عصر کرد

آخرين مطالب

هدف ما تبدیل قصرشیرین به الگویی موفق از مناطق آزاد کشور است سیاسی

هدف ما تبدیل قصرشیرین به الگویی موفق از مناطق آزاد کشور است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - استاندار کرمانشاه گفت: هدف ما تبدیل قصرشیرین به الگویی موفق از مناطق آزاد کشور است و کلید این موفقیت، مدیریت کارآمد و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در مرزهای استان خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، منوچهر حبیبی امروز _ شنبه بیستم بهمن _ در آئین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های زیرساختی و عمرانی منطقه آزاد قصرشیرین که با حضور شیخ جلال نوری استاندار گرمیان، اظهار کرد: چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را در حالی گرامی می‌داریم که ایران اسلامی امروز با عزت و اقتدار در عرصه جهانی می‌درخشد.
وی افزود: این انقلاب با توکل به خداوند، رهبری حکیمانه حضرت امام (ره) و همراهی مردم به ثمر نشست و امروز افتخار ما این است که با تعاملات اقتصادی، مسیر جدیدی برای توسعه در مرزهای مشترک جمهوری اسلامی ایران و عراق ایجاد کنیم
استاندار کرمانشاه با تأکید بر نقش کلیدی منطقه آزاد قصرشیرین در تحول اقتصادی استان و کشور، تصریح کرد: امروز، با آغاز اجرای پروژه‌های زیرساختی این منطقه، سنگ‌بنای توسعه‌ای گذاشته می‌شود که نه تنها قصرشیرین، بلکه کل استان را متحول خواهد کرد.
حبیبی تصریح کرد: هدف ما تبدیل قصرشیرین به الگویی موفق از مناطق آزاد کشور است و کلید این موفقیت، مدیریت کارآمد و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در مرزهای استان خواهد بود.
وی با اشاره به مزایا و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این منطقه، عنوان کرد: معافیت‌های مالیاتی و گمرکی، وجود نیروی کار ماهر و علاقمند، فرصت‌های جذاب سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و موقعیت ممتاز مرز پرویزخان به عنوان مهم‌ترین مرز ترانزیتی کشور از جمله ویژگی‌های استراتژیک منطقه آزاد قصرشیرین است.
استاندار کرمانشاه با تأکید بر اهمیت جذب سرمایه‌گذاران خارجی، افزود: منطقه آزاد قصرشیرین، یک فرصت بی‌نظیر برای سرمایه‌گذاران، به‌ویژه از کشور عراق و استان‌های همجوار است.
حبیبی با دعوت از تمام سرمایه‌گذاران در راستای ورود به این منطقه، تصریح کرد: این منطقه به رونق اقتصادی و تجاری دو کشور کمک کنند. این منطقه می‌تواند به قطب سرمایه‌گذاری خارجی در غرب کشور تبدیل شود و قطعاً با حمایت‌های دولت و ایجاد زیرساخت‌های لازم، شاهد شکوفایی آن خواهیم بود.
وی خطاب به مسئولان استانی و شهرستانی دستوراتی از جمله تسریع در روند اجرای زیرساخت‌ها و کاهش زمان‌بندی پروژه‌ها، تکمیل سریع‌تر پارکینگ‌ها، اقامتگاه‌ها و مراکز رفاهی و جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی به صورت جدی و برنامه‌ریزی‌شده صادر کرد.
استاندار کرمانشاه از سرمایه‌گذاران کشور عراق، به‌ویژه استان‌های همجوار دعوت کرد تا از فرصت‌های بی‌نظیر این منطقه بهره‌مند شوند و تأکید کرد: این منطقه می‌تواند به الگویی موفق در همکاری اقتصادی بین ایران و عراق تبدیل شود.
حبیبی گفت: از تمام سرمایه‌گذاران ایرانی و عراقی دعوت می‌کنیم تا در این منطقه آزاد سرمایه‌گذاری کنند و از مزایای اقتصادی آن بهره‌مند شوند. قصرشیرین، دروازه‌ای رو به رونق و شکوفایی خواهد بود.
وی از تمام مسئولان، سرمایه‌گذاران و مهمانان داخلی و خارجی قدردانی و ابراز امیدواری کرد: با همکاری و تلاش همگانی، منطقه آزاد قصرشیرین به نقطه عطفی در توسعه اقتصادی و تجاری کشور تبدیل شود.
کد خبر 838199

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/961915/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاعر خیاط می شناسید؟

نشده از گل رویش سیراب

مباش در پی آزار!

