عصر کرد

آخرين مطالب

فرصت طلایی برای هوش مصنوعی آمریکایی/ چشم انداز موفقیت فناوری در چهار سال آینده سیاسی

فرصت طلایی برای هوش مصنوعی آمریکایی/ چشم انداز موفقیت فناوری در چهار سال آینده
  بزرگنمايي:

عصر کرد - همانطور که به آینده نگاه می‌کنیم، واضح است که هوش مصنوعی آماده تبدیل شدن به یک GPT در حال تغییر جهان است. هوش مصنوعی وعده می‌دهد که نوآوری و بهره وری را در هر بخش از اقتصاد افزایش دهد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با آغاز سال جدید، از رئیس جمهور جدید در کاخ سفید و همچنین فرصتی طلایی برای فناوری و رقابت اقتصادی آمریکا استقبال خواهیم کرد.
از زمان اختراع الکتریسیته، ایالات متحده امروز این فرصت را نداشت که از فناوری جدید برای تقویت اقتصاد کشور استفاده کند. از بسیاری جهات، هوش مصنوعی الکتریسیته عصر ما است و چهار سال آینده می‌تواند پایه‌ای برای موفقیت اقتصادی آمریکا در ربع قرن آینده ایجاد کند.
در مایکروسافت، ما چشم انداز سه بخشی را برای موفقیت فناوری آمریکا می‌بینیم. این بار پیشرفت‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها در فناوری و زیرساخت‌های هوش مصنوعی پیشرو در جهان آغاز می‌شود. دوم، این کشور باید از برنامه‌های مهارتی حمایت کند که امکان پذیرش گسترده هوش مصنوعی و افزایش فرصت‌های شغلی را در سراسر اقتصاد فراهم می‌کند. در نهایت، ایالات متحده باید بر صادرات هوش مصنوعی آمریکایی به متحدان و دوستان خود تمرکز کند، اقتصاد داخلی خود را تقویت کند و اطمینان حاصل کند که سایر کشور‌ها از پیشرفت‌های هوش مصنوعی بهره‌مند می‌شوند.
این کشور فرصتی منحصر‌به‌فرد برای دنبال کردن این چشم انداز و ایجاد ایده‌های اساسی تعیین شده برای سیاست هوش مصنوعی در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ دارد. دستیابی به این چشم انداز مستلزم مشارکتی است که رهبران دولت، بخش خصوصی و موسسات آموزشی و غیرانتفاعی کشور را متحد کند. در مایکروسافت، ما برای شرکت در این سفر هیجان‌زده هستیم.
فناوری به عنوان پایه‌ای برای رشد اقتصادی
از اواسط دهه 1700، جهان شاهد جهش‌های بزرگی از طریق انقلاب‌های صنعتی بزرگ بوده است که هر کدام از آنها توسط فناوری پیشگامانه هدایت می‌شوند. موتور بخار اولین انقلاب صنعتی جهان را در بریتانیا شعله ور کرد و رشد اقتصادی را از طریق پیشرفت‌های بعدی و سریع در صنعت آهن تشدید کرد.
انقلاب صنعتی دوم که در اواخر دهه 1800 آغاز شد، ایالات متحده را به رهبری اقتصاد جهانی رساند. آمریکایی‌ها به طور منحصر به فردی از قدرت برق در سراسر اقتصاد استفاده کردند، از جمله با تغییر ماشین ابزار برای ساختن بزرگترین اقتصاد مبتنی بر تولید در جهان.
سومین انقلاب صنعتی در نیمه دوم دهه 1900 به وجود آمد که توسط تراشه‌های کامپیوتری و نرم‌افزار تقویت شد. بار دیگر، ایالات متحده جهان را در این دوره فناوری جدید رهبری کرد و شرکت‌های جدیدی از جمله خود مایکروسافت را به وجود آورد که پنجاهمین سالگرد خود را در آوریل امسال جشن خواهند گرفت.
هر یک از این دوره‌ها با چیزی مشخص شد که اقتصاددانان آن را فناوری همه منظوره یا GPT می‌نامند. برخلاف محصولات تک منظوره، GPT‌ها نوآوری و بهره وری را در سراسر اقتصاد افزایش می‌دهند. آهن‌کاری، برق، ماشین‌ابزار، تراشه‌های کامپیوتری و نرم‌افزار همگی جزو تاثیرگذارترین GPT‌های تاریخ هستند.
