هنرمندان اتیسم، سندروم دان و سی پی به صحنه میروند
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر کرد - عالم نتاج موسس گروه «مهر و ما» گفت: کنسرت گروه «مهر و ما» پنج شنبه 18 بهمن در سالن جلیل شهناز خانه هنرمندان برگزار می شود که این گروه متشکل از افرادی است که اتیسم، سندروم دان و سی پی هستند. همچنین گالری آثار این گروه 18 و 19 بهمن از ساعت 13 تا 20 در گالری تابستان برگزار می شود.
موسس گروه «مهر و ما» افزود: این گروه آبان ماه به اجرای برنامه پرداختند که تصمیم گرفتیم به خاطر استقبال مخاطبان این گروه مجدد به صحنه رود زیرا کنسرت های قبلی مورد توجه بسیاری از هنر دوستان قرار گرفته است.
وی گفت: این هنرمندان از لحاظ آمادگی به حدی رسیده اند که فقط دو ماه برای هر کنسرت تمرین می کنند و هر روز که می گذرد بیشتر به توانایی های آنها پی می بریم. این بچه ها واقعاً باهوش و هوشیار هستند و خیلی خوشحالیم که کنسرت های آنها مورد توجه قرار گرفته است.
نتاج در معرفی گروه اجرایی کنسرت بیان کرد: اعضای این گروه آرزو یشاوردی، فاطمه آرامش طلب، نسترن مقدم، نرگس روشن اخگر، مریم قانعی، ماندانا صفوی، باران آتشران، نورا موسوی، زهرا پاشازاده، عهدیه نیک پی، بهاره فرشباف، محمد زرین خواه، فرشاد اردبیلی، میعاد عرب، بهنام جلالی، بهزاد جلالی و… هستند.
-
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۹:۲۲
-
۹ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/959387/