌ها و فشارهای بین‌المللی بر ایران، به‌ ویژه در عرصه اقتصادی، مشکلات زیادی را برای کشور ایجاد کرده است.
وی به چشم‌انداز آینده کشور اشاره کرد و بیان داشت: با وجود چالش‌ها، ایران همچنان از ظرفیت‌های عظیمی برخوردار است. جوانان مستعد، منابع طبیعی غنی، زیرساخت‌های روبه‌رشد و پیشرفت‌های علمی و فناوری می‌توانند کشور را به سوی آینده‌ای روشن هدایت کنند. در راستای تحقق این چشم‌انداز، ادامه اصلاحات اقتصادی، تلاش برای تقویت روابط بین‌المللی، و توجه به عدالت اجتماعی امری ضروری است.
ماموستا مبارکشاهی یادآور شد: در این روز بزرگ، باید به‌خاطر داشته باشیم که انقلاب اسلامی نه تنها یک تحول سیاسی، بلکه یک حرکت اجتماعی و فرهنگی برای ساخت کشوری مستقل و پیشرفته بود.
وی خاطرنشان کرد: با اتکا به ظرفیت‌های داخلی و همکاری با یکدیگر، می‌توانیم بر چالش‌ها غلبه کرده و ایران را به جایگاه واقعی خود در جهان برسانیم.
امام جمعه شهر نودشه در پایان سخنان خود افزود: در پایان، از همه شما دعوت می‌کنم تا در این مسیر همچنان با امید و تلاش ادامه دهیم و برای ساخت ایرانی آبادتر، پیشرفته‌تر و مستقل‌تر گام برداریم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/963314/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بخشی از کتاب/ دنیایی از استعداد برای زندگی محدود

انتشار چند کتاب تاریخی

جادوی بارسلونا در مسیر قهرمانی اروپا

چشمک پرستاره‌‌ترین تیم دنیا به نیمه‌ نهایی لیگ قهرمانان

توقف‌ناپذیر مثل لژیونر ایرانی در برزیل

پاسخ اسبقیان به سوال خبرنگار آخرین خبر در مورد حذف سرخابی‌ها از آسیا

خوشبختی 100 درصدی ستاره‌های ایرانی پلاس لیگا

جانشین آرمان صالحی در ارومیه سربلند شد

غول آلمانی همه چیز را به هم ریخت!

روزه‌داری و نماز خواندن ستاره اول بارسلونا در رمضان

اسبقیان: سرپرست‌های فدراسیون‌ها حق شرکت در انتخابات را ندارند

عذرخواهی مهاجم استقلال بابت رفتار غیر حرفه ای

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

کتاب «چمدان‌های باز» به چاپ پنجم رسید

خواهم آن عشق که هستی ز سرِ ما ببَرد

خط‌ و نشان آیندهوون برای آرسنال: انتقام می‌گیریم

سرمربی التعاون: تراکتور را با زبان روزه بردیم

تلفات حذف کردن لیورپول؛ مارکینیوش محروم شد

کین: شکست لورکوزن نشان می‌دهد که ما چقدر خوب هستیم

خط و نشان ژسوس برای مدعیان: الهلال قهرمانی می‌خواهد

سالم الدوساری، سومین گلزن برتر تاریخ آسیا

تغییرات گسترده مدیریتی در فولاد

برگزاری مراسم تجلیل از مدال‌آوران تیراندازی با کمان

یامال: این بهترین گلی بود که برای بارسا زدم

اسبقیان: دنیامالی به کمتر از مدال طلا قانع نیست!

سخنرانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد: همگان در برابر خون شهدا مسئولیت دارند

پیام سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان به مناسبت سالروز 22 اسفند

لینک نظرسنجی برنامه‌های هفته بزرگداشت شهدا منتشر شد

430 نفر بر اثر حوادث رانندگی در کردستان جان‌باختند

خاموشی‌های برق در کردستان پایان یافت

داستان ضرب المثل " از آن ور بام افتادن "

دکلمه خوانی زیبا با صدای خسرو شکیبایی

استقلال به دنبال مربی خارجی برای گلرها

برنامه دور یک‌چهارم نهایی لیگ نخبگان آسیا

افشاگری نصیرزاده از دلیل درگیری رسانه‌ای با یحیی گل‌محمدی

دوناروما: طوری رفتار کردند انگار من مقصر بودم!

مدیر یونایتد: با آموریم به ورزشگاه جدید می‌رویم!

کمپانی: بی‌صبرانه منتظر رویارویی با اینتر هستم

واکنش‌ها به غیبت لئو؛ افت فاحش محبوبیت مسی

اولتیماتوم ناگلزمان به ستاره بایرن

رکورد جدید کین؛ بهترین ستاره انگلیسی سی ال!

خبیری جانشین نصیرزاده در باشگاه فولاد شد

اینفوگرافی/ پیرترین و جوان‌ترین استان‌های کشور

گره‌گشایی از درهم‌تنیدگی کوانتومی با کمک فرمول‌های جدید

انتصاب مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران

پیرترین و جوان‌ترین استان‌های کشور

«نظامی گنجوی» شاعر عشق، حکمت و جاودانگی در ادبیات فارسی

گفتگوی خبرنگاران با فرید صفایی‌فرد سرمربی فرد البرز در پایان بازی

صحبت‌های دو لژیونر هندبال ایران در مورد تیم ملی

عادلی، دروازه‌بان نیکاپارس چالوس: روز به روز می‌جنگم تا جایگاه اصلی‌ام را پس بگیریم