فناوری و زیرساخت هوش مصنوعی پیشرو در جهان
همانطور که به آینده نگاه می‌کنیم، واضح است که هوش مصنوعی آماده تبدیل شدن به یک GPT در حال تغییر جهان است. هوش مصنوعی وعده می‌دهد که نوآوری و بهره وری را در هر بخش از اقتصاد افزایش دهد. ایالات متحده آماده است تا در خط مقدم این موج فناوری جدید قرار گیرد، به خصوص اگر قدرت خود را دو چندان کند و به طور مؤثر در سطح بین المللی شریک شود.
قدرت تکنولوژیک آمریکا همیشه در بخش خصوصی ریشه دارد. امروزه، ایالات متحده به لطف سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و نوآوری‌های شرکت‌های آمریکایی در هر اندازه، از استارت‌آپ‌های پویا تا شرکت‌های با سابقه، در رقابت جهانی هوش مصنوعی پیشرو است. در مایکروسافت، ما این را از طریق مشارکت خود با OpenAI، از شرکت‌های در حال رشدی مانند Anthropic و xAI، و پلتفرم‌ها و برنامه‌های نرم‌افزاری مجهز به هوش مصنوعی خودمان مشاهده کرده‌ایم. در سرتاسر کشور، نسل جدیدی از شرکت‌های هوش مصنوعی در حال ظهور هستند که هر کدام از پیشرفت‌های سریع در مدل‌ها و تراشه‌های هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری می‌کنند و اکنون از واحد‌های پردازش گرافیکی (GPU) به شتاب‌دهنده‌های هوش مصنوعی با تانسور می‌روند؛ و در سرتاسر اقتصاد، برنامه‌های نرم افزاری در حال طراحی مجدد هستند تا به عنوان برنامه‌های کاربردی مجهز به هوش مصنوعی عمل کنند.
هیچ‌یک از این پیشرفت‌ها بدون مشارکت‌های جدید مبتنی بر سرمایه‌گذاری‌های زیرساختی در مقیاس بزرگ که به عنوان پایه اساسی نوآوری و استفاده از هوش مصنوعی است، امکان‌پذیر نخواهد بود. در سال مالی 2025، مایکروسافت در مسیر سرمایه گذاری تقریبا 80 میلیارد دلاری برای ساخت مراکز داده مجهز به هوش مصنوعی برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی و استقرار هوش مصنوعی و برنامه‌های کاربردی مبتنی بر ابر در سراسر جهان است. بیش از نیمی از کل این سرمایه گذاری در ایالات متحده خواهد بود که نشان دهنده تعهد ما به این کشور و اعتماد ما به اقتصاد آمریکا است.
با این حال، موفقیت ما به یک اکوسیستم فناوری گسترده و رقابتی بستگی دارد که بیشتر آن مبتنی بر توسعه منبع باز است. این شامل رقبای قدیمی ما، تامین‌کنندگان تراشه، شرکت‌های برنامه‌های کاربردی، یکپارچه‌کننده‌های سیستم، ارائه‌دهندگان خدمات و میلیون‌ها توسعه‌دهنده نرم‌افزار است که از محصولات ما برای ایجاد راه‌حل‌های سفارشی‌سازی شده برای مشتریان ما استفاده می‌کنند. دیتاسنتر‌های عظیمی که همه اینها را ممکن می‌سازد، توسط شرکت‌های ساختمانی، فولاد و سایر تولیدکنندگان، و شرکت‌های نوآورانه ساخته می‌شوند.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/943470/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بهترین قصاید و قطعات ادبی شعرای عرب در رثای شهید سلیمانی

استارت ذوبی‌ها برای نیم‌ فصل پرقدرت

انگلیس شیفته ایساک: او در اروپا بهترین است

بیانیه فدراسیون کوهنوردی در خصوص مصدومیت بانوی ملی پوش یخنوردی

بارسلونا را مضحکه فوتبال دنیا کرده‌اند!

