لذت صبوری برای فصل توتفرنگیهای کردستان
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - منظور از محلیخواری فقط لبنیات محلی نیست، بلکه محصولات خوراکی است که معمولا در شعاع 100 تا 250 کیلومتری محل زندگی تهیه شده باشد. انتخاب محصولات محلی، نیاز به حمل و نقل طولانیمدت و مصرف سوختهای فسیلی را کاهش میدهد، در نتیجه انتشار گازهای گلخانهای کمتر میشود. مثلا برای حمل 1 کیلوگرم آووکادو با کشتی از آمریکای جنوبی به اروپا بین 0.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
3 تا 1 کیلوگرم CO2 تولید میشود و به همین نسبت حمل موز از فیلیپین، هند، اکوادور و ... به ایران میتواند این میزان کربن وارد جو کند.
محلیخوارها میوه و سبزیجاتی را در خارج از فصل رویش نمیخورند، یعنی برای توتفرنگی حاضر نیستند که سر از بازار روز تجریش درآورند و یا میل به خوردن دارگون فروت هندی به سرشان نمیزند. آنها منتظر بهار و توتفرنگیهای کردستان میمانند و یا در همین فصل سر زمستان از خوردن پرتقال لذت میبرند و آن را به چله تابستان نمیبرند.
کد خبر 919268 منبع: روزنامه همشهری برچسبها اکوادور هند محیط زیست سبز زهرا رفیعی میوه و تره بار ایران
-
سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸:۲۱
-
۶ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/952364/