اولین جشنواره آموزشی اتا در کردستان برگزار شد
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر کرد - رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در مراسم آغاز بهکار این جشنواره اظهار کرد: این رویداد برای نخستین بار، با همکاری سایر دانشگاههای استان، فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربیات و ایدههای نوین در حوزه آموزش عالی فراهم کرده است.
فریدون عبدالملکی گفت: 136 اثر به این جشنواره ارسال شده است که از این تعداد، طی سه مرحله ارزیابی 57 اثر در قالب پوستر و سخنرانی در مرحله نهایی داوری خواهند شد.
وی بیان کرد: این جشنواره با هدف اشتراک گذاری تجارب ارزشمند اساتید دانشگاههای استان در محورهای کیفیت آموزش، بین المللی سازی آموزش و فناوریهای نوین در آموزش و یادگیری، کارآفرینی اجتماعی و اخلاقی حرفهای و سازمانی فرصتی برای تبادل دانش و تجربیات نوآورانه فراهم خواهد کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: این جشنواره به صورت پنج پنل و در سه سطح اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزارشده و در هر پنل، سخنرانان به ارائه آخرین دستاوردهای خود میپردازند.
عبدالملکی با اشاره به اهمیت اشتراک گذاری عقیدهها و تجربیات دانشگاهها در سطح استان گفت: دانشگاه محل خلاقیت ها، تجارب و اندیشه هاهستند و اشتراک گذاری این تجارب موجب پیشرفت جامعه خواهد شد.
به گفته وی نقش دانشجویان در برگزاری چنین جشنوارههایی و بهره گیری از تجارب آنان به شدت مهم است.
عبدالملکی به تجارب موفق کشور در حوزه آموزش پزشکی اشاره کرد و گفت: ادغام آموزش پزشکی در وزارت بهداری در دهه 60 موجب شد که آموزش مستقیما در کنار خدمات بهداشتی قرار بگیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: همگامی آموزش در کنار نیازهای بهداشتی و درمانی موجب ظهور حوزه ارزشمند تحقیقات و پژوهش و به دنبال آن توسعه این خدمات شد و حالا حاصل سه دهه تلاش شاهد فعالیت یک دستاورد عظیمی به نام دانشگاه علوم پزشکی با ارائه خدماتی ارزشمند هستیم.
عبدالملکی به تجربه موفق آموزش از راه دور در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: در دوران کرونا با کار تیمی به سرعت توانستیم یک سطح آموزشی خوبی را در سطح کشور داشته باشیم که استفاده از تجربیات تمامی دانشگاهها و سازمانهای آموزشی توانست خیلی از مشکلات را در آن بحران حل کند.
وی به برگزاری چنین جشنوارههایی در سایر دانشگاههای کشور اشاره کرد و گفت: یقینا با بهره مندی از تجارب ارزشمند دانشجویان، اساتید و کارمندان شاهد برگزاری سالیانه این جشنواره در استان خواهیم بود.
همه نیازمند استفاده از تجارب آموزشی هستیم
رئیس دانشگاه کردستان در ادامه بیان کرد: شاید امروز یکی از مهمترین مسائلی که لازم است در جامعه نهادینه و به عنوان یک نیاز به جامعه تزریق شود این است که همه ما نیازمند استفاده از تجارب آموزشی و راههای یادگیری به منظور تغییر رفتار و افزایش بهرهوری در استفاده از منابع محدود به ویژه منبع زمان هستیم.
حامد قادر زاده ادامه داد: ارتباطات بین مجموعههای دانشگاهی با افزایش تعداد متغیرها روز به روز بیشتر خواهد شد و ما نمیتوانیم صرفا یک الگوی خاص را در تمامی دانشگاهها پیاده سازی کنیم. چنانچه بر اساس نیازها و مطالبات برنامههای آموزشی پیش نرویم نتیجه مطلوبی را به دست نخواهیم آورد.
وی به استفاده از فرصتهای محدود در به اشتراک گذاری این تجارب ارزشمند در سطح دانشگاهها تاکید کرد وگفت: حرکت در مسیر بهره برداری و استفاده از تمامی فرصتها کمک خواهد کرد به ماندگاری، استمرار آموزش و جلوگیری از هدر رفت منابع؛ بنابراین همه ما دانشگاهیان موظفیم برای امر آموزش از تجربه یکدیگر استفاده کنیم.
رئیس دانشگاه کردستان تأکید کرد:آموزش باید منجر به تغییر رفتار شود و در غیر این صورت، بهرهوری پایین خواهد آمد. لزوم اشتراکگذاری تجربیات آموزشی بین دانشگاهها و نهادهای مختلف با تغییر نیازها و ساختارها در جامعه، نیازمند شناسایی عوامل مؤثر و همکاری در این زمینه است.
قادرزاده بر ضرورت هماهنگی و همافزایی در بین دانشگاهیان برای افزایش بهرهوری و بهبود کیفیت آموزش تأکید کرد و گفت:امیدوارم با این هم فهمی و هم افزایی در جشنوارههای بعدی، جمعیت فراوانی را در کنار خود داشته باشیم.
-
شنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۶:۵۶
-
۴ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/916446/