کتاب چشمه پیدا شدن تمام تمدن های انسانی است
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش خبرنگار حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، ماموستا سید امجد قضایی امام جمعه موقت شهرستان دیواندره در خطبه های نماز جمعه این هفته که با حضور مردم متدین این شهرستان برگزار شد ضمن دعوت همگی به تقوا و آرزوی صحت و سلامتی برای مقام معظم رهبری اظهار داشت: آزادی بیت المقدس قبله اول مسلمانان و تسلط مردم مظلوم فلسطین با متکی شدن به ذات پاک الله و انسجام و اتحاد دنیای اسلام بر صهیونیست غاصب و ظالم و سلطه گران دنیا را خدا از خواهانیم.
وی ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی تصریح کرد: یکی از بزرگترین مسائل آموزش و پرورش در دنیای امروز مطبوعات است، که باعث ترقی و پیشرفت تکنیک و صنعت که پیشرفت زیادی را در دنیا پیش آورده است برای توجیه افکار عمومی و یا تخریب فکرها عامل بسیار نیرومند و قوی می باشد.
امام جمعه موقت دیواندره عنوان کرد: بدون شک در گذشته نقش مطبوعات به این شکل گسترده نبوده است اما کتاب و کتابخوانی در همه دوران ها در طول تاریخ در یادگیری، تربیت و انتقال علوم از نسلی به نسل دیگر و کامل کردن فرهنگ بشریت اثر بسیاری داشته است.
ماموستا قضایی یادآور شد: خداوند سبحان در قرآن کریم برای کتاب و نوشتن اهمیت زیادی قائل شده است، بدون شک عامل مؤثر در انگیزه حرکت مسلمانان در صدر اسلام و در دوران باسعادت حضرت رسول (ص) تأثیرات بسیاری داشته است؛ ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ ﴿ القلم/1﴾.
وی با بیان اینکه کسی که قدرت نوشتن دارد باید از نوشتن خودداری ننماید، ابراز داشت: کتاب چشمه پیدا شدن تمام تمدن های انسانی است که برای ما از علما و دانشمندان گذشته به یادگار مانده است.
امام جمعه موقت دیواندره خاطرنشان کرد: حضرت علی (ع) می فرماید: کتاب ها باغچه های دانشمندان است؛ هر آنچه ما می بینیم دال بر وجود خداست، آیات و نشانه های هستند که دال بر قدرت ذات پاک الله است، که نام استاد ازل، ذات واجب الوجود، پروردگار عالمیان که هدایت فطری است.
ماموستا قضایی در پایان افزود: تمام تعالیم دینی در درون انسان قرار گرفته است به عنوان هدایت تکوینی زمانیکه هدایت تکوین همراه با هدایت تشریحی (رسالت تمام انبیاء است) که دین خدا را برای انسان ها شرح دادند؛ هماهنگ شود جاذبه ای بسیار مؤثر و تأثیرگذار در انسان ایجاد می شود پس هر دعوتی در شریعت وجود داشته باشد در اعماق و عمق درون انسان نیز می باشد.
فَأَقِمْ وَجْهَکَ لِلدِّینِ حَنِیفًا ۚ فِطْرَتَ اللَّهِ الَّتِی فَطَرَ النَّاسَ عَلَیْهَا ۚ لَا تَبْدِیلَ لِخَلْقِ اللَّهِ ۚ ذَٰلِکَ الدِّینُ الْقَیِّمُ وَلَٰکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لَا یَعْلَمُونَ (روم / آیه 30).
انتهای پیام/
-
شنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۳:۳۳
-
۵ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/916138/