فوت و فن یک ترشی هفت بیجار خوشمزه: ترکیبی از طعم ها
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش خبرنگار تیم وبگردی ایونا به نقل از پارسینه: این ترشی از ترشی های خیلی قدیمی هست و داخلش از سبزی و صیفی جات مختلف استفاده میشه. به همین خاطر عطر و طعم خیلی خوشمزه ای داره. این ترشی " هفت بیجار " مخصوص شهر بیجار واقع در استان کردستان می باشد. لازم نیست همه صیفی جات رو استفاده کنید هر کدام در دسترس نبود حذفش کنید.
مواد لازم:
سبزی شامل جعفری، گشنیز، شوید، کروز یک کیلو به میزان مساوی
ترخون یک مشت
نعنا خشک دو قاشق غذاخوری
سیب ترش یک عدد
به یک عدد
خیار سه عدد
کالک (کمبوزه) دو،سه تا
هویج دو عدد
سیبزمینی ترشی(البته اینجا ما بهش شلغم میگیم) 200 گرم
سیر یک بوته
کوجهفرنگی کال 2 عدد
فلفل قلمی تند 3 عدد
سرکه و نمک آبجوشده خنک شده به میزان لازم
طرز تهیه:
سبزیها رو پاک کنید و بشورید و خرد کنید و بگذارید آبش کامل بره میتونید روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا آبش بره.
صیفی جات بشورید و اونها رو هم بگذارید خشک بشن بعد به اندازه دلخواه خرد کنید. معمولا حبه قندی یا ریزتر از اون خرد میشه.
سبزی ها و صیفی جات رو مخلوط کنید و داخل شیشه پر کنید.
روی هر شیشه رو یک قاشق غذاخوری نمک بریزید،
نصف شیشه رو با آب جوشیده خنک شده و نصف دیگه رو با سرکه پرکنید.
اگه سرکه شما خیلی تنده مقدار آب جوش رو بیشتر و اگه سرکه تند نیست آب جوش رو کمتر کنید.
اگه از سرکههای کارخانه ای استفاده میکنید حتما بیشتر از نصف رو آب جوش بریزید چون اونها خیلی تند هستند و باعث آسیب به معده میشن.
در شیشه رو ببندید و خوب تکون بدید تا نمک حل بشه. بعد درش رو باز کنید و نمکش رو بچشید، باید از اندازه معمول شورتر باشه چون مواد نمک رو بخودشون جذب میکنند، اگه کم بود کمی هم نمک بریزید.
من داخل هر شیشه یک عدد فلفل تند گذاشتم.
این ترشی در هوای سرد بعد از یک ماه کاملا میرسه ولی در هوای گرم در دو هفته قابل مصرفه.
من یکی شیشه رو توی آشپزخونه میگذارم تا سریعتر برسه.
میتونید مقداری ا ز سرکه رو با آبغوره جایگزین کنید.
-
چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۶:۲۱
-
۶ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/906230/