تهران صاحبخانه میشود
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش و به نقل از شهر، حالا بازآفرینی بنای تاریخی بلدیه تهران به همان سبکوسیاق و معماری گذشته، در حال انجام است تا پس از بهرهبرداری به یکی از مهمترین نمادهای شهر تهران و مرکزی برای فعالیتهای فرهنگی و رسانهای و دیپلماتیک شهرداری تهران و فضایی برای ایجاد ارتباط میان مردم و مدیریت شهری تبدیل شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
ویژگیهای پروژه استفاده از تجهیزات مناسب برای کاهش مصرف انرژی و نصب پنل خورشیدی
نخستین و بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری با حفظ ساختار و شکل سنتی نمای بنا، با طراحی داخلی مدرن در پایتخت و حتی کشور
موزه علیاکبرخان صنعتی، بانک تجارت، موزه سکه، موزه ارتباطات، کاخ گلستان، مدرسه دارالفنون، بازار بزرگ تهران و… ازجمله اماکن و مراکز تاریخی و گردشگری اطراف «خانه شهر» به شمار میروند.
6خیابان مهم و تاریخی شهر(خیابان لالهزار، خیابان فردوسی، خیابان امامخمینی(ره)، خیابان امیرکبیر (چراغبرق)، خیابان بابهمایون و خیابان ناصرخسرو) به این پروژه منتهی میشوند.
پارکینگ برای این مجموعه درنظر گرفته نشده و افراد میتوانند از طریق ایستگاه مترو که به مجموعه متصل است، به آن دسترسی یابند.
نماد جدید تهران هادی حقبین، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران: پروژه ساختمان خانه شهر بهعنوان تنها پروژهای که در حوزه معاونت فنی و عمرانی دارای روزشمار است، در مرحله نصب تجهیزات نهایی قرار دارد و طی 80روز آینده تحویل بهرهبردار خواهد شد تا نسبت به تجهیز مبلمان داخلی آن اقدام کند. تمامی تجهیزات پروژه خریداری شده و درحال نصب و تابلو و پست برق آن در حال ساخت است. سرعت اتمام پروژه را افزایش دادهایم. پیشبینی بودجه پروژه انجام شده و درصدد رفع کمبود اعتبار آن هستیم تا هرچه سریعتر این پروژه فاخر و دارای هویت را بهعنوان نماد جدید تهران به بهرهبرداری برسانیم.
ایجاد تعامل بین شهر و شهروندان
مهدی چمران، رئیس شورای شهر: پروژه خانه شهر یک ساختمان خاص است با نمای ساختمان قدیمی بلدیه تهران که با جزئیات و تجهیزات جدید و بهروز درحال ساخت است و باید ظرفیتهای زیادی در آن بهکار گرفته شود. در ساخت این مجموعه لازم است قابلیت بهروزرسانی تجهیزات برای سالها و دهههای آینده نیز مدنظر قرار بگیرد. باید کارکردهای مختلف آن اعم از موزه، تشریفات و سایر کارکردها انجام پذیرد؛ اما هیچچیز در آن انحصاری نباشد و به شکل یک موزه ثابت درنیاید؛ بلکه باید به محلی برای شناخت شهر و ایجاد ارتباط و تعامل میان شهر و شهروندان و مسئولان تبدیل شود.
-
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶:۲۴
-
۴ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/907001/