جزئیات مانور امداد و نجات زلزله در کرمانشاه
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر کرد - مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: مانور کمنظیر امداد و نجات زلزله مبتنی بر واقعیات در نیمه دوم بهمن ماه با مشارکت مردم در کرمانشاه برگزار میشود. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ، افشین یگانه امروز در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان کرمانشاه با اشاره به برگزاری مانوری کمنظیر در استان اظهار کرد: هدف اصلی برگزاری مانوری کاربردی است که به واقعیت نزدیک باشد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با بیان اینکه نصف شهر کرمانشاه درگیر این مانور میشود عنوان کرد: این مانور در نیمه دوم بهمن و در بدترین شرایط آب و هوایی برگزار میشود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: هدف از برگزاری مانورهای تلفیقی در تمام دنیا این است که بتوانیم به واقعیات نزدیک شویم زیرا مانور نمایشی به صورت تکراری سالها برگزار شده و خروجی نداشته است.
یگانه با اشاره به اینکه تجربه نشان داده در برخورد با واقعیات با مشکل مواجه شدهایم افزود: آخرین نمونه مانور، مانور ساعت صفر بود که انتظارات ما از بیشتر دستگاهها چندان برآورده نشد.
وی با اشاره به اینکه نیازمند برگزاری مانوری با همکاری مردم هستیم گفت: بافت فرسوده بزرگترین فاجعه در شهر کرمانشاه است و با وجود مشوقهای بسیار مردم برای بازسازی استقبال نکردهاند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه افزود: با پیگیریهای متعدد میراث فرهنگی مصوبهای دریافت کرد که در محله شریعتی شهرداری و مردم به بازسازی بپردازند که در زمان بحران با مشکل مواجه نشویم.
یگانه با تأکید بر برگزاری مانورها در محلات پیچیده عنوان کرد: تلاش میکنیم مرحله زلزله و نجات مانور در تپه فتحعلیخان کرمانشاه برگزار شود که با توجه به موقعیت جغرافیایی آن، توانمندی دستگاهها سنجیده شود.
وی با بیان اینکه هدف از برگزاری مانور شناسایی نقاط ضعف و تبدیل آنها به نقاط قوت است گفت: دستگاههای متولی در جلسهای با محوریت هلال احمر منازل حساس محله را شناسایی و به عنوان مکان حادثهدیده مدنظر داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه شهرداری دو هفته قبل از مانور به مردم اطلاعرسانی کند عنوان کرد: به منظور استفاده از ظرفیت مردم این مانور روز جمعه برگزار میشود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با بیان اینکه نزدیکترین مکان برای اسکان اضطراری نیز باید با تمام تجهیزات مدنظر نظر قرار بگیرد افزود: مقرر شده آشپزخانه صحرایی ارتش و نانوایی سیار سپاه نیز راهاندازی شود.
یگانه با بیان اینکه محلی در نزدیکی برگزاری مانور به عنوان محل قرار گیری خودروها و لجستیک در نظر گرفته شود عنوان کرد: قبل از برگزاری مانور، ساعت صفر دیگری برگزار میشود که دشوارتر از بار قبل خواهد بود و دستگاهها باید آماده باشند و از طرف دیگر نقاط ضعف مرحله قبل رفع میشود.
وی با اشاره به اینکه این مانور بخشهای مختلفی دارد گفت: یک بخش شامل امداد جادهای است و یک تصادف ساختگی در جاده طراحی میشود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه افزود: بخش دیگر مانور مربوط به جهاد کشاورزی و دامپزشکی است و این دو دستگاه باید توانایی خود در رسیدگی به دامها در شرایط بحران را بسنجند و تأمین گوشت مردم را انجام دهند.
یگانه بیان کرد: در زلزله سرپلذهاب انجام اقدامات اولیه برای صدور گواهی فوت از سوی پزشکی قانونی بسیار زمانبر شد و در این مانور این مسئله نیز مورد توجه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه در هر بخش یک فرمانده مانور وجود دارد گفت: راهداری یکی از اساسیترین وظایف را بر عهده دارد و مقرر شده یک پل معلق روی رودخانه قرهسو ایجاد شود به طوری که خودرو از روی آن تردد کند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه افزود: این پل معلق با این فرضیه ایجاد میشود که در زمان زلزله سه پل اصلی شهر را از دست دادهایم و ارتباط شمال به جنوب شهر قطع شده لذا در نزدیکترین نقطه به پل باید محلی برای ساخت پل معلق در نظر گرفته شود.
یگانه بیان کرد: در محل برگزاری مانور امداد و نجات بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) مستقر و خدماتی ارائه خواهد شد.
انتهای پیام/
-
پنجشنبه ۶ دي ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۷:۱۷
-
۱۴ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/938335/