جایگزینی افتتاحیه صنعتی با سنتی!

جدال مدعیان برای صعود به مرحله نیمه نهایی لیگ ووشو

مدیری جوان برای سرپرست کاروان جوان؛ تصمیم امیدوارکننده در ورزش

لحظه به لحظه با نقل و انتقالات زمستانی

برترین‌های عمر مرموش در بوندسلیگا

جلسه مهم یحیی با مدیران فولاد پیرامون شایعات

رضاییان هفتمین مدافع گلزن برتر دنیا شد

مدیران مسایل استانی را در سطح ملی مطالبه گرانه پیگیری کنند

«هنر» روی صحنه آبی می‌رود

ازدواج باورنکردنی این پیرزن با پسر 14 ساله در ازای کرایه خانه

وزیر اقتصاد: عده‌ای نمی‌خواهند قیمت ارز کاهش یابد

4 گام مهمی که عبدالناصر همتی در وزارت اقتصاد برای عبور از بحران‌ها برداشت

احتمال تصویب FATF افزایش یافت؛ تغییر رویکرد مجلس به دنبال دستور رهبری

ضرر فیلترینگ به کسب و کار سنتی و مدرن

30 درصد دامنه‌های خارجی به دلیل تحریم و فیلترینگ از دسترس خارج‌ شده‌اند

ورودی‌های نازیبای شهرها نخستین ضربه را به حوزه گردشگری می‌زند

هشدار جدی به کشت کنندگان خشخاش در کرمانشاه

تبادل نظر در مورد راه کارهای همکاری های مشترک میان بنیاد شهید و پایگاه هوایی

بکارگیری ظرفیت‌های برون سازمانی برای سلامت ایثارگران در دستور کار است

روایت‌های شوکه‌کننده یک افسر اطلاعاتی ایرانی

3 عامل مهم برای تأثیرگذاری کریم باقری در پرسپولیس

آرتتا: ماندن یا رفتن هواداران به خودشان مربوط است!

ماتیاس سامر: مردم آلمان سال 2006 قلب بکن باوئر را شکستند!

تشکیل پرونده انضباطی برای تیم انصرافی لیگ بسکتبال

آریگو ساکی: به کونته زنگ زدم و گفتم تو شگفت‌انگیزی!

سرمربی نیوکسل: آرسنال را بردیم اما هنوز کار خاصی‌ نکردیم!

وزیر ورزش رئیس ستاد جنبش پارالمپیک شد

چلسی و وسوسه یونایتد؛ جوان اولشان را می‌خواهند

دورتموند عاشق اخراجی‌های یونایتد

گزینه موسیمانه به اف‌سی‌قطر پیوست

غیبت احتمالی کاپیتان و ستاره الهلال مقابل پرسپولیس

کارگاه آموزشی قصه گویی صحنه ای در آذربایجان شرقی برگزار می شود

آزار و اذیت شیطانی به دختر نوجوان تهرانی توسط راننده شیطان صفت

اقتصاد در منطقه رکود؛ فعالیت‌های صنعتی کاهش یافت

عناوین نخست روزنامه های امروز چهارشنبه 19 دی ماه/ ببینید

تورم بزرگترین اقتصاد اروپا شتاب گرفت

آژیر رکود شامخ| اقتصاد در منطقه رکود

ممنوعیت ورود کالا از عربستان

جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه امروز چهارشنبه 19 دی

تلخ اما واقعی؛ کرمانشاه با کشتی قهر است

جدول خاموشی برق کرمانشاه چهارشنبه 19 دی

برخورد جدی با کشت خشخاش در کرمانشاه

جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز چهارشنبه منتشر شد

جلسه شورای اطلاع رسانی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان برگزار شد

مناسبت روز/ چهارشنبه، 19 دی‌ماه