گزارشی از بهترین چوخه کاران ایران در مسابقات قهرمانی کشور در مشهد

افعی پرسپولیس زهرش را ریخت!

حسرت تارتار مقابل پرسپولیس شش ساله شد!

گل اول اشتوتگارت به دورتموند با گل بخودی توسط ولادیمیر آنتون

گل دوم اشتوتگارت به دورتموند توسط چابوت

سلفی هواداران پرسپولیس با محمد خدابنده لو

گل اول دورتموند به اشتوتگارت توسط یولیان برنت

تارتار: مالکیت توپ دست پرسپولیس بود اما موقعیت های بهتری ایجاد کردیم

عیسی آل‌کثیر: بازی به بازی جلو میرویم

کامبک کم‌جان منچسترسیتی مقابل تیم گمنام!

نه یحیی می‌رود نه نصیرزاده!

برد سرخپوشان با گلزنی خرید جدید؛ دشت اولین سه امتیاز کارتال

طراحی باید در خدمت اثر باشد

صحنه‌ مشکوک به خطای هند در محوطه جریمه گل‌گهر

کارشناس داوری پرسپولیس و گل گهر / یک پنالتی سوخت؟

کارشناسی داوری بازی پرسپولیس - گل گهر : دو پنالتی سرخ‌پوشان با کاظمی و وار سوخت!؟ + ویدئو / نظر کارشناسان

شکست تارتار با گل سردار در اولین برد کارتال + فیلم

آغاز عملیات اجرایی منطقه آزاد قصرشیرین

شکست تارتار با گل سردار و اولین برد کارتال + فیلم

اولین پیروزی کارتال در پرسپولیس با اولین گل سردار

محور پاوه به روانسر مسدود شد

تصمیمات کاظمی زیر ذره‌بین کارشناس داوری/پنالتی نسوخت؟+فیلم

رد شدن پنالتی پرسپولیس برابر گل گهر درست بود؟

ثبت 20 شرکت در منطقه آزاد قصرشیرین

داور پنالتی پرسپولیس را سوزاند؟/ کارشناسی داوری

گلخانه سه هزار مترمربعی در روستای دوشان افتتاح شد

بهره‌برداری از گلخانه صنعتی تولید توت فرنگی در سنندج

کارگران در دزفول صاحب مجموعه رفاهی می‌شوند

طرح توسعه فاز اول کارخانه آرد فجر سنندج افتتاح و به بهره برداری رسید

گلخانه تولید توت‌فرنگی در سنندج به بهره‌برداری رسید

دمای این شهر در ایران به منفی 21 درجه رسید!

مردم کردستان باید به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند

سه طرح حوزه ارتباطات کردستان به بهره‌برداری رسید

59 روستای کردستان به شبکه ملی ارتباطات متصل شدند

یک‌ کشته و 2 مصدوم در سانحه تصادف محور دهگلان_موچش

بهره‌برداری از پروژه‌های مخابراتی با اعتبار بیش از یک هزار میلیارد ریال در کردستان

3 پروژه ارتباطات در کردستان به افتتاح رسید

بهره‌برداری از 155 پروژه مخابراتی در کردستان

فعالیت مدارس و ادارات کردستان فردا با تاخیر آغاز می‌شود

نحوه فعالیت مدارس و ادارات سنندج؛ فردا یکشنبه 21 بهمن

رشد‌های بالای اقتصادی در ایران امکان‌پذیر است

تهدیدهای ترامپ پلی برای فرصت‌های طلایی

هزینه 25 میلیارد دلاری تحریم ها برای ایران| قیر ما را 90 دلار ارزان تر می خرند

آیا ادارات مرکزی فردا یکشنبه 21 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی ادارات و بانکهای اراک 21 بهمن 1403

آیا ادارات هرمزگان فردا یکشنبه 21 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی ادارات و بانکهای بندرعباس 21 بهمن 1403

آیا علم اقتصاد یک علم دقیق است یا خیر؟

واکنش فوری دولت به خبر استعفای پزشکیان + عکس