اولویت پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی با فارغالتحصیلان دانشگاهی و زنان سرپرست خانوار است
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر کرد - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: اولویت پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی با فارغالتحصیلان دانشگاهی، زنان سرپرست خانوار، مددجویان تحت پوشش کمیته امداد، آسیب دیدگان اجتماعی و معتادان بهبود یافته است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، فرزاد پیشکاری، بعدازظهر امروز _شنبه پانزدهم دی_ در سومین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان که به ریاست معاون امور اقتصادی استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: اولویت پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی با فارغالتحصیلان دانشگاهی، زنان سرپرست خانوار، مددجویان تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام (ره) و آسیب دیدگان اجتماعی و معتادان بهبود یافته است.
وی به اقدامات دولت به منظور توسعه کسب و کارهای خانگی از جمله صدور آنی مجوزها و افزایش سطح تسهیلات مشاغل خانگی خبر داد و با بیان اینکه در جوامع درحال توسعه و حتی اقتصادهای توسعه یافته، کسب و کارهای خانگی به عنوان یکی از ابزارهای رشد اقتصادی و حل مشکل بیکاری به ویژه برای زنان به شمار میرود، افزود: نقش این نوع از کسب و کارها در توسعه منطقهای و ملی سبب توجه بیش از پیش دولتها به این مقوله و تدوین خطمشیهای حمایتی خاص از این نوع از کسب و کارها میشود.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی کردستان خاطرنشان کرد: اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، باعث ایجاد فرهنگ اشتغال در خانواده میشود و فرهنگسازی این مقوله، زمینهساز مهمترین تحولات اجتماعی در ساختار اشتغال جامعه خواهد شد.
پیشکاری تصریح کرد: این طرح میتواند علاوه بر توفیقات در زمینه اشتغال پایدار و بهبود وضعیت معیشتی خانوارها، موجب بهبود فرهنگ کار در استان نیز شود.
وی هدف از پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی و توسعه این طرح را ارتقای فرهنگ کار و تلاش، آشنایی تمامی اعضای خانواده با کار و مشارکت جمعی، حس مسئولیت پذیری، ارتقای وضعیت معیشتی و رفاهی خانوادهها، توانمندسازی خانوارها، رفع مشکلات خانوارها و اقشار آسیب پذیر و معتادان بهبود یافته دانست و با بیان اینکه کل اعتبارات مصوب دولت برای تسهیلات مشاغل خانگی در استان کردستان در سال جاری 146 میلیارد تومان بوده است، گفت: 120 میلیارد تومان پرونده متقاضیان مشاغل خانگی از سوی دستگاههای اجرایی به بانکهای عامل معرفی شده و بر اساس گزارشات، تاکنون 60 میلیارد تومان معادل 43 درصد این تسهیلات به متقاضیان در قالب «مستقل و پشتیبان» پرداخت شده است.
مدیرکل کار کردستان، بیشترین جذب بانکی این تسهیلات را به ترتیب در بانکهای توسعه تعاون با 68 درصد، بانک تجارت 53 درصد و بانک ملت با 52 درصد و بیشترین جذب شهرستانی را نیز به ترتیب برای شهرستانهای سروآباد با 79.9، مریوان 59 درصد و سنندج با 51 درصد عنوان کرد.
پیشکاری با بیان اینکه تعهد اشتغال استان در سال جاری ایجاد 23 هزار و ٦11 فرصت شغلی است و تاکنون 16 هزار و 129 شغل برابر با 68 درصد برنامه تحقق پیدا کردە است، تصریح کرد: بیشترین درصد ثبت اشتغال را ادارات صمت با 4833 نفر، کمیته امداد با 3368 و جهاد کشاورزی با 2825 نفر داشتهاند و شهرستانهای سقز با 84 درصد و بانه و دیواندره با 78 درصد، بهترین وضعیت و عملکرد را تاکنون به خود اختصاص دادهاند.
وی از ادارات اجرایی و بانکهای عامل خواست با تعامل و همراهی بیشتر زمینه پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی در استان را فراهم آورند تا شاهد توسعه اقتصادی استان و بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی خانوارها بود.
کد خبر 826404
-
شنبه ۱۵ دي ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۹:۲۶
-
۱۴ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/